راه اندازی خط سلف سرویس

راه اندازی خط سلف سرویس

خط سلف سرویس یکی از مهم ترین و پرطرفدارترین گزینه ها برای سرویس دهی در رستوران ها یا مکان های مختلف می باشد. خط سلف سرویس در ابعاد مختلفی طراحی شده و انواع متنوعی از  غذاهای سرد و گرم را به مشتریان ارائه می دهد. از آن جایی که سلف سرویس یک روش سرویس دهی مدرن به شمار می رود، خیلی از افراد به دنبال روش هایی برای راه اندازی آن می باشند. به همین منظور ما تصمیم داریم در این مطلب اطلاعاتی در خصوص راه اندازی خط سلف سرویس در اختیارشما عزیزان قرار دهیم. همراه ما باشید!

خط سلف سرویس چیست؟

معمولا در مکان هایی مثل کارخانه ها، مدارس، دانشگاه ها، هتل ها، اداره ها و سازمان های مختلف و هر مکان دیگری که قرار باشد در یک مدت زمان مشخص از افراد زیادی پذیرایی کرد، از خط سلف سرویس استفاده می شود.

مشتریان و مهمانان برای استفاده از این نوع سرویس پذیرایی، ابتدا بشقاب و قاشق و چنگال خود را انتخاب کرده و به همراه خود می برند. سپس از میان غذاها، دسرها، سالاد ها و نوشیدنی های موجود در میز پذیرایی، هرکدام را که دوست داشته باشند انتخاب کرده و در بشقاب خود می کشند. در نهایت هم به صندوق مراجعه کرده و پس از پرداخت هزینه های مربوطه، می توانند یکی از میزهای موجود در سالن را انتخاب کرده و از غذای خود لذت ببرند.

مراحل راه اندازی خط سلف سرویس

اصلی ترین مراحل برای راه اندازی خط سلف سرویس به شرح زیر است:

  1. مشخص کردن غذاهایی که قرار است در این خط ارائه شود
  2. مشخص کردن تجهیزاتی که برای راه اندازی خط سلف سرویس نیاز است
  3. استخدام کارمندان با تجربه و ماهر
  4. مشخص کردن هزینه هایی که برای راه اندازی خط سلف سرویس نیاز است
  5. تهیه سرمایه برای شروع کار

در صورتی که تمام این مراحل را به صورت دقیق و درست رعایت کنید، می توانید از موفقیت و رسیدن به نتیجه مطلوب مطمئن باشید.

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و تجهیزات اشپزخانه صنعتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

 

 

 

خط سلف سرویس از چه بخش هایی تشکیل شده است؟

خط سلف سرویس از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که این قسمت ها می تواند بر اساس نیاز و کاربرد مورد انتظار شما متفاوت باشد. اما به طور کلی یک خط سلف سرویس استاندارد باید از پنج قسمت اصلی زیر برخوردار باشد:

  • کانتر قاشق و چنگال و بشقاب و دیگر ظروف مورد نیاز: در این قسمت انواع قاشق و چنگال، کارد، بشقاب، سینی و… به صورت منظم و با رعایت نکات بهداشتی قرار گرفته اند.
  • کانتر ساده: این کانتر برای نگهداری مواد غذایی خشک مثل نان کاربرد دارد که نیاز خاصی به گرم یا سرد نگه داشته شدن ندارند.
  • کانتر سرد بن ماری: این کانتر برای نگهداری انواع دسر، سالاد، ترشی، ماست و… کاربرد دارد و باعث می شود که این نوع مواد غذایی حالت اولیه خود را حفظ کرده و خراب نشوند.
  • کانتر گرم بن ماری: این کانتر برای گرم و تازه نگه داشتن مواد غذایی کاربرد دارد. در این کانتر یک مخزن پر از آب گرم قرار گرفته که باعث می شود غذاها خشک نشده و تازگی خود را حفظ کنند.
  • کانتر صندوق: این کانتر معمولا از دو کشوی قفل دار تشکیل شده است. در این بخش شخصی با عنوان صندوق دار قرار گرفته و عملیات دریافت وجه و ارائه فیش به مشتری را انجام می دهد.

تمام این کانترها در انواع مختلف برقی و یا گازی موجود هستند. همچنین هر کدام از این کانترها می توانند از جنس تمام استیل، ورق استیل، کورین و چوب ریل و…. باشند. بعد از اینکه مشتریان و مهمانان به صندوق رسیده و هزینه های مربوطه را پرداخت کنند، می توانند در یکی از میزهای موجود در سالن نشسته و غذای خود را میل نمایند.

اصلی ترین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خط سلف سرویس

هر خط سلف سرویس از تجهیزات خاص خود برخوردار است که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم. البته باید توجه داشته باشید که هر مکانی می تواند با توجه به نوع نیاز خود هرکدام از این تجهیزات را حذف کرده و یا موارد دیگری به آن اضافه کند.

اصلی ترین تجهیزات مورد استفاده در سلف سرویس عبارتند از:

  • کاتترها
  • یخچال
  • قاشق و چنگال
  • کارد
  • بشقاب
  • سینی
  • ظرف بنماری
  • یخچال نوشیدنی
  • و…
ترتیب چیدمان خط سلف سرویس به چه صورت است؟

خط سلف سرویس می تواند بر اساس ابعاد مکان مورد نظر و موارد دیگر چیده شود. اما چیدمان استاندارد آن به این ترتیب می باشد: کاتتر قاشق و چنگال، کاتتر سرد، کاتتر گرم، کاتتر ساده و صندوق.

البته همانطور که گفتیم این مورد کاملا دلخواه بوده و به نیاز خود شما بستگی خواهد داشت.

نکاتی که باید در راه اندازی خط سلف سرویس مورد توجه قرار دهید:

خط سلف سرویس یک نوع پذیرایی مدرن به شمار می رود و راه اندازی آن با رستوران های عادی فرق می کند. به همین دلیل برای اینکه به نتیجه مطلوب برسید، حتما باید موارد زیر را رعایت نمایید:

  • قبل از راه اندازی خط سلف سرویس به ابعاد و مساحت رستوران خود توجه داشته باشید. چرا که برخی از رستوران های کوچک امکان راه اندازی یک خط سلف سرویس را ندارند.
  • کیفیت و طعم غذاها در موفقیت شما و رضایت مشتریان از خط سلف سرویس اهمیت زیادی دارد.
  • هرچقدر که تنوع غذاها و انواع سالاد و دسر بیشتر باشد باعث جذب مشتریان بیشتر می شود.
  • هر کدام از غذاها را در ظرف مخصوص خود سرو کنید تا مشتریان دچار سردرگمی نشوند.
  • ابعاد میزها را به گونه ای انتخاب کنید که مشتریان بتوانند به راحتی به همه غذاها دسترسی داشته باشند.

نتیجه گیری

در این مطلب سعی کردیم نکاتی برای راه اندازی خط سلف سرویس ارائه داده و همچنین شما را با تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی آن آشنا کنیم. به عنوان نکته پایانی به شما توصیه می کنیم ابتدا تمام مراحل و هزینه های مربوط به آن را روی کاغذ بیاورید و یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید. بعد از اینکه تمام جوانب را سنجیده و از مشکلات و پستی و بلندی های این کار آگاه شدید، می توانید با خیالی اسوده کار خود را شروع کنید.

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

 

 

 

برچسب ها : , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست