تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی اشپزخانه های صنعتی، تهیه تجهیزات مورد نیاز برای آن می باشد. بنابراین اگر قصد دارید روی راه اندازی یک اشپزخانه صنعتی سرمایه گذاری کنید، باید شناخت دقیقی روی تجهیزات آن داشته باشید. کسب اطلاعات کافی درخصوص تجهیزات اشپزخانه های صنعتی باعث می شود که شما محصولات با کیفیت و کاملا مناسبی خریداری نمایید. به همین منظور ما تصمیم داریم در خصوص تجهیزات اشپزخانه صنعتی با شما عزیزان صحبت کنیم. همراه ما باشید!

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و تجهیزات اشپزخانه صنعتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

 

 

انواع مختلف تجهیزات اشپزخانه صنعتی

تنوع و گستردگی وسایل و تجهیزات مورد نیاز در آشپزخانه های صنعتی به قدری زیاد است که گاهی باعث سردرگمی شما می شود. این تجهیزات به چهار دسته کلی تقسیم می شوند:

  1. تجهیزات مربوط به آماده سازی غذا
  2. تجهیزات مربوط به پخت و پز
  3. تجهیزات مورد نیاز برای نگهداری مواد غذایی
  4. تجهیزات مربوط به شستشو

در ادامه هرکدام از این دسته ها را بررسی خواهیم کرد.

 

1 – تجهیزات مربوط به آماده سازی غذا:

این تجهیزات همانگونه که از نامشان پیداست برای اماده کردن مواد اولیه غذاهای مختلف کاربرد دارند. برخی از این تجهیزات شامل پاتیل خیساندن برنج، میز کار صنعتی خمیر، میز سالاد بار، میز کباب کشی، وردنه، میز دورچین، میکسر، اسلایسر یا خرد کن صنعتی، خمیر زن، اره استخوان بر، چرخ گوشت صنعتی، ظروف بن ماری و… می باشد.

2 – تجهیزات مربوط به پخت و پز:

این تجهیزات برای پخت و آماده سازی غذا ضروری هستند و با توجه به نوع غذاهایی که قرار است به مشتریان خود ارائه دهید، ممکن است متفاوت باشند. برخی از مهم ترین تجهیزات پخت و پز شامل اجاق گاز رومیزی، اجاق گاز گرمکن دار صنعتی، اجاق گاز 4 شعله، پلوپز، دم کن برنج، کباب پز، تایه گردان، سره کن صنعتی، کباب پز تابشی صنعتی، گریل برقی، روغنی و ذغالی، گریدل، پاستا پز، فر پیتزا صندوقی، ریلی، کانوکشن و آجری، هود، دستگاه کباب ترکی زن، و… هستند.

3 – تجهیزات مورد نیاز برای نگهداری مواد غذایی

این تجهیزات هم برای نگهداری مواد اولیه تازه قبل از پخت غذا، و هم برای نگهداری و سالم نگه داشتن غذاهای پخته شده کاربرد دارند. این تجهیزات با توجه به نوع مواد غذایی که قرار است در آن ها نگهداری شود به انواع مختلفی تقسیم می شوند. برای مثال قفسه انبار یا همان انبار خشک برای نگهداری از مواد غذایی خشک کاربرد دارد. همچنین انواع مختلف یخچال و فریزرهای صنعتی، سردخانه، کانتر و بوفه سرد برای نگهداری از مواد غذایی منجمد به کار می روند. از کانترهای گرم گازی و برقی و همچنین گرمخانه های غذا هم برای نگهداری از غذاهای پخته شده استفاده می شود.

4 – تجهیزات مربوط به شستشو

بدون شک هر آشپزخانه صنعتی استاندارد و بهداشتی به تجهیزات خاصی برای شستشوی مواد غذایی، ظروف و سایر وسایل نیاز خواهد داشت. برای مثال شما به یک سینک یا وان صنعتی نیاز دارید تا مواد غذایی اولیه و ظروف را در آن شستشو دهید. از دیگر تجهیزات شستشو هم می توان به کابینت دیواری، کابینت ابچکان، ماشین ظرفشویی صنعتی، چندین سبد در ابعاد بزرگ، وسایل مربوط به شستشوی کف آشپزخانه و… اشارهکرد.

 

معیارهای مهم در خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

در هنگام خرید تجهیزات مورد نیاز برای آشپزخانه صنعتی باید به معیارهای زیر توجه داشته باشید:

  1. منوی غذا: تجهیزاتی که برای استفاده در اشپزخانه های صنعتی مورد نیاز هستند، تا حد زیادی به نوع غذاهایی که قرار است ارائه دهید بستگی دارند. برای مثال تجهیزات مربوط به نگهداری مواد اولیه و یا پخت انواع فست فود با تجهیزات مربوط به نگهداری و پخت غذاهای سنتی متفاوت است. بنابراین ابتدا شما باید منوی غذایی خود را مشخص کرده و سپس تجهیزات مورد نیاز برای ارائه همان منو را تهیه کنید.
  2. میزان سرمایه اولیه: شما ابتدا باید میزان بودجه ای که در اختیار دارید را تعیین نمایید تا با توجه به آن، نسبت به خرید تجهیزات اقدام کنید. در صورتی که بودجه شما محدود است، خرید تجهیزات دست دوم هم می تواند انتخاب خوبی برای شما به شمار رود. همچنین می توانید تجهیزات را اولویت بندی کرده و ابتدا وسایل ضروری تر را خریداری کنید. سپس با رسیدن به سود دهی، وسایل دیگر را هم تهیه نمایید.
  3. میزان خروجی آشپزخانه صنعتی: شما باید با توجه به حجم سفارشات و میزان خروجی اشپزخانه، تجهیزات مورد نیاز خود را خریداری کنید. برای مثال اگر قرار نیست حجم غذایی که به صورت روزانه تهیه می کنید خیلی هم بالا باشد، به تجهیزات خیلی بزرگ و زیادی نیاز نخواهید داشت.
  4. ابعاد آشپزخانه صنعتی: بدیهی است که انتخاب تجهیزات باید متناسب با فضای اشپزخانه انجام شود. توجه داشته باشید که برخی از تجهیزات اشپزخانه صنعتی قابل سفارشی سازی هستند و با توجه به نیاز شما تولید می شوند.

 

قیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی

زمانی که برای خرید تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی اقدام می کنید، با قیمت های متنوعی روبرو خواهید شد. قیمت این تجهیزات و وسایل با توجه به تجهیزات مختلفی تعیین می شود که از آن جمله می توان به برند سازنده، کیفیت و مواد اولیه به کار رفته در ساخت آن ها، قطعات موجود در دستگاه و… اشاره کرد. همچنین اکثر این تجهیزات از استیل ساخته شده اند و ضخامت ورق های استیلی که در ساخت آن ها به کار رفته نقش مهمی در قیمت نهایی تجهیزات خواهد داشت.

در صورتی که لوازم و تجهیزات دست دوم بخرید، قیمت آن پایین تر خواهد بود. اما ممکن است بسیار زودتر از تجهیزات نو نیاز به تعمیر پیدا کنند.

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

نتیجه گیری

در این مطلب سعی کردیم اطلاعاتی در خصوص تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه های صنعتی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا اگر قصد راه اندازی چنین کسب و کاری را داشتید، بتوانید با دید باز وسایل مورد نیاز خود را خریداری کنید. همانطور که متوجه شدید، تجهیزات اشپزخانه صنعتی انواع مختلف و متنوعی دارند و شما باید با توجه نوع غذایی که قرار است ارائه دهید آن ها را تهیه کنید. در هنگام خرید این تجهیزات باید دقت کافی به خرج دهید تا بعد از مدتی دچار مشکل نشوید. بنابراین بهتر است برای خرید تجهیزات و وسایل مورد نظر خود به مراکز فروش معتبری مراجعه کرده و از افرادی که تجربه های مشابه دارند کمک بگیرید.

 

 

 

 

برچسب ها : , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست