امروزه رستوران های فست فودی در حال افزایش هستند و شاید هم دلیل آن استقبال بیش از حد مردم از غذای های فست فودی باشد. شاید با خود فکر کنید که تنها مغازه های فست فودی بزرگ به ابزار و تجهیزات فست فود نیاز دارند که تفکری کاملا اشتباه است وجود رستوران های فست فودی بزرگ بدان معنا نیست که جایی برای فعالیت فست فودی های کوچکتر وجود ندارد.فست فودی های کوچکتر برای رسیدن به جایگاه خود ممکن است به کار بیشتری نیاز داشته باشند که موفقیت آن ها را در آینده تضمین می کند.
اگر به فکر باز کردن یک رستوران فست فود هستید، اما مطمئن نیستید که به چه تجهیزاتی نیاز دارید، بهتر است ما را تا پایان این نوشتار همراهی کنید. در این پست لیستی از تجهیزات اصلی یک رستوران فست فود ارائه شده است که شامل مهمترین لوازم مورد نیاز شما می باشد.
تجهیزات فست فود از مهم ترین ملزوماتی بوده که برای افتتاح یک رستوران و یا فست فود باید از قبل خریداری شود بنابراین جهت کاهش هزینه و سرمایه گذاری سودمند، می بایست نکاتی را مدنظر قرار داد. اگرچه غذاهای فست فودی، قدمت چندانی در بین منو غذایی عموم مردم ندارند اما با تنوع بینظیر و طعم دلنشین، توانستهاند طرفداران بسیاری را پیدا کنند. برای ماندگاری در این عرصه افراد باید تجهیزات با کیفیت و ایمن را خریداری کنند تا شاهد هدر رفت سرمایه نبوده و بتوانند رضایت مشتریان را نیز جلب کنند.
وجود تجهیزات فست فود مناسب برای موفقیت بلند مدت هر کسب و کار رستورانی لازم و ضروری است با توجه به تحقیقات انجام شده که در این مورد انجام شده است بسیاری از رستوران ها بیان می کنند که تجهیزات کارآمد کلید صرفه جویی قابل توجه است.
ما در اینجا لیستی از تجهیزات آشپزخانه رستوران فست فود که برای کسب و کار مورد نیاز است را برای شما کاربران عزیز گرد آوری کرده ایم که شما می توانید با توجه به نیاز و بودجه خود خریدی به صرفه را از فروشگاه اینترنتی ارمیا استیل انجام دهید.
فهرست محتوا
- 0.1 آیا خرید فر و اجاق گاز برای فست فود کافی است؟
- 0.2 برتری یک فست فود نسبت به رقبا
- 0.3 تجهیزات اصلی یک فست فودی
- 1 انواع تجهیزات اصلی یک رستوران فست فود
- 1.1 فر
- 1.2 فر تجاری
- 1.3 فر کانوکشن
- 1.4 فر ترکیبی
- 1.5 فرپیتزا
- 1.6 سرخ کن
- 1.7 غذاساز
- 1.8 میکسر
- 1.9 برش دهنده ها
- 1.10 سیستم نمایش آشپزخانه (KDS)
- 1.11 سیستم نقطه فروش (POS)
- 1.12 تجهیزات برودتی
- 1.13 سینک
- 1.14 قفسه بندی
- 1.15 هود آشپزخانه صنعتی
- 1.16 میزکار صنعتی
- 1.17 نکات مهم برای خرید تجهیزات فست فود
- 1.18 مدیریت هزینه ها در راه اندازی فست فود
- 1.19 تجهیزات فست فود در فروشگاه استیل ارمیا
- 1.20 لزوم مشاوره جهت خرید لوازم مورد نیاز هر فست فودی
- 1.21 سخن پایانی
آیا خرید فر و اجاق گاز برای فست فود کافی است؟
اجاق گاز را می توان به عنوان قلب آشپزخانه فست فود دانست که حتی می تواند به موفقیت یا شکست پروژه منجر شود بنابراین برای انتخاب نیاز به ارزیابی جدی بوده، با توجه به آنکه تنوع برندها ممکن است، افراد را سردرگمم کند. اما وسایل مورد نیاز تنوع بالایی دارند.
فر به عنوان یکی از ضروری ترین وسایل، در فست فود محسوب می شود که تنوع بالایی نیز در بازار برای انتخاب درست وجود دارد اما اغلب مدل هایی انتخاب میشوند که ضمن حفظ کیفیت غذا، می توانند سرعت عمل بالایی را جهت پخت فراهم کنند.
برای خرید دیگر وسایل ضروری مشورت با افراد حاذق در این زمینه، مشاهده ضمانت نامه و خدمات پس از فروش میتواند به عنوان یک اطمینان خاطر مطرح باشد.
برتری یک فست فود نسبت به رقبا
حال در هر کوچه و خیابان که قدم میزنید، با رستوران ها و فست فود های مختلفی مواجه هستید که ممکن است هر یک، طرفداران خاص خود را داشته باشند. زمانی موفقیت در این عرصه رقم می خورد که اطلاع درستی از وسایل مورد نیاز، هزینه ها و چالش های مسیر داشت. بر خلاف باور عموم موفقیت در این مسیر با چالش های مختلفی همراه است و نمی توان تنها با یک فر و چند وسیله ساده خدمات رسانی شایانی را شاهد بود.
رمز موفقیت در عرصه فست فود تنها علاقه نیست بلکه می بایست مهارت و دانش لازم را کسب کرد تا شاهد یکنواختی نبود و هوشمندانه نام خود را در بین مشتریان نیز ثبت نمود.
تجهیزات اصلی یک فست فودی
برتری یک فست فود، ممکن است به خاطر یک منوی خاص و تلفیق جذاب خوراکی های جدید باشد. گروهی نیز همچنان وفاداری خود را به تولیداتی همچون سوخاری، کنتاکی، ساندویچ، پیتزا، اسنپ و غیره حفظ کرده اند. فارغ از منو غذایی به طور کلی می توان از وسایل اصلی به موارد زیر اشاره کرد که خرید آنها به عنوان نخستین گام مطرح است:
یخچال کانتر سرد از جمله تجهیزات برودتی محسوب می شود تا مانع فساد مواد غذایی نیز گردد.
- از تجهیزات سلف سرویس میبایست کانتر سالاد، کانتر گرم و کانتر سرد را خریداری نمود.
- خرید وسایل پخت و پز همچون اجاق گاز صنعتی نیز برای خدماترسانی کارآمد در قسمت آشپزخانه صنعتی اهمیت بالایی دارد.
- فست فود بدون نوشیدنی غیر قابل تصور است بنابراین تهیه یخچال برای نگهداری غذا و مواد اولیه اهمیت بالایی دارد.
- کابین استیل و سینک استیل نیز از جمله تجهیزات شستشو محسوب می شوند که می بایست کیفیت و ایمنی را معیار قرار داد.
- برای تجهیزات آماده سازی غذا باید میز کار استیل، اجاق گاز، تجهیزات بسته بندی، میکسر و غیره را اشاره نمود.
انواع تجهیزات اصلی یک رستوران فست فود
فر
نوع اجاق مورد نیاز شما بیشتر به محصولات پیشنهادی شما پیشنهاد می شود. قبل از نهایی کردن نوع اجاق مناسب برای رستوران خود، ظروف، اندازه فر و چیدمان کلی آشپزخانه خود را تعیین کنید. اینها برخی از فرهایی هستند که می توانید به رستورانی نیاز داشته باشید که آنها را دنبال کنید:
فر تجاری
اگر قصد دارید که طولانی مدت در این حرفه فعالیت کنید بهتر است که از یک فر تجاری استفاده نمایید که برای شما دوام و کارایی داشته باشد و شما با کمک آن بتوانید مدل های مختلف غذا را طبخ کنید.
فر کانوکشن
این نوع اجاق فرها معمولاً می توانند غذا را سریع تر از اجاق های تجاری معمولی آماده کنند یعنی قدرت طبخ بالایی دارند زیرا در آن ها فرهایی به کار رفته است که به گردش هوای گرم کمک می کنند. فر کانوکشن برای فست فود های زنجیره ای که اقلام پخته شده مانند نان، شیرینی، پای و کلوچه سرو می کنند،گزینه ای ایده آل است و همچنین به برشته کردن، برشته کردن پیتزا و دیگر غذاها نیز کمک می کند.
فر ترکیبی
اجاق ترکیبی معمولاً ترکیبی از اجاق همرفت و بخارپز بوده که دارای مزایای بسیاری است و مهم ترین مزیت اصلی این نوع فر پیتزا طبیقی پذیری آن است. یک اجاق ترکیبی می تواند عملکردهای متعددی مانند برشته کردن، بخارپز کردن، دود کردن، پخت گریل و غیره را بدون کوچک ترین مشکلی انجام دهد.
فرپیتزا
برای تهیه پیتزا می توان از این مدل فر استفاده کرد، این محصول بافتی بسیار عالی و بی نظیر را به پیتزا شما می دهد که شما با کمک آن می توانید با طعم و بافتی عالی را برای مشتریان خود آماده منید و رضایت را در چهره آن تماشا کنید.
سرخ کن
رستورانهای فستفود شاید بیشتر به خاطر غذاهای سرخ کردنی که دارند در میان مردم شناخته شده باشند. در نتیجه سرخ کن های صنعتی در لیست تجهیزات ضروری برای راه اندازی رستوران فست فود قرار می گیرند. ماهی، گوشت و سیب زمینی سرخ شده جز محبوب ترین غذاهای سرخ شده هستندکه طرفداران بسیاری دارند.
از آنجایی که همه آشپزخانه ها یکسان نیستند،مدل های مختلفی از سرخ کن در بازار وجود دارد که برخی از آنها کمترین فضا را از محیط شما اشغال می کنند و به راحتی در بالای کانتر جای می گیرند که این مدل از سرخ کن برای آشپزخانه های تجاری که فضای کوچکتر ایده آل هستند.
نمونه ای دیگر از سرخ کن ها در بازار وجود دارند که اندازه بزرگتری دارند و محیط بیشتری را اشغال می کنندو دارای 2 تا 6 تا مخزن هستند که با کمک آن ها می توان حجم زیادی از غذا آماده کرد. در صورتی که به اتصال گاز دسترسی نداریدمی توانید از سرخ کن برقی استفاده کنید.
غذاساز
غذاساز یک نیاز آشپزخانه صنعتی است که می توانید برای خرد کردن، آسیاب کردن، برش دادن و پوره کردن انواع مختلف مواد غذایی استفاده کنید. مدل های مختلفی از غذاسازها وجود دارد، مانند کاسه های دسته ای، پردازنده های ترکیبی و غیره. که شما در زمان خرید به کاربرد آشپزخانه خود توجه داشته باشید و غذاسازها را بر اساس آن انتخاب کنید.
میکسر
همیشه توصیه می شود با توجه به حجم غذا و استفاده، یک میکسر را انتخاب کنید. همزن های کف یکی از محبوب ترین انواع میکسر برای محیط های تجاری در نظر گرفته شده است که قدرت بالایی دارند که می تواند انواع مواد غذایی را با سرعت بالایی مخلوط کند همچنین این ابزار برای برای رستوران های فست فود که قصد دارند به طور منظم و با ظرفیت بالا از میکسر استفاده کنند ایده آل هستند.
برش دهنده ها
ممکن است برای هر آشپزخانه صنعتی و یا رستوران فست فود دستگاه برش لازم نباشد، اما اگر بخواهید هر چیزی از ساندویچ گرفته تا پیتزا یا همبرگر را آماده کنید استفاده از این دستگاه خالی از لطف نیست . برش دهنده ها انواع مختلفی دارند که با توجه به نیاز خود از آن ها استفاده نمایید.
- برش دهنده خودکار یا دستی
- برش دهنده های سبک، متوسط یا سنگین
- پیشخوان های آماده سازی غذا و تخته های برش
میزهای آماده، پیشخوان ها و سطوح برش زیاد در رستوران وجود دارند که بسیاری از فست فودها به آن نیاز دارند بنابراین بهتر است مدلی را انتخاب کنید که دوام بالایی داشته باشد.توجه داشته باشید میز پیشخوان از جنس فولاد ضد زنگ گزینه ای است که می توانید برای پیشخوان های آماده سازی خود استفاده کنید، زیرا هیچ چیزی را به خود جذب نمی کند و می تواند در برابر تمام محصولات مقاومت بالایی داشته باشد . توجه داشته باشید که استفاده از تخته های برش از جنس چوب یا پلاستیک هر چند که قیمت مناسبی دارند اما معایب بسیاری نیز دارند که از مهم ترین آن می توان به ، پنهان شدن مواد غذایی در شکاف های آن است که نظافت آن را سخت تر می کند.
سیستم نمایش آشپزخانه (KDS)
بسیاری از صنایع در حال پیشرفت هستند و آشپزخانه های صنعتی و رستوران های فست فود از این قاعده مستثنی نیستند لازم به ذکر است که تمامی سیستم های مدیریت تا پایانه های پرداختی تمامی ابزارهای الکترونیکی هستند که می توانند بر کارایی و بهره وری رستوران کمک بسیاری کنند. که یکی از این ابزارای الکترونیکی که توانسته است تاثیر مثبتی بر بهره وری آشپزخانه ها داشته باشد سیستم نمایش آشپزخانه KDS است همان طور که می دانید در سال های مه چندان دور پروسه گرفتن سفارش از مشتری و انتقال آن به بخش سفارشات به صورت دستی استفاده می شد و می توانست وقت بسیاری را از کارکنان بگیرد اما امرزه با پیشرفت علم بسیاری از کارمندان می توانند لیست سفارش ها را با کمک این ابزار به بخش سفارشات انتقال می دهند و علاوه بر این که در وقت آن ها صرفه جویی می شود بلکه اشتباه در سفارشات نیز اتفا نمی افتد و در صورتی که تغییری در سفارش گیری انجام گیرد فورا به قسمت آشپزخانه و سفارشات منتقل می شود و امروزه بسیاری از رستوران های مدرن که رضایت مشتری و راحتی کارمندان برای آن ها اهمیت دارد از سیستم نمایش آشپزخانه KDS استفاده می کنند.
سیستم نقطه فروش (POS)
سیستم POS رستوران نرم افزار و سخت افزاری است که اپراتورهای رستوران برای اجرای کل کسب و کار خود از آن استفاده میکنند: با گرفتن سفارشها تا مدیریت پلانها، رزرو، گزارش، انجام شمارههای موجود، برنامه ریزی کارکنان و قیمت گذاری منوی خود، اوقات فراغت، سیستم نقطه فروش رستوران یک سیستم مدیریت رستوران کامل است
تجهیزات برودتی
رستوران های فست فود برای آن که طعم غذا حفظ شودبه تجهیزات مخصوصی نیاز دارند به همین دلیل بهتر است در زمان راه اندازی این رستوران ها قبل از هرچیزی آشپزخانه تجاری خود را با یخچال و فریزر مجهز کنید .نمونه های مختلفی از یخچال فست فودی در بازار وجود دارد که شما با توجه به نیاز خود می توانید مدل مورد نظر را انتخاب نمایید، برای نمونه یخچال های درب شیشه ای دید بهتری را برای مشتری به جای می گذارند این در حالی است که یخچال های درب دار عایق برتری را از خود به جای می گذارند.
سینک
حفظ یک محیط بهداشتی نه تنها برای سلامت کارکنان و مشتریان شما مهم است، بلکه یک قانون نیز به حساب می آید به همین دلیل هر فست فودی نیاز به سینک ظرفشویی دارد . شما می توانید از سینک برای شستن دستها، آبکشی لوازم یا شستن مواد غذایی استفاده کنید، بهتر است در زمان خرید این محصولات سینکی را انتخاب کنید که متناسب با نیاز شما باشد. سینک ها مدل های مختلفی دارند برای نمونه سینک های 1 محفظه ای تا سینک های 4 محفظه ای که انتخاب آن به شما بستگی دارد. مدل های مختلفی نیز از سینک وجود دارد که در زمان خرید باید به به چیدمان آشپزخانه خود توجه کنید برای مثال سینک های کشویی به راحتی در کانترها قرار می گیرند،این در حالی است که سینک های دستی را می توان روی دیوارها نصب کرد.
سینک ظرفشویی نقش اساسی در آشپزخانه و دستیابی به مواد غذایی ایمنی دارد و بسته به نیاز خود می توانید سینک های مورد نیاز خود را که طراحی و اندازه های مختلفی دارند را نصب کنید. به عنوان مثال سینک های محفظه ای در اندازه های مختلف طراحی شده اند و به رستوران های آشپزخانه شما حالت منظم تری را می بخشند و می توان از آن ها برای امور خاصی چون شستن دست، ظرف، ظرفشویی و غیره استفاده کرد. شما می توانید یک ایستگاه یک، دو یا سه سینک را به همراه یک واحد ظرفشویی در آشپزخانه تجاری خود نصب کنید.
قفسه بندی
. توجه داشته باشید که در زمان جای ازی لوازم آشپزخانه به فضایی نیاز دارید که محیط شما را از بهم ریختگی نجات دهدبرای رهایی از این مشکل قفسه بندی رستوران راه حل مناسبیبرای شما است که می توانید وسایل خود را به صورت یک پارچه در آشپزخانه استفاده کنید برای آن که جابه جایی قفسه ها برای شما راحت باشد بهتر است از قفسه هایی استفاده کنید که در قسمت های پایین آن چرخها یی تعبیه شده است. قفسه های ذخیره سازی و قفسه بندی، برای رستوران فست فود شما، گزینه های ذخیره سازی باید استراتژیک و بادوام باشد. وقتی از مخزن یا قفسه بندی استفاده می کنید باید به نکات بسیاری چون جنس آن توجه داشته باشید برای نمونه سینک های ظرفشویی در طرح ها و جنس های مختلفی چون روکش شده، پلیمری، ضد میکروبی، فولاد ضد زنگ و غیره طراحی شده اند و شما بسته به نیاز آشپزخانه خود میتوانید بادوام ترین آن ها را انتخاب نمایید نصب واحدهای قفسه سیار را در نظر بگیرید که پذیرش پذیری بهتری برای جابجایی قفسه های شما فراهم می کند و کف ها، دیوارها و سایر سطوح را می توانند به طور کامل تمیز کنند و ضدعفونی شوند.
هود آشپزخانه صنعتی
هود آشپزخانه صنعتی برای ایمنی شما و کارکنان آشپزخانه ضروری است. به خصوص در رستوران های فست فود، هود به خلاص شدن هوای آشپزخانه از شر دود و چربی نا خواسته کمک شایانی می کند. هود صنعتی هوای آشپزخانه شما را تازه نگه می دارد و مهم تر از هر چیزی این وسیله کاربردی خطر آتش سوزی را در محیط کاری شما کاهش می دهد. اگر یک رستوران فست فود کوچکتر باز می کنید، یک سیستم هود بدون هوا ممکن است بهترین گزینه شما باشدزیرا این مدل از محصولات به فضای کمتری نیاز دارند و بیشترین هماهنگی را با آشپزخانه فست فود شما دارد، نمونه دیگری از هودها وجود دارد که به هودهای اگزوز دار معروف هستند که مستقیماً بر روی دیوار یا سقف شما نصب می شوند و برای رستوران های فست فود با متراژ بالا مناسب هستند.
میزکار صنعتی
میزکار صنعتی جز آن که دسته از تجهیزاتی که در طول روز بارها از آن استفاده می کنید و بهتر است از میزهای کار با جنس استیل استنلساستفاده کنید که دوام و مقاومت بالایی دارد که دارای مدل ها و اندازه های مختلفی است، برخی از این میزها مجهز به سینک داخلی هستندو نمونه ای دیگر دارای فضای بالای میز هستند.بهتر است که بدانید تمامی میزکارها دارای قفسه های زیرین هستند که از آن می توانید برای امور مختلفی استفاده کنید.
اگر میز آماده سازی می خواهید که بتوانید با آن چندین کار را انجام دهد، بهتر است از میز کار یخچالی استفاده کنید. این میزها برای آشپزخانه های صنعتی که در زمینه آماده سازی ساندویچ، سالاد یا پیتزا فعالیت می کنند کاربرد بسیاری دارند. همچنین این میزها دارای سطل های ذخیره سازی هستند که مواد را در خود جای می دهند و دارای تخته های برش استاندارد هستند و به سرآشپز این امکان را می دهد که به سرعت بالا غذا را برش داده و به قطعه های یکسانی تقسیم کند، در قسمت های زیرین این محصولات یخچال هایی تعبیه شده است.
تهیه و خرید تجهیزات مناسب تنها قسمتی از راه اندازی رستوران فست فود است. به هر حال، راه اندازی یک کسب و کار رستورانی فرآیندی کاملا پیچیده است که برای آن باید ماه ها برنامه ریزی و مطالعه کنید. بهتر است تا زمانی که مابقی قسمت های رستوران خود را آماده نکرده اید در خرید تجهیزات اصلی فست فود عجله نکنید.
در نهایت برای شروع به بررسی تجهیزات آماده شدید، این لیست تجهیزات رستوران فست فود می تواند راهنمای مفیدی برای شما باشد.
نکات مهم برای خرید تجهیزات فست فود
برند و کیفیت ساخت تجهیزات فست فود از اهمیت بالایی برخوردارند اما می بایست معیارهای دیگری را نیز مدنظر قرار داد، از جمله میتوان به فضا اشاره کرد، علاوه بر آنکه نصب تهویه نیز می تواند موجب جابجایی هوا شود.
از دیگر موارد پر اهمیت که نباید فراموش کرد، منوی غذایی، ساعات حضور مشتریان و شلوغی، پرطرفدارترین غذای فست فود، چیدمان و فضای مدنظر است تا شاهد استفاده درست از ملزومات بوده و سودآوری مناسبی نیز مشاهده شود.
تهیه لیست تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای فست فود میتواند بی نظمی و آشفتگی را کاهش دهد به نحوی که کارنامه درخشانی را نیز برای خدمات رسانی مشتریان شاهد بود متاسفانه برخی از افراد بدون مشورت، وسایلی را خریداری می کنند که نه تنها آسایش و آرامش را صورت نمیدهد که دغدغه مالی و چالش مکانی را نیز منجر می شود بنابراین جهت رمزگشایی از وسایل مورد نیاز حتما با متخصصین صاحبنظر مشورت داشته باشید.
مدیریت هزینه ها در راه اندازی فست فود
برای راه اندازی یک رستوران و یا فست فود، هزینه بسیاری وجود دارد علاوه بر اجاره فضای تجاری، مجوزها، هزینههای بازاریابی و تجهیزات پخت و پذیرایی نیز مطرح هستند. بنابراین قبل از هر اقدامی باید به معیارهای تاثیرگذار بر کاهش هزینه جهت افزایش بازدهی توجه کرد.
راه اندازی رستوران و فست فود مستلزم تجهیز ابزار حرفهای و ظروف و وسایل کاربردی است بنابراین آگاهی و دانش در این زمینه میتواند به بهترین انتخاب منجر شود. البته شرکت استیل ارمیا که سابقه ۱۵ ساله خدمت رسانی در زمینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی را در کارنامه دارد نیز می تواند به شما کمک کند نه تنها بهترین وسایل را خریداری کنید بلکه با مشاوره های تخصصی، چالش های کمتری را برای کسب رضایت مشتریان نیز تجربه نماید.
تجهیزات فست فود در فروشگاه استیل ارمیا
سایت استیل ارمیا ، بستری فراهم کرده است تا بتوانید به شکل دقیق و جزئی تمامی محصولات از جمله سینک ظرفشویی، گرمکن غذا با ظرفیت ۱۰۰ نفر، میزکار عرض ۱۵۰، پیتزا صندوقی، اجاق زمینی، گرمکن غذا، ساندویچ پز، کباب پز، سرخ کن، فر پیتزا صندوقی دو طبقه و غیره را ببینید و با اطمینان خرید کنید. راه های ارتباطی مستقیم در سایت درج شده اند.
لزوم مشاوره جهت خرید لوازم مورد نیاز هر فست فودی
فرقی ندارد که شما در حوزه فست فود، رستوران، کترینگ و یا آشپزخانه صنعتی فعالیت دارید می توانید بهترین ملزومات را با قیمتی استاندارد و کیفیتی مثال زدنی در کمترین زمان دریافت کنید.
مشاوره جهت خرید مناسب، علاوه بر خدمات پس از فروش، کمک کرده است که تمامی افراد بتوانند با قیمتی مناسب وسایل مد نظر خود را دریافت کنند و متحمل هزینههای اضافی نشوند. متاسفانه گروهی از افراد با تبلیغات گسترده، محصولات فاقد کیفیت را ارائه می کنند که می تواند به برند شما نیز آسیب برساند.
سخن پایانی
هنگام راه اندازی رستوران فست فود، شما با لیست بلند بالایی از تجهیزات رستوران صنعتی روبه رو می شوید که ما در این نوشتار به برخی از آن ها اشاره کردیم اما بدان معنا نیست که شما باید همه این تجهیزات را خریداری کنید برای اول کار تنها کافی است تجهیزات ضروری و مهم را که به آن ها نیاز دارید خریداری کنید
مجموعه استیل ارمیا با داشتن کارشناسان زبده و با تجربه می تواند به افراد کمک کند تا متناسب با نوع منو، هدفگذاری، متراژ و نوع مشتریان بهترین وسایل را انتخاب و دریافت کنند. مطمئناً خرید بدون هدف گذاری نه تنها به فعالیت برند ضربه میزند بلکه هزینه های بسیاری را نیز تحمیل می کند.
کارشناسان حرفه ای شرکت همواره آمادگی دارند تا ضمن اشتراک دانش، تجربه و اطلاعات کاربردی کمک کنند تا در کوتاه ترین زمان، بهترین خرید صورت گیرد، بی جهت نیست که توانستند رضایت مشتریان بسیاری را از اقشار مختلف مردم جلب کنند و حال به عنوان یک مجموعه موفق یاد می شوند.
آدرس شرکت استیل ارمیا جهت خرید حضوری
تهران، ۱۷کیلومتری اتوبان ساوه، نرسیده به خروجی صباشهر، خیابان امام رضا، پلاک۱۸
اطلاعات تماس جهت ارتباط با مشاورین واحد فروش