از جمله تجهیزاتی که برای یک رستوان یا فست فودی مورد نیاز است سالاد بار است. وجود این وسیله در رستوان باعث می شود فضا مدرن تر و زیبا تر به نظر برسد. امروزه این نوع میز در تمامی رستوران ها به کار گرفته می شود و همین مسئله تاثیر مثبت زیادی روی جذب مشتری و افزایش رضایت آنان داشته است. از این رو امروز قصد داریم در این مقاله شما را با سالاد بار، انواع سالاد بار و همچنین کاربرد آن ها آشنا سازیم، پس برای کسب اطلاعات بیشتر ما را همراهی کنید.
شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و لوازم فست فود و فودکورت توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک میکند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.
میز سالاد بار به چه میزی گفته می شود؟
در حالت کلی میز سالاد بار میزی است که مخلفات غذا را روی آن قرار می دهند و همانطور که گفته شد برای استفاده در رستوران ها مناسب است. البته امروزه در بسیاری از مهمانی ها، هتل های مجلل، کلاپ ها، تالار های پذیرایی و مکان های اینچنینی از سالاد بار استفاده می شود.
میز سالاد بار باعث می شود فضا بسیار مدرن تر به نظر برسد و علاوه بر آن نظم و ترتیب خاصی در فضا ایجاد می کند. بنابراین می توان گفت استفاده از این نوع میز ها می تواند بسیار مفید واقع شود.
کاربرد سالاد بار
همانطور که گفتیم میزهای سالاد بار جزو مهم ترین تجهیزاتی هستند که در رستوان ها و فست فودی ها مورد استفاده قرار می گیرند. در واقع باید بگوییم این نوع میزها برای مکان هایی که به صورت سلف سرویس فعالیت می کنند مناسب تر می باشند.
میز سالاد بار معمولا در رستوران ها و فست فودی های سلف سرویس به صورت یک طرفه می باشد، این مسئله به مشتریان اجازه می دهد که انتخاب غذا به عهده خودشان باشد و آنچه را که دوست دارند از روی میز بردارند.
سالاد بار انواع مختلفی دارد، معمولا میز های سالاد یا همان سالاد بارها را با توجه به استفاده و کارایی که دارند دسته بندی می کنند. برای مثال برخی از بار ها تنها برای نگهداری غذا های گرم مناسب می باشند. از این رو تنوع سالاد بار بسیار زیاد است و در هر رستورانی با توجه به نیازی که وجود دارد می توان از سالاد بار خاصی استفاده کرد.
انواع میز سالاد بار
همانطور که دریافتید میز سالاد بار معمولا برای نشان دادن و عرضه غذا های مختلف، انواع سالاد و نوشیدنی های مختلف به مشتریان استفاده می گردد. از اینگونه میز ها برای سالن های پذیرایی، هتل ها و تالار ها بهره گرفته و امکان انتخاب غذا را به عهده خود مشتریان می گذارند.
سالاد بارها با توجه به ساختار و همچنین کارکردشان در انواع مختلفی تولید می شوند. معمولا سالاد بار های مختلف از نظر شکل، اندازه و امکان نگهداری از غذاهای گوناگون با یک دیگر متفاوت هستند. اما به طور کلی تمامی سالاد بار ها به منظور ارائه غذا به شکل سلف سرویس مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله پر کاربرد ترین سالاد بار ها عبارت اند از:
میزهای سالاد بار یک طرفه: معمولا این نوع از میز های سالاد بار یک گارد شیشه ای دارند، این گارد شیشه ای محل حرکت و جابه جایی افراد را مشخص کرده است. مواد خوراکی روی میز سالاد بار یک طرفه به شکلی قرار می گیرند که آشپزان و یا فروشندگان غذا بتوانند به خوبی از میزان غذاهای موجود روی میز مطلع باشند تا در صورت اتمام آن ها را مجددا شارژ کنند.
میزهای سالاد بار دو طرفه: سالاد بارهای دو طرفه بر خلاف میز های یک طرفه از هر دو طرف امکان دسترسی به مواد غذایی روی میز را فراهم آورده اند. در واقع باید بگوییم که هر دو سمت میز های دو طرفه کامل باز بوده و این امکان برای افراد فراهم آمده که بتوانند به راحتی از هر دو سمت به غذا دسترسی داشته باشند. این نوع میز ها معمولا مناسب مهمانی ها و مراسماتی است که پس از ساعاتی به اتمام می رسند، چرا که طراحی آن ها به گونه ای است که به آشپز ها یا فروشندگان اجازه نمی دهد در صورت اتمام مواد خوراکی مجددا آن ها را شارژ کنند و دسترسی آنچنانی به میز ندارند.
میزهای سالاد بار فول سرویس: سالاد بارهای فول سرویس از لحاظ طراحی تقریبا مشابه با سالاد بارهای یک طرفه می باشند، در این نوع از سالاد بار پها نیز گارد های شیشه ای وجود دارد. اما در سالاد بارهای فول سرویس معمولا مشتری تنها می تواند از پشت شیشه خوراکی ها را انتخاب کرده و از فروشنده بخواهد خوراکی مورد نظر را به او ارائه کند.
به عبارتی می توان گفت این نوع از سالاد بار ها سرویس دهی را بر عهده آشپز یا فروشنده قرار می دهند.
میزهای سالاد بار سرد: سالاد بارهای سرد برای نگهداری مواد غذایی که می بایست در دمای پایین قرار داشته باشند استفاده می کنند. معمولا مواد خوراکی چون ترشی، ماست، انواع سالاد مانند سالاد فصل و… را در چنین میز هایی قرار می دهند.
میزهای سالاد بار سرد دمایی پایین تر از دمای محیط داشته و خنک می باشند. اندازه پنلی که در قسمت پایینی میز وجود دارد بزرگ تر از میز های دیگر است و همین مسئله نیز امکان نگهداری غذا در دمای پایین را فراهم می کند.
میزهای سالاد بار گرم: برای نگهداری و حفظ طعم برخی از غذا ها احتیاج داریم آن ها را برای مدتی گرم نگه داریم، بنابراین وجود سالاد بارهای گرم در مکان هایی چون رستوران ها، تالارهای پذیرای و … بسیار حائز اهمیت است.
سالاد بارهای گرم تمامی مواد غذایی را می تواند با دمایی بسیار مناسب نگهداری کند به نحوی که طعم و عطر آن حفظ گردد. دمای این نوع از سالاد بارها قابل تنظیم بوده و در صورت لزوم می توان آن را کم و زیاد کرد. به طور کلی سالاد بار های گرم را به سه دسته کلی گرمکن، روشن و غیر روشن تقسیم بندی می کنند.
یخچال های سالاد بار: یخچال های سالاد بار یا همان سالاد بارهای فریزی معمولا جزو تجهیزات پر کاربرد در بستنی فروشی ها می باشند. از این نوع سالاد بار ها در فست فود ها و رستوران ها نیز استفاده می کنند که تنها کاربرد آن ها برای چنین مکان های نگه داری یخ است.
سالاد بار های فریزری به خوبی بستی ها و آبمیوه ها را در معرض نمایش مشتریان قرار می دهند، در این نوع از سالاد بارها مانند سالاد بارهای فول سرویس فروشندگان سرویس دهی را بر عهده دارند.
سخن آخر
با توجه به آنچه در بالا گفتیم اکنون شما به لزوم استفاده از سالاد بار های مختلف پی برده اید، امیدواریم که خواندن این مطالب در انتخاب و خرید سالاد بار به شما کمک کند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید از دیگر صفحات وب سایت ما دیدن فرمایید.
سایت استیل ارمیا را میتوان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.