خرید سرخ کن دو لگن

محصولات
بدون دیدگاه

خرید سرخ کن دو لگن

امروزه تقریبا همه افراد با سرخ کن آشنا هستند و با این وسیله به عنوان یکی از اصلی ترین و کاربردی ترین تجهیزات آشپزخانه آشنایی دارند. سرخ کن ها تنوع زیادی دارند و هر سرخ کن از امکانات و ویژگی های خاص خود برخوردار است. از این رو شما باید محصولی انتخاب کنید که با امکانات خاص خود تمام کاربردها و نیازهای مدنظر شما را پوشش دهد.

در دنیای متنوع سرخ کن ها، سرخ کن دو لگن سروصدای زیادی به پا کرده و امکاناتی فراتر از انوع دیگر را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد. این سرخ کن همانگونه که از نامش پیداست، از دو لگن مجزا بهره مند شده است. به همین دلیل بسیار کاربردی بوده و به صورت خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات آشپزخانه صنعتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

در ادامه ویژگی های این نوع سرخ کن را مورد بررسی قرار می دهیم تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

قبل از آن که به سراغ مزایای استفاده از سرخ کن دو لگن برویم بهتر است تعریفی در ارتباط با این محصولات داشته باشیم.

تعریفی از سرخ کن دو لگن

سرخ کردن با چربی عمیق فرآیندی است که طی آن غذا از طریق تماس با روغن داغ طبخ و برشته می شود. روغن نه تنها به عنوان یک واسطه انتقال حرارت عمل می کند، بلکه توسط غذا جذب می شود و به طعم و بافت غذا کمک شایانی می کند. رطوبت موجود در غذا بالاتر از نقطه جوش حرارت داده می شود و در هنگام سرخ کردن محصول به صورت بخار (بخار) باقی می ماند.

روغن ممکن است در مراحل مختلف سرخ کردن جذب غذا شود. سطح محصول هنگام ورود به سرخ کن با روغن پوشانده می شود. اگر چه مقداری از روغن سطحی با بخار آزاد شده از محصول بسته به ویژگی های سطحی محصول از بین می رود، ممکن است مقداری روغن توسط عمل مویرگی جذب شود. این محصول ممکن است پس از فروکش کردن تکامل بخار (حذف رطوبت) روغن بیشتری جذب کند. ممکن است مقداری روغن توسط محصول از سرخ کن خارج شود.مقدار روغن برداشته شده از سرخ کن بستگی به شکل محصول و طراحی نوار نقاله خارج کننده محصول دارد. رطوبت باقیمانده در محصول سرخ شده با سرد شدن غذا متراکم می شود و خلاء کمی ایجاد می کند که روغن سطح را به داخل محصول می کشد. در صورت تمایل، جذب روغن را می توان با حفظ دمای محصول نهایی به حداقل رساند، در حالی که بخار خشک یا گاز خنثی با سرعت بالا روی محصول دمیده می شود تا روغن باقیمانده سطح را از بین ببرد. دمیدن هوا روی محصول سرخ شده برای حذف روغن سطحی توصیه نمی شود زیرا هوا واکنش های اکسیداسیون را تسریع می کند و در نتیجه ماندگاری محصول نهایی کاهش می یابد. امروزه، دمیدن بخار خشک روی محصول در یک محفظه بدون اکسیژن یا سانتریفیوژ معمولاً برای حذف روغن سطحی از محصولات سرخ شده انجام می شود.

 

 

لزوم خرید سرخ کن دو لگن

سرخ کن دو لگن طیف وسیعی از مواد غذایی مختلف را پوشش می دهد و با محدودیت های سایر سرخ کن ها روبرو نیست. شما می توانید از این سرخ کن برای تهیه سیب زمینی، فلافل، هات داگ، مرغ و… استفاده کنید و از طعم بی نظیر این غذاها مطمئن باشید.

این سرخ کن تمام مواد غذایی را به صورت مغز پخت تهیه می کند و با سرخ کردن لایه سطحی آن ها، تجربه متفاوت و لذیذی در اختیار شما قرار می دهد که به هیچ عنوان در روش های سنتی قابل مشاهده نیست.

اگر شما در زمینه رستوران یا اشپزخانه فعالیت می کنید، شک نداشته باشید که استفاده از این سرخ کن برای تهیه مواد غذایی مختلف باعث رضایت مشتریان خواهد شد. این سرخ کن غذاهای مختلف را در سریع ترین زمان ممکن سرخ می کند و عطر و طعمی فوق العاده به آن ها می بخشد. بنابراین نیازی نیست برای چشیدن طعم بی نظیر غذاهای سرخ شده در این وسیله زمان زیادی را به انتظار بگذرانید! این ویژگی هم یک امتیاز مثبت دیگر برای جلب رضایت مشتریان رستوران شما به شمار می رود.

وجود دو لگن مجزا در این سرخ کن، امکان تهیه دو غذای متفاوت را به صورت همزمان فراهم کرده است. برای مثال شما می توانید به صورت همزمان به سرخ کردن سیب زمینی و هات داگ بپردازید. به این ترتیب سرعت کار شما بالاتر رفته و در زمان صرفه جویی می شود.

 

مهم ترین ویژگی های سرخ کن دو لگن

با توجه به تنوع سرخ کن های موجود در بازار، ممکن است انتخاب بهترین محصول برای شما سخت شده و به یک چالش جدی تبدیل شود.  به همین دلیل شناخت ویژگی های هر محصول و توجه به نیاز خود و کاربرد مورد انتظارتان از آن محصول، می تواند به انتخاب بهتر شما کمک کند.

همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، سرخ کن دو لگن امکان سرخ کردن دو ماده غذایی مختلف به صورت همزمان را فراهم می کند که این موضوع باعث افزایش سرعت در آشپزی و صرفه جویی در زمان خواهد شد. در واقع شما با این محصول می توانید خدمات دوبرابری به مشتریان عرضه کنید. گنجایش هر کدام از لگن ها هم به قدری زیاد است که شما می توانید حجم بالایی از مواد غذایی را به یکباره سرخ کنید.

این سرخ کن قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول گاز را دارد و به همین دلیل هیچ محدودیتی در استفاده از آن وجود نخواهد داشت. شیر گاز این سرخ کن هم از کیفیت ساخت بسیار بالایی برخوردار است و به راحتی امکان تنظیم شعله وجود خواهد داشت.

وجود شیر تخلیه روغن در سرخ کن باعث می شود که شما برای تعویض روغن به دردسر نیفتید و به راحتی این کار را انجام دهید.

بدنه سرخ کن از استیل استنلس ساخته شده که کاملا مقاوم و با کیفیت است و در طولانی مدت دچار خط و خش یا زنگ ضدگی نخواهد شد. تمیز کردن این نوع استیل هم کار سختی نیست و به راحتی انجام خواهد شد. به همین دلیل این سرخ کن از دوام و ماندگاری بالایی برخوردار است و تا مدت های زیادی برای شما کار خواهد کرد. پس می توان گفت این محصول یک وسیله کاربردی مقرون به صرفه به شمار می رود.

توجه به نکات مهم برای خرید سرخ کن دو لگن

در هنگام خرید سرخ کن دو لگن باید دقت کافی به خرج داده و به یک سری نکات توجه داشته باشید تا بتوانید بهترین محصول را خریداری نمایید. متاسفانه برخی از افراد در هنگام خرید سرخ کن دو لگن فقط به قیمت آن توجه می کنند و از فاکتورهای مهم دیگر غافل می مانند. البته که قیمت هر محصول هم یک مورد مهم در هنگام خرید به شمار می رود، اما شما باید به ویژگی ها و فاکتورهای دیگری هم توجه داشته باشید.

قبل از خرید سرخ کن بودجه خود را مشخص کنید که فقط محصولاتی در همان محدوده قیمت را بررسی نمایید. همچنین بهتر است ابتدا نیازهای خود را مشخص کنید تا در هنگام خرید بدانید که دقیقا به دنبال چه محصولی هستید. مثلا میزان ظرفیت مورد انتظار از سرخ کن را از قبل تعیین کنید.

به جنس سبد و بدنه سرخ کن دقت کنید که هم از استحکام کافی برخوردار باشند و هم به صورت ضد زنگ طراحی شده باشند.

به شما توصیه می کنیم سرخ کن هایی با سبد اسانسوری را انتخاب نکنید. چرا که ممکن است برای سرخ کردن برخی مواد غذایی نیاز به هم زدن آن ها یا خارج کردنشان با کفگیر داشته باشید. از طرفی دیگر این نوع سبد ها بسیار زودتر از سبدهای معمولی خراب می شوند.

سرخ کن هایی خریداری کنید که دارای فیلتر روغن هستند و از امکان تعویض فیلتر هم برخوردار می باشند.

علاوه بر موارد گفته شده در سطر بالا مواردی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم نیز می تواند شما را در انتخاب و خرید سرخ کن دو لگنه کمک نماید.ویژگی های محصول نهایی تا حد زیادی به طراحی سرخ کن و شرایط کار بستگی دارد. اولین قدم در انتخاب سرخ کن  دو لگنه، تعریف محصولی است که باید با آن سرخ شود. هر محصولی مجموعه ای از ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد که باید هنگام انتخاب سرخ کن در نظر گرفته شود.

غذاهای سرخ شده را می توان به طور کلی به دو گروه طبقه بندی کرد: محصولات روکش دار (خمیر و اقلام پخته شده) و بدون روکش (یعنی توپ های گوشتی، محصولات ثبت شده از خمیر و غیره). سیستم پوششی که روی محصول اعمال می شود (خمیر، آرد چاشنی شده، خرده نان و غیره) تأثیر قابل توجهی در انتخاب و نگهداری سرخ کن دو لگنه دارد. شناور بودن محصول، رنگ و بافت نیز ویژگی های کلیدی موثر بر انتخاب سرخ کن هستند. اگر محصول شناور باشد، یک نوار نقاله محصول مورد نیاز است که محصول را در روغن نگه دارد یا غوطه ور کند. محصولاتی که در روغن فرو می روند به یک نوار نقاله زیرین نیاز دارند تا جریان آنها در دستگاه کنترل شود. ویژگی شناوری برخی از محصولات ممکن است در طول سرخ کردن تغییر کند، بنابراین این نوع محصولات ممکن است به نوار نقاله های چند مرحله ای نیاز داشته باشند.

موادی که در روند تولید این محصول به مار می روند باید از کیفیت بسیار بالایی داشته باشد بهترین جنس سرخ کن دو لگنه  محصولی است که از فولاد ضد زنگ T-304 می باشد اما بهتر است از سرخ کن هایی که جنس آن ها از برنج و مس می باشد خودداری نمایید زیرا اکسیداسیون روغن را کاتالیز می کنند.

بار حرارتی سرخ کن دو لگن

سیستم سرخ کردنی باید به گونه ای طراحی شده باشد که بار حرارتی مورد نیاز برای پخت محصول تامین کند. محاسبات جرم و انتقال حرارت باید شامل تلفات ظرف سرخ کن، لوله ها، فیلترها، اگزوزها و راندمان حرارتی محصول و سیستم تبادل حرارت باشد. Delta-T در امتداد سرخ کن، که به عنوان اختلاف دمای بین خوراک و انتهای تخلیه سرخ کن تعریف می شود، عامل بسیار مهمی در محاسبات تعادل حرارتی است و بر میزان و مقدار کل رطوبت حذف شده از محصول و توسعه رنگ و بافت تأثیر می گذارد. . Delta-T 12-18 o F برای سرخ کن های صنعتی رایج است.

همانطور که گفته شد، با بارگیری محصول در سرخ کن، دمای روغن به سرعت کاهش می یابد و با افزایش دمای محصول بهبود می یابد. محاسبات بار حرارتی باید زمان بازیابی دما را در نظر گرفته و نوسانات دما را در حین سرخ کردن به حداقل برسانند. نوسانات دما برای سرخ کن های گازی با حرارت مستقیم، 10-15 درجه فارنهایت، بزرگترین نوسانات است . سیستم های تبادل حرارتی که از سیالات حرارتی استفاده می کنند قابل اعتماد تر هستند و دامنه نوسانات دمایی کمتری دارند، 7-10 درجه فارنهایت نسبت به سیستم های گاز سوز. سیستم های گرمایش غیرمستقیم کمترین نوسانات دما را دارند، ± 2 درجه فارنهایت، که می تواند با کنترل دقیق جریان روغن بیشتر کاهش یابد.

حذف ذرات که در حین سرخ کردن در لگن های سرخ کن جای می ماند

صفحه های حذف خرده های غذا که قبل از پمپ گردش روغن قرار داده شده اند، ذرات نسبتاً بزرگ را حذف می کنند تا از مسدود شدن لوله های مبدل حرارتی جلوگیری شود. ریزدانه هایی که در حین سرخ کردن از محصول می افتند باید از سرخ کن خارج شوند در غیر این صورت می سوزند و کربن می شوند و واکنش های تجزیه روغن را تسریع می کنند و طعم سوختگی را در محصول ایجاد می کنند. انتخاب سیستم حذف/فیلتراسیون ریزدانه ها بر اساس اندازه ذرات، مقدار، سختی و ویژگی های شناوری (شناور یا فرورفته) ریزدانه ها است.

فیلترهای کاغذی به دلیل قرار گرفتن روغن در معرض هوا به دلیل نرخ پایین فیلتراسیون ممکن است باعث از دست دادن روغن زیاد و تخریب روغن شوند. ذرات ته نشین شده در سرخ کن را می توان از طریق یک نوار نقاله حذف کرد.

سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم ویژگی های سرخ کن دو لگن را به شما عزیزان معرفی کنیم تا بتوانید خرید موفق تری را تجربه کنید. به عنوان سخن پایانی به شما توصیه می کنیم برای خرید این نوع سرخ کن ها به مراکز معتبر و قابل اطمینان مراجعه کنید که هم محصولات با کیفیتی به شما عرضه می کنند و هم برای محصولات خود کارت گارانتی ارائه می دهند.

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

 

برچسب ها : , , , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست