تجهیزات رستورانی سنتی میبایست متناسب با بودجه و از شرکت های استاندارد خریداری شوند تا شاهد کیفیت خدمات رسانی بود. راه اندازی رستوران سنتی ممکن است علاقمندی، افراد بسیاری باشد اما گروهی موفق هستند که از طریق نقشه راهی اصولی، گامهای خود را بردارند و از علم و تجربه افراد متخصص نیز بهره مند شوند. برخی از افراد وسایل نامرغوبی را خریداری میکنند که میتواند، هزینه بسیاری را به دنبال داشته باشد.
فهرست محتوا
دلایل استقبال از راه اندازی رستوران سنتی
رستوران های سنتی را می توان نمادی از فرهنگ ایران زمین دانست که متناسب با ذائقه مردم، غذاهای لذیذ و با کیفیتی را ارائه میکنند، بی جهت نیست که مشتریانی از دیگر کشورها نیز مسحور طعم و بوی لذیذ غذاهای خاص سنتی می شوند.
در سالهای اخیر شاهد حضور چشمگیر مدل های خلاقانه رستوران های سنتی هستیم که در تلاشند گوی رقابت را از سایرین که اغلب تمرکز را بر فستفودها گذاشتهاند، بربایند اما زمانی میتوان شاهد رشد و برندسازی اصولی بود که این صنعت را شناخت و تمرکز را بر کیفیت و ارائه خدمات رسانی مطلوب گذاشت.
مطمئناً خرید لوازم رستوران سنتی از شرکتهای با سابقه، میتواند اطمینان خاطری شایانی را به همراه داشته باشد.
نکات مهم قبل از راه اندازی رستوران سنتی
کمتر ایرانی را میتوان پیدا کرد که تعلق خاطر به غذاهای اصیلی همچون کباب، جوجه کباب و … نداشته باشد بیجهت نیست که همچنان رستوران های سنتی بازار داغی دارند و افراد بسیاری مایلند در این حوزه فعالیت کنند.
اما حضور در این صنعت، ساده نیست، علاوه بر جمع بندی کسب و کار از نظر انتخاب مکان رستوران، بررسی رقبا، قیمت گذاری منوی غذایی، انتخاب تیم کارکنان، اختصاص بودجه تبلیغاتی می بایست فرصتی را جهت خرید تجهیزات رستوران سنتی اختصاص دهید و با شرکت های باسابقه، همکاری داشته باشید.
مطمئناً چنین تصمیمی می تواند نه تنها به سودآوری بالا منجر شود بلکه همکاری گسترده ای را با دیگر مشاغل همچون صاحبان تالارهای عروسی نیز صورت دهد.
آشنایی با مهمترین وسایل رستوران سنتی
رستوران های سنتی بسیاری در کشور فعالیت میکنند که همسو با پیشرفت صنعت، همواره خود را به روز می نمایند تا بتوانند طعم تکرار ناشدنی غذاهای سنتی ایرانی را حفظ کنند و در کسب رضایت مشتریان نیز موفق ظاهر شوند اما باید دانست کلید حضور درخشان در این عرصه، تنها اکتفا نمودن به ظواهر نیست.
اگرچه طراحی خاص فضای داخلی می تواند برای کسب رضایتمندی تاثیر گذار باشد اما در پشت صحنه موارد دیگری نیز میتوانند نقش حائز اهمیتی را ایفا کنند. در ادامه به صورت کلی تجهیزات مورد نیاز جهت راه اندازی رستوران سنتی را مرور کرده ایم که ممکن است هر یک، تقسیمبندیهای جزئی تری نیز داشته باشند.
- قسمت پخت و پز
برای داشتن غذا های لذیذ و با کیفیت می بایست لوازم پخت و پز که شامل اجاق گاز، سینی های پخت، گریل ها و غیره هستند را به درستی انتخاب نمود. علاوه بر آنکه نباید تناسب آن با چیدمان دیگر وسایل موجود در فضای آشپزخانه را نیز فراموش کرد.
- وسایل برودتی
خرید وسایل برودتی استاندارد می تواند برای پخت غذا و آماده سازی مواد غذایی کمک شایانی نماید تا طراوت و تازگی آنها حفظ شود بنابراین در انتخاب وسایلی همچون یخچال ها و دیگر لوازم سرما ساز می بایست استانداردها را مد نظر قرار داد.
- ابزار سرخ کردن
پرسنل رستوران سنتی جهت آماده سازی غذاهای متنوع به ابزار سرخ کردن کارآمد نیز نیاز دارند تا در سریعترین زمان، پذیرایی به درستی صورت گیرد بنابراین در انتخاب وسایلی که برای سرخ کردن سیب زمینی، مرغ و دیگر مواد غذایی استفاده میشوند می بایست دقت نظر داشت.
- تجهیزات میکس کردن
کاربرد تجهیزات میکس کردن نیز برای ادغام مواد غذایی مختلف است از جمله می توان به تهیه انواع خمیر ها و سس ها اشاره کرد.
- ظروف پخت و پز
اگرچه فرمولاسیون خاص بخش پخت و پز می تواند منجر به طعم و بوی لذیذ غذاهای مختلف شود اما برای راحتی و نمایش مهارت نیاز به ظروف پخت و پز با کیفیت و با ظاهر شکیل است بنابراین نباید در خرید این وسایل نکات تاثیرگذار را فراموش کرد.
- ظروف سرو
ظروف سرو نیز علاوه بر ظاهر زیبا می بایست از نظر کیفیت مرغوب باشند تا بتوانند رضایت مشتریان را جلب نمایند.
جایگاه خاص رستوران های سنتی در بین مردم
حال روز به روز سبک زندگی بیشتر به سمت مدرنیته در حال حرکت است، به طوری که می توان تاثیرات آن را در ذائقه مردم نیز شاهد بود که اغلب ترجیح می دهند، غذاهای آماده و فست فود را میل کنند اما هرگز نمیتوان از طعم جادویی غذاهای سنتی گذشت، علیرغم این تغییرات شگفت سلیقه، بسیاری از مردم در هیاهوی زندگی خویش همواره تمایل دارند، اوقاتی را برای تسکین فکر و روح در رستورانهای سنتی سپری کنند.
فعالان این صنعت، برای استفاده از این فرصت شگفت، می بایست الگوهای استانداردی را در فضای برند خود پیاده کنند. مطمئناً افرادی که لوازم رستوران سنتی را از برندهای بی کیفیت تهیه کنند، نمیتوانند متناسب با سلیقه مشتریان خدمات رسانی داشته باشند و بودجه خود را هدر میدهند.
شرکت استیل ارمیا با داشتن تیمی متخصص و زبده که رزومه کاری درخشان ۱۵ ساله از رضایت مشتریان را دارد، فرصتی مهیا کرده است تا تمامی اقشار متناسب با بودجه، بتوانند در کوتاهترین زمان، مشاوره تخصصی را درباره لوازم رستوران سنتی دریافت کرده، علاوه بر آنکه ثبت سفارش نیز سریع صورت می گیرد.
اهمیت دکوراسیون اصولی در رستوران های سنتی
یکی از اصول ساده اما تاثیر گذار بر مشتریان، چیدمان درست فضای رستوران است. گروهی نیز تمایل دارند آشپزخانه به گونه ای طراحی شده باشد که مشتریان در نگاه نخست دید به آشپزخانه داشته باشند و از بهداشت و کیفیت خدمات مطمئن شوند. میتوان چنین فرصتی را نیز مغتنم شمرد و با انتخاب وسایل رستوران سنتی با کیفیت، تاثیرگذاری بیشتری بر ذهن مشتریان داشت. از جمله میتوان به قسمت سفارش، کابینت ها، یخچال، سینک ظرفشویی و فر و گاز اشاره کرد.
راهنمای خرید تجهیزات رستوران سنتی استاندارد
خرید تجهیزات رستوران سنتی اگر چه ساده به نظر میرسد اما ممکن است افراد به دلیل ناآگاهی، هزینه هنگفتی را برای سفارش وسایل بی کیفیت اختصاص دهند که می تواند بر خدمات رسانی تاثیر نامطلوبی را بر جای بگذارد و اشتیاق مشتریان را برای صرف غذایی لذیذ کاهش دهد بنابراین می بایست پس از تحقیق و بررسی جامع از شرکت های با سابقه، لوازم مورد نیاز را خریداری نمود.
شرکت استیل ارمیا میتواند پس از مشاوره تخصصی، در تمامی مراحل پس از انتخاب تا خرید بهترین تجهیزات رستوران سنتی در کنار شما باشد. راه های ارتباطی مستقیم در وب سایت درج شده اند و کارشناسان فروش همواره آمادگی خدمات رسانی هستند.
ضمانت فروش و داشتن سابقه فعالیت ۱۵ ساله می تواند انتخاب را برای شما راحت تر کند. همچنین این شرکت مفتخر است با قیمتی مقرون به صرفه در کمترین زمان سفارشات شما را ارسال نماید.