تجهیزات شستشوی صنعتی

تجهیزات شستشوی صنعتی

نظافت و تمیزی آشپزخانه های صنعتی از اهمیت زیادی برخوردار است. بدون شک هیچ کس دوست ندارد در محیطی غذا بخورد که پر از آلودگی باشد. در واقع نظافت اشپزخانه های صنعتی به طور مستقیم با سلامت مشتریان در ارتباط بوده و وجود هر گونه الودگی در آشپزخانه های صنعتی می تواند برای سلامت مشتریان خطرناک باشد.

در آشپزخانه های صنعتی به صورت روزانه حجم غذای زیادی تولید می شود و تمیز نگه داشتن محیط کار سختی به نظر می رسد. اما خوشبختانه امروزه تجهیزات زیادی برای شستشو و نظافت اشپزخانه ها و رستوران ها به وجود اماده اند که کا را برای پرسنل راحت می کنند. در این مطلب قرار است مهم ترین تجهیزات شستشوی صنعتی برای نظافت اشپزخانه ها و رستوران ها را به شما عزیزان معرفی کنیم. همراه ما باشید!

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و تجهیزات شست و شوی صنعتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

 

دستگاه ماشین ظرفشویی صنعتی

ماشین ظرفشویی صنعتی یکی از اصلی ترین و مهم ترین تجهیزات شستشوی صنعتی به شمار می رود که وجود ان در تمام اشپزخانه های صنعتی لازم است. به کمک این دستگاه، امکان شستشوی تمام ظروف در مدت زمان کم و به صورت کاملا تمیز و بهداشتی وجود دارد. همچنین این دستگاه ظروف را به طور خودکار ابکشی و خشک کرده و باعث می شود که وقت کارکنان برای انجام این کار هدر نرود.

از مزایای دستگاه ماشین ظرفشویی صنعتی می توان به صرفه جویی در آب، صرفه جویی در برق، صرفه جویی در مصرف مواد شوینده، شستشوی ظروف در مدت زمان کوتاه تر، جلوگیری از اسیب رسیدن و شکستن ظروف و… اشاره کرد.

امروزه ماشین های ظرفشویی صنعتی به دو نوع کلی ایستاده و زیر کانتری تقسیم می شوند. هر کدام از این دو نوع ویژگی های خاص خود را دارند و بسته به کاربردهای مورد انتظار می توان از آن ها استفاده کرد.

 

سینک ظرفشویی صنعتی

سینک ظرفشویی یکی دیگر از تجهیزات شستشوی صنعتی به شمار می رود که کاربرد زیادی در آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها دارد. از سینک ظرفشویی صنعتی برای شستشو و ابکشی ظروف مورد استفاده در رستوران ها و اشپزخانه ها، سبزیجات و سایر مواد غذایی استفاده می شود.

سینک ظرفشویی صنعتی در سه نوع یک لگن، دو لگن و سه لگن وجود دارد که نوع دو لگن آن بیشترین کاربرد را در میان مصرف کنندگان دارد.

یک سینک ظرفشویی صنعتی با کیفیت باید از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده باشد که هم کاملا بهداشتی است و هم در استفاده مکرر و طولانی مدت دچار اسیب و زنگ ضدگی نخواهد شد. بهترین ضخامت استیل استفاده شده برای ساخت این نوع سینک هم حدود 1 میلی متر است. ابعاد این نوع سینک هم متفاوت بوده و بر اساس میزان فضا و مساحت اشپزخانه مورد نظر قابل سفارش می باشد.

 

وان شستشوی صنعتی

وان شستشوی صنعتی یکی دیگر از تجهیزات شستشوی صنعتی به شمار می رود که برای شستشوی انواع ظرف، سبزیجات، مواد غذایی و… مورد استفاده قرار می گیرد. وان شستشو به صورت مداوم در معرض اب و رطوبت قرار دارد و به همین دلیل باید از استیل ضد زنگ و با کیفیت ساخته شده باشد.

 

دستگاه سیخ شوی صنعتی

همانطور که می دانید، یکی از اصلی ترین غذاهایی که در تمام اشپزخانه ها و رستوران ها تهیه می شود انواع کباب می باشد. به همین دلیل وجود یک سیخ شوی صنعتی در تمام آشپزخانه ها لازم است. این دستگاه علاوه بر شستشو و خشک کردن انواع سیخ، برای شستن انواع قاشق و چنگال هم کاربرد دارد.

 

تجهیزات شستشوی سطوح

کف آشپزخانه یکی از مهم ترین قسمت هایی است که باید به نظافت ان توجه ویژه شود. چرا که همواره امکان ریختن روغن، مواد غذایی و… در کف اشپزخانه وجود خواهد داشت. به همین دلیل نظافت این قسمت از اشپزخانه اهمیت زیادی دارد.

خوشبختانه دستگاه های زیادی برای نظافت کف اشپزخانه های صنعتی وجود دارند. این دستگاه ها باعث می شوند که پرسنل مجبور نباشند وقت و زمان زایادی برای تمیز کردن کف اشپزخانه و یا دیواره ها هدر دهند. برخی از مهم ترین تجهیزات نظافت کف و دیوارهای اشپزخانه عبارتند از:

سوییپر

این دستگاه از یک برس رولی مرکزی و یک برس دیسکی کناری تشکیل شده است. البته برخی از مدل های سوییپر از دو عدد برس دیسکی برخوردارند. فرایند نظافت با این دستگاه به این صورت است که برس های کناری زباله های جامد را به داخل دستگاه هدایت می کنند و برس رولی آن ها را به داخل مخزن هدایت می کند. سوییپر انواع مختلفی دارد و به خوبی می تواند در وقت و انرژی نیروی انسانی صرفه جویی کند.

اسکرابر

این دستگاه برای شستشو و خشک کردن سطوح مختلف کاربرد دارد. اسکرابر می تواند عملیات شستشو و خشک کردن سطوح را به صورت همزمان انجام دهد و به این ترتیب از صدمه رسیدن به افراد مختلف و زمین خوردن آن ها جلوگیری خواهد شد.

در این دستگاه، برس ها به صورت دورانی چرخیده و سطح مورد نظر را شستشو می دهند. در حین شستشو، به صورت مداوم اب تمیز روی روی زمین پاشیده شده و اب آلوده به داخل مخزن دستگاه مکش خواهد شد. به این ترتیب به مواد شوینده چندانی هم نیاز نبوده و به سرعت تمام سطوح تمیز و درخشان می شود.

پولیشر

پولیشر دستگاهی برای جلا دادن و شستشوی عمیق سطوح هموار است و از چندین نوع برس مختلف برخوردار می باشد. هر کدام از این برس ها کاربرد خاص خود را دارند و به انواع مختلف نرم، زبر و استاندارد تقسیم می شوند. این برس ها ابعاد کوچکی دارند، اما به خوبی سطوح مختلف را جلا می دهند.

 

جمع بندی

در این مطلب سعی کردیم برخی از مهم ترین تجهیزات شستشوی صنعتی برای نظافت و شستشوی اشپزخانه های صنعتی، رستوران ها، فست فودها و… به شما عزیزان معرفی کنیم. لازم به ذکر است تجهیزات شستشوی صنعتی به این موارد محدود نمی شوند و تعداد بسیار بیشتری دارند، اما ما در این مطلب به معرفی مهم ترین تجهیزات اکتفا کردیم. امیدواریم که این مطالب برایتان مفید واقع شده باشند!

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

 

 

برچسب ها : , , , , , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست