تولید کننده های زیادی امروزه در زمینه ساخت تنور های گلی بدنه استیل فعالیت می کنند، این تنور ها در سایز های مختلفی ساخته شده و بسته به کاربرد و قیمت آن ها از تنور های پهن تا تنور های نازک در بازار موجود می باشند. معمولا این تنور ها دارای یک صفحه چدنی دایره ای هستند که داخل آن کمی گود است و برای پخت نان و شیرینی یا حتی پیتزا نیز استفاده می گردند. ساجی که بر روی این تنور قرار می گیرد برای تبخ مواد در سایز های مختلفی وجود دارند، معمولا سایز استاندار این تنور ها بین 40 تا 48 سانتی متر است. تنور گلی بدنه استیل برای تبخ مواد به منبع گرما نیاز دارد، به طور معمولا از آتش برای گرم شدن تنور استفاده می کنند و دود حاصل از آن نیز توسط یک دودکش به بیرون از محل هدایت می شود.
شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات آشپزخانه صنعتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک میکند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.
با توجه به آنچه گفتیم تنور های بدنه استیل را می توان برای تبخ مواد غذایی مختلفی استفاده کرد، پس باید بدانید که این وسیله با توجه به کاربردی که دارد به دو دسته تنور گلی بدنه استیل نانوایی و تنور گلی بدنه استیل رستورانی تقسیم می شو، در ادامه شما را با این دو نوع تنور بیشتر آشنا می سازیم.
فهرست محتوا
تنور گلی بدنه استیل مناسب برای نانوایی
اولین چیزی که برای یک نانوا اهمیت دارد ارتفاع و ابعاد تنور می باشد، معمولا یک تنور نانوایی به صورت استاندارد دارای 60 سانتی متر طول، 50 سانتی متر ضخامت یا همان قطر چدن، یک متر ارتفاع و 75 سانتی متر عرض می باشد.
نان محلی یا به اصطلاح دیگر نان ساجی یک نوع نان است که در مناطق غربی کشور مانند کوردستان، کرمانشاه، ایلام و لرستان تبخ می شود. با توجه به این مسئله تنور گلی بدنه استیل برای مردمان این منطقه بسیار کاربردی است.
پرکاربرد ترین تنور های گلی نانوایی شامل تنورگلی با دود کش، تنور هایی با دهانه 40 سانتی و تنور های صنعتی می باشند، تمامی این تنور ها را می توانید در فروشگاه های مختلف تهیه کنید. البته تنور های نانوایی تنوع بسیار زیادی ندارند و این مسئله به دلیل سبک یکسان نان ساجی یا همان نان محلی است. بهتر است بدانید که تنور گلی وسیله ایست که انحصارا در ایران ساخته می شود و به همین دلیل نیز قیمت آن مناسب بوده چرا که هزینه گمرک و این مسائل بر قیمت آن اضافه نمی شود، مساله تاثیر گذار در قیمت تنور های گلی بدنه استیل معمولا سایز آن ها و نوع استیلی است که در ساخت آن ها به کار رفته است می باشد.
تنور گلی بدنه استیل مناسب برای رستوران
معمولا تنور های گلی بدنه استیل برای کاربرد های رستورانی را در 4 مدل می سازند، این مدل ها عبارت اند از:
- تنور های گلی بدنه استیل رستورانی دو نان: این نوع تنور ها به تنور های گلی کوچک رستورانی نیز معروف هستند، دلیل آن این است که دو نان در این تنور جا می گیرد و جنس بدنه ی آن از استیل است. این وسیله برای فضا های کوچک کاربردی است، قیمت مناسب آن نسبت به تنور های گلی 4 نان رستورانی باعث شده افراد زیادی به خرید این محصول ترغیب شوند.
- تنورهای گلی بدنه رنگی رستورانی دو نان: تمام ویژگی هایی که در بالا به آن ها اشاره شد شامل تنور گلی بدنه رنگی رستورانی نیز می شود، تنها تفاوت این دو تنور این است که در مدل قبلی جنس بدنه استیل بود در حالی که برای ساخت بدنه ی این تنور از ورق های رنگی رنگی استفاده می شود. تنور های بدنه رنگی قیمت مناسبی نیز دارند و طراحی زیبای آن ها باعث شده افراد زیادی بخواهند از این تنور استفاده کنند.
- تنور های گلی بدنه استیل رستورانی 4 نان: این نوع تنور ها را می توان پر کاربرد ترین تنور گلی رستورانی دانست، این وسیله در رستوران ها به وفور استفاده می شود دلیل آن این است که سایز تنور 4 نان برای تبخ غذا بسیار مناسب بوده و در مدت زمان کم تری مقدار بیشتری غذا را می توان به کمک آن آماده کرد، علاوه بر آن کیفیت و مقاوم بودن آن نیز بسیار چشم گیر می باشد.
- تنور های گلی بدنه رنگی رستورانی 4 نان: این مدل نیز تماما شبیه تنور گلی 4 نان بدنه استیل است و تنها تفاوت آن استفاده از ورقه های رنگی در ساخت آن است که جلوه ای زیبا به آن بخشیده است.
ویژگی های یک تنور گلی بدنه استیل خوب
توجه داشته باشید که تنور های گلی بدنه استیل در بازار به وفور یافت می شوند و قیمت های مختلفی نیز دارند، بعضی مواقع قیمت یک وسیله ممکن است شما را برای خرید گمراه کند به همین دلیل ما قصد داریم ویژگی های یک تنور گلی خوب را برای شما باز گو کنیم که هنگام خرید دچار اشتباه نشوید.
تنوری خوب است که گل آن با کاه و موی بز ترکیب شده باشد، علاوه بر آن گل باید به خوبی ورز داده شده باشد، ورز دادن گل باعث می شود استحکام آن افزایش یابد. در این زمینه تنها تنوری خوب است که به دست یک استاد کار ماهر ایرانی ساخته شده باشد.
اما در رابطه با بدنه و جنس تنور باید بگوییم که؛ تنوری خوب است قالب بدنه ی آن از آهن باشد به عبارتی برخی تنور ها را با شاسی کشی از جنس آهن می سازند پس بدیهی است این تنور کیفیت بالاتری دارد، در مقابل حرارت نیز عملکرد بهتری از خود نشان می دهد.
اما وسایل جانبی تنور گلی؛ یکی از مهم ترین وسایل جانبی تنور گلی بدنه استیل چرخ است، معمولا برای حرکت دادن تنور باید چرخ هایی در زیر آن تعبیه شده باشد چرا که با توجه به موادی که در ساخت آن به کاربرده می شود بسیار سنگین است.
سایت استیل ارمیا را میتوان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.
سخن آخر
حال دیگر باید متوجه شده باشید که تنور گلی چیست و چه کاربردی دارد، به طور کلی تنور گلی از چدن ساخته شده و باید آن را روی دمای بسیار بالایی قرار داد. اگر زیر تنور شعله پخش کن قرار ندهید ممکن است مواد غذایی را بسوزاند و در برخی مواقع آن را به خوبی تبخ نکند، پس به این نکته توجه داشته باشید.