خرید سرخ کن یک لگن

خرید سرخ کن یک لگن

از جمله تجهیزاتی که در آشپزخانه ها کاربرد بسیار زیادی دارند می توان به سرخ کن یک لگن اشاره کرد، استفاده از این وسیله در فروشگاه های بسیار بزرگ، رستوران ها، فست فودی ها و در آشپزخانه های ادارات و دانشگاه ها بسیار بیشتر است. با وجود اینکه سیب زمینی کالری زیادی داشته و جزو غذا های سالم نیست اما کسی را پیدا نمی کنید که از این ماده ی غذایی متنفر باشد و در طول هفته از آن نخورد، به همین دلیل نیز سرخ کن یکی از پر کاربرد ترین وسیله های یک آشپزخانه می باشد. در ادامه می خواهیم شما را با ویژگی ها و مشخصات این محصول بیشتر آشنا سازیم.

 چرا باید سرخ کن یک لگن را بخریم؟

 در بالا به شما گفتیم که وجود سرخ کن ها چه اندازه در آشپزخانه مهم است، با استفاده از این دستگاه می توانید علاوه بر سیب زمینی مواد غذایی دیگری مانند بادمجان، تکه هایی از مرغ و … را نیز سرخ کنید، پس باید بدانید که خرید این محصول تا چه اندازه می تواند کار شما در آشپزی را راحت کند. انواع مختلفی از سرخ کن ها در بازار وجود دارد که با توجه به تعداد لگن های آن قیمت گذاری می شوند، امروزه در بازار سرخ کن های یک لگنه، سرخ کن های دو لگنه و در برخی مواقع ممکن است مشتری سرخ کنی با تعداد لگن های بیشتری بخواهد که قابل تولید است.

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات آشپزخانه صنعتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

اما به طور کلی سرخ کن های یک لگن حجم کمتری را اشغال می کند و معمولا سوخت آن نیز می تواند برق یا گاز باشد. حجم کم سرخ کن های یک لگنه اجازه می دهد که تولید کننده در طراحی زیبا تری در تولید این محصول داشته باشند، سرخ کن های یک لگنه در برابر حرارت مقاومت بسیار زیادی دارند و علاوه بر این قیمت مناسب تری نیز نسبت به سرخ کن دو لگنه دارد. این سرخ کن ها معمولا یک ظرف لگن برای روغن و یک بنماری دارند که درون بنماری باید سیب زمینی یا هر ماده غذایی دیگری که می خواهید سرخ کنید بریزید، این طراحی باعث شده در کمترین زمان ممکن مقدار زیادی از مواد غذایی را سرخ کرده بدون اینکه مواد غذایی دچار سوختگی شوند. توجه داشته باشید که در بیشتر موارد جنس بنماری و لگن استیل بوده که دیرتر خراب شوند.

سرخ کن های یک لگن معمولا با گاز و برق کار می کنند، برای تامین انژی این وسیله شما می توانید از گاز شهری یا برق شهری استفاده کنید. طراحی این سرخ کن ها به شکلی است کره برای پایه های این وسیله محافظ هایی تعبیه شده که از ایجاد خراش بر روی سطح جلوگیری می کند.

 

34 ویژگی سرخ کن یک لگن

با توجه به مسائلی که در بالا عنوان کردیم باید به اهمیت این وسیله پی برده باشید، این وسیله با توجه به اینکه حجم خیلی کمی دارد اما می تواند بسیاری از کارهای شما را راحت کند، 34 ویژگی این وسیله که باعث کاربرد فراوان آن شده است به شرح زیر است:

  1. این وسیله بدنه ای فلزی و بسیار مقاوم دارد، به نحوی که در برابر دما مقاوم بوده و آسیبی نمی بیند.
  2. معمولا استفاده از این وسیله برای جاهایی که به راحتی نمی توان به گاز دسترسی داشت و مواد غذایی را سرخ کرد مناسب است.
  3. مواد غذایی بسیار زیادی را در مدت کمی می توان در آن سرخ کرد.
  4. این دستگاه در صورتی که با برق کار کند، هنگامی که درجه گرما بالاتر از آنچه شما تنظیم کردید شود به صورت خودکار جریان برق را قطع می کند.
  5. کیفیت المنت های آن بسیار بالا بوده و تا حد زیادی باعث ایجاد گرما می شود.
  6. استیل خش داری در ساخت این وسیله به کاربرده شده است.
  7. لگن جای روغن این وسیله کاملا استیل است.
  8. این وسیله بهداشت وسایل غذایی را تا حد زیادی حفظ می کند.
  9. شستشوی آن بسیار راحت است.
  10. قیمتی مناسب دارد.
  11. کیفیت آن نسبت به کارایی و قیمت بسیار بالا می باشد.
  12. معمولا تجهیزات داخلی آن را آبکاری استیل کرده اند.
  13. در ابعاد مختلفی تولید می شوند.
  14. وزن آن زیاد نبوده و تقریبا سبک است.
  15. از ولتاژ 220 استفاده می کند.
  16. این وسیله تک فاز است.
  17. قدرت آن معادل 2500 ولت است.
  18. دارای یک مخزن برای سرخ کردن مواد غذایی است.
  19. المنت های از نوع ایتنلس استیل می باشد.
  20. المنت های تعبیه شده در این دستگاه دارای قدرت 2 هزار وات است.
  21. استفاده از آن در فضاهای محدود امکان پذیر است.
  22. در برابر عواملی مانند زنگ زدگی بسیار مقاوم هستند.
  23. بازه دمای این وسیله بین 60 درجه تا 200 درجه می باشد.
  24. مقاومت بالایی در برابر بالا رفتن دما دارند.
  25. عمق زیاد آن ها باعث می شود بتوان مقدار زیادی از مواد غذایی را در زمان بسیار کمی سرخ کرد.
  26. حجم مناسب و تقریبا کوچک آن باعث می شود زیبا تر به نظر برسند.
  27. شعله ی آن از نوع برنر است.
  28. برای سرخ کردن مواد مدت زمان کمی نیاز دارد.
  29. نسبت به سرخ کن ها چند لگنه مناسب تر می باشند.
  30. این دستگاه امکان کم و زیاد کردن دمای روغن به میزان دلخواه را برای شما فراهم کرده است.
  31. سیستم ترموستات دارد.
  32. به روغن آسیب کمتری می رساند.
  33. احتمال سوختگی در این دستگاه تقریبا صفر است.
  34. هیچگونه آسیبی به فیوز برق نمی رساند.

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

 سخن آخر

با توجه به مطالبی که در بالا عنوان کردیم حال شما می دانید که سرخ کن یک لگن چیست و چه کاربرد هایی دارد، اما در کلام آخر و به طور کلی این وسیله را اینگونه می توان توصیف کرد که سرخ کن یک لگنه دستگاهی است که توسط المنت دمای روغنی که درون لگن ریخته شده است را بالا می برد و می تواند مواد غذایی را سرخ کند، البته المنت های تعبیه شده در این وسیله سنسور دارند و مادامی که دمای روغن بالا رود جریان برق را قطع کرده تا از سوختن مواد غذایی جلوگیری کنند.

 

 

برچسب ها : , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست