تجهیزات رستوران

تجهیزات رستوران

تجهیزات رستوران از مهم‌ترین الزاماتی است که قبل از افتتاح رسمی برند، می بایست برای آن تحقیق و بررسی اجمالی داشت. راه اندازی رستوران به عنوان یک سرمایه گذاری، چشم انداز جذابی را به نمایش میگذارد اما برای موفقیت در این عرصه، پارامترهای مختلفی تاثیرگذارند. غذا به عنوان یک نیاز اساسی برای افراد اهمیت بالایی دارد بنابراین می بایست منوی غذایی رستوران علاوه بر کیفیت، طعم مطلوبی نیز داشته باشد. مطمئناً خریداری وسایل رستوران استاندارد می‌تواند به چنین هدفی کمک کند. در این مطلب می توانید با اطلاعاتی ارزشمند درباره تامین وسایل ضروری و شناخت بهترین وسایل، تصمیم‌گیری کنید.

اهمیت خرید تجهیزات رستوران استاندارد

مطمئناً همه ما دوست داریم غذای با کیفیت و طعمی لذیذ را میل کنیم، به همین دلیل افراد زیادی برای شروع کسب و کار در زمینه غذا، علاقه و اشتیاق دارند اما چنین هدفی نمی تواند برای تمامی افراد قابل دسترس باشد.

فارغ از سختی کار که ممکن است ساعات کاری تا اواخر شب و خیلی بیشتر از ساعات کار معمول نیز طول بکشد، راه اندازی رستوران نیاز به سرمایه‌گذاری مالی وسیعی دارد و هرگونه خطا، می تواند ریسک بالایی از ورشکستگی را به ارمغان آورد، بنابراین می بایست با افراد متخصص در این زمینه که علم و تجربه دارند مشورت نمود و وسایل رستوران استاندارد را خریداری نمود تا گامی برای حضور روشن در این صنعت و کنار زدن رقبا، برداشت.

شرایط لازم برای راه اندازی رستوران

تنوع غذایی جهان در ملیتها و فرهنگهای مختلف، نشان از پتانسیل بالای این عرصه دارد به طوری که می توان رستوران های مختلفی را با منوی غذایی متنوع شاهد بود که متناسب با سلایق و علایق مشتریان، خدمت رسانی می کنند.

برای افتتاح رستوران کسب مجوز گام اساسی است علاوه بر آن که باید با شناخت دقیق، بهترین وسایل را خریداری نمود. اگر شما نیز برای افتتاح رستوران خود برنامه ریزی می کنید، می بایست مطمئن شوید که از رقبا متمایز هستید و هدف گذاری درستی را نیز داشته باشید.

ممکن است برخی، عمدتا بر روی غذاهای خاص و یا فصلی تمرکز کنند. گروهی نیز برای سلیقه های خاص مانند گیاهخواران، منو های غذایی را ترتیب می‌دهند، البته می‌توان با انتخاب پیشنهادات ویژه، مشتریان وفاداری را نیز جذب نمود.

برخی نیز برای موفقیت بیشتر کسب و کار خود، لوکیشن محل را نیز به طور دقیق رصد می کنند تا مطمئن شوند دسترسی با وسایل نقلیه عمومی و حتی پیاده‌روی ممکن است علاوه بر آن که می بایست فضای کافی جهت پارک کردن وسایل نقلیه وجود داشته باشد.

پاسخ به چنین سوالاتی می تواند به روشن کردن چالش های مختلف کمک نماید به طوری که در این عرصه به شکل هوشمندانه رشد نمود و به عنوان یک برند پایدار، حضور داشت.

تاثیر فاکتور قیمت بر تجهیزات رستوران

افتتاح رستوران با هزینه های قابل توجهی، همراه است اما یک تصمیم اشتباه می تواند زحمات فرد را از بین ببرد بنابراین برای جزئیات اهمیت قائل شوید. وسایل رستوران می بایست از نظر کیفیت و دوام، استاندارد باشند در غیر این صورت هزینه ی تعمیر و یا تعویض می تواند به برنامه‌های مالی برند، آسیب برساند به طوری که درآمد احتمالی نیز کمتر خواهد شد.

اگر مجوز رستوران یا طرح کسب و کار دارید و در ابتدای مسیر هستید، می‌توانید رویای خود را برای حضور فعال در این عرصه، شاهد باشید.

بسیاری از افراد با مشاهده شلوغی رستوران ها و کافی شاپ ها با این فکر مواجه می‌شوند که در زمانی کوتاه بتوانند در این تجارت جذاب، بدرخشند. اگر چه ساده به نظر می‌رسد اما موفقیت حاصل تجربه، شایستگی، استعداد و نگرش مناسب است که شاهد بازدهی ایده‌آل بود.

مطمئنا اگر بهترین پرسنل نیز حضور داشته باشند اما کیفیت تجهیزات استاندارد نباشد، نمی توان از این امکانات بهره برد و هزینه اضافه نیز تحمیل می‌شود.

مهمترین تجهیزات رستوران کدامند؟

برای شناخت مهمترین وسایل رستوران در ادامه یک لیست کلی ارائه شده است تا ذهنیت درستی داشته باشید اما نباید فراموش کنید که متناسب با اهداف و منوی غذایی ممکن است وسایل، متفاوت باشند. کارشناسان فروش شرکت استیل ارمیا می‌توانند در این زمینه مشاوره تخصصی را ارائه کنند تا شاهد سرمایه گذاری غلط و هزینه هنگفت نباشید.

وسایلی همچون ماکروویو های کوچک، کولر، فریزر، تهویه، وسایل برودتی و آماده سازی پخت و شست و شو به‌عنوان اصلی ترین وسایل در اغلب رستوران ها فارغ از منوی غذایی دیده می شوند.

تجهیزات آماده سازی رستوران

از مهم ترین وسایلی که می توانند برای هدف آماده سازی غذا، خریداری شود، می توان به میز کباب کشی، میز خمیر و وردنه، میز دورچین، خلال کن، میز کار استیل، چرخ گوشت صنعتی و غیره اشاره کرد تا خیالی آسوده برای پخت غذاهای دلچسب را داشت.

  • تجهیزات نگهداری رستوران

قبل از پخت غذا می‌بایست مواد اولیه در فضایی مطلوب نگهداری شوند تا شاهد فساد و کاهش کیفیت نبود. از جمله می‌توان به فریزر، یخچال صنعتی، گرمخانه غذا و گرم خانه شیشه‌ای اشاره کرد.

  • تجهیزات پخت رستوران

پخت و پز از مهم‌ترین مراحلی است که می بایست با مهارت صورت گیرد. از مهمترین وسایلی که به این هدف کمک می کنند می توان به تابه گردان، اجاق گاز صنعتی، اجاق گاز رومیزی، دستگاه سرخ کن سیب زمینی، دمکن برنج، اجاق پلوپز زمینی و غیره اشاره کرد. مطمئناً داشتن منوی غذایی متنوع می تواند این لیست را نیز تغییر دهد.

  • تجهیزات شستشو رستوران

داشتن سرعت عمل برای شستشو می‌تواند به بازدهی خدمات و رضایت بیشتر مشتریان منجر شود، بنابراین خرید وسایلی همچون کابینت، آبچکان، سینک ظرفشویی صنعتی، وان شستشوی استیل، کابینت دیواری، ماشین ظرفشویی صنعتی و غیره اهمیت بالایی دارد.

  • تجهیزات نشیمن و صندلی

دکوراسیون استاندارد می تواند به فضای ایده آل رستوران کمک کند به طوری که حس دلپذیری نیز جاری باشد بنابراین می بایست در این زمینه نیز حساسیت بالایی را داشت.

قیمت تجهیزات رستوران چگونه محاسبه می شود؟

قیمت به عنوان یکی از مهمترین فاکتورها برای انتخاب وسایل رستوران مطرح هست اما نباید کیفیت را فدای هزینه نمود. مطمئنا با وسایل استاندارد، می توان تلفیق جذابی از طعم و کیفیت غذا را شاهد بود.

شرکت استیل ارمیا با پشتوانه ۱۵ سال سابقه درخشان در ارائه بهترین وسایل رستوران می تواند مشاوره تخصصی را ارائه نموده تا افراد جهت راه اندازی برند خود، اطمینان خاطر داشته و بهترین وسایل را با قیمتی مقرون به صرفه دریافت کنند. کیفیت بالای محصولات اگرچه می‌تواند دغدغه مشتریان را کاهش دهد اما ارائه خدمات پس از فروش و مشاوره تخصصی نیز ارائه می شود تا تمامی افراد متناسب با شرایط خود بتوانند انتخاب شایسته‌ای را داشته باشند.

برچسب ها : , , , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست