راه اندازی یک رستوران در سال 1401 کار هیجان انگیزی می باشد اما مشکلاتی نیز در این مسیر مقابل خود خواهید داشت همین طور اداره کردن یک رستوران کار سختی می باشد.
با توجه به تحقیقاتی که در دانشگاه کرنل انجام شده می توان گفت که کسب و کارهای این صنعت در سال اول بسیار دچار شکست می شود می و یک چهارم رستوران ها در سال بسته می شود. این تحقیقات به این معناست که برای این که در تاسیس رستوران موفق باشید باید یک برنامه ریزی دقیق و اصولی داشته باشید و بتوانید از موفقیت و شکست دیگران درس بگیرید.
فهرست محتوا
- 0.1 برای تاسیس رستوران در سال 1401 باید مواردی را مد نظر داشته باشید تا پروژه شما با شکست مواجه نشود.
- 0.2 چگونه یک رستوران راه اندازی کنیم؟
- 0.3 مفهوم رستوران و برند را انتخاب کنید
- 0.4 نکته 1 : سیاست های کلی رستوران
- 0.5 نکته 2 : بر آورد مالی و تخمین هزینه های رستوران
- 1 هزینه های راه اندازی رستوران
- 1.1 هزینه مکان
- 1.2 هزینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی
- 1.3 هزینه مواد اولیه
- 1.4 هزینه حقوق پرسنل
- 1.5 هزینه دکوراسیون
- 1.6 هزینه تبلیغات
- 1.7 هزینه های جانبی
- 1.8 نکته 3 : انتخاب نام و لوگوی رستوران
- 1.9 نکته 4 : انتخاب مکان رستوران
- 1.10 نکته 5 : استخدام پرسنل رستوران
- 1.11 نکته ی 6 : خرید تجهیزات سخت افزاری
- 1.12 صندوق فروشگاهی
- 1.13 سفارش گیر گارسون
- 1.14 کیوسک سفارش گیر
- 1.15 پرینتر حرارتی
- 1.16 نکته 7 : انتخاب بهترین نرم افزار رستوران
- 1.17 نکته 8 : انتخاب منوی جذاب
- 1.18 نکته 9 : بازار یابی و جذب مشتری
- 1.19 نکته ی 10 : کسب مجوزهای لازم رستوران
- 2 شرکت های راه اندازی رستوران
برای تاسیس رستوران در سال 1401 باید مواردی را مد نظر داشته باشید تا پروژه شما با شکست مواجه نشود.
شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک میکند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.
افرادی که به صنعت رستوران داری علاقه دارند در آرزوی داشتن رستورانی مستقل برای خود هستند و تمام تلاش خود را به کار می برند که به این آرزو جامعه عمل بپوشانند.ما در ادامه چک لیست راه اندازی رستوران در سال 1401 می پردازیم ما را تا پایان این نوشتار همراهی کنید و اطلاعات خود را در زمینه رستوران داری افزایش دهید.
چگونه یک رستوران راه اندازی کنیم؟
سوال بسیاری از افرادی که رویای راه اندازی رستوران را در سر دارند این سوال است که چگونه یک رستوران را راه اندازی کنند؟
قبل از هر چیز بهتر است که بدانید راه اندازی یک رستوران نیاز به برنامه ریزی دقیق و پشتکار فراوان دارد.
مفهوم رستوران و برند را انتخاب کنید
اگر رویای افتتاح رستوران خود را دارید، احتمالاً در مورد مفهوم رستوران خود بارها فکر کرده اید. انتخاب برند برای کسب و کارتان بخش سرگرم کننده و مهیج از فرآیند برنامه ریزی رستوران است. مفهوم شما باید شامل نوع رستورانی باشد که می خواهید افتتاح کنید، سبک غذاهایی که سرو می کنید و سبک خدماتی که ارائه می دهید، فضای داخلی رستوران شما نیز باید مطابق با مفهوم شما باشد.
نکته 1 : سیاست های کلی رستوران
اولین قدم برای تاسیس یک رستوران این است که باید ابتدا تصمیم بگیرید که رستوران را خودتان می خواهید راه اندازی کنید و یا این که نماینده یک برند معروف باشید و هر کدام از این دو مورد مزایا و معایب خاص خود را دارد.
اگر شما می خواهید نماینده یک برند معروف باشید مزیت آن این است که شما از ابتدا تحت عنوان نام یک برند معتبر فعالیت خود را آغاز می کنید و همین نام برند موجب بازار یابی آن است. استفاده از نام یک برند ریسک کار شما را کمتر می کند اما عیب این روش این است که شما باید مبلغ مشخصی را به برند مورد نظر پرداخت کنید و عیب دیگر آن است است که شما باید مطابق قوانین آن برند کسب و کار خود را پیش ببرید.
یکی دیگر از نکاتی که باید در نظر بگیرید این است که این شغل نیازمند تعهد شغلی می باشد و این یعنی این که شما باید در هر شرایطی در محل کار خود بمانید.
به علاوه موارد زیادی است که باید در راه اندازی رستوران آن را در نظر داشته باشید، مواردی مانند هزینه های مالی، انتخاب نام رستوران، مکان تاسیس آن، خرید تجهیزات مورد نیاز برای رستوران، انتخاب منوی مناسب، راه های بازار یابی برای جذب مشتری، کسب مجوزهای لازم و سایر موارد.
نکته 2 : بر آورد مالی و تخمین هزینه های رستوران
رستوران ها ممکن است به دلایل زیادی با شکست مواجه شوند، این شکست ممکن است به دلیل انتخاب مکان نامناسب یا سرویس دهی ضعیف و یا هر موضوع دیگری باشد.
زمانی که رستوران تازه تاسیس شده شما رونق می گیرد باید به صورت مدوام تمام هزینه ها را چک کنید، بهتر است بدانید که رستوران شما از همان ابتدا با سود دهی همراه نیست و ممکن است چندین ماه طول بکشد تا رستوران شما به سود دهی برسد.
شما باید آمادگی کامل داشته باشید تا بتوانید به راحتی و بدون مشکل هزینه های عملیاتی را پوشش دهید.
هزینه های راه اندازی رستوران
هزینه مکان
از مهم ترین مسائلی که باید در زمان تاسیس رستوران در نظر بگیرید مکان آن است. اگر بخواهید ملکی را بخرید یا اجاره کنید با توجه به مکان آن قیمت متفاوت تری وجود دارد. اگر ملکی که برای تاسیس رستوران در نظر گرفته اید در مرکز شهر باشد قطعا هزینه اجاره و خرید آن نیز بالا است و نکته ی دیگر این که برای این که بتوانید مجوز دریافت کنید متراز مغازه شما نباید از یک مقدار مشخصی کمتر باشد.
هزینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تجهیزات آشپزخانه از مواردی است که در ابتدای تاسیس رستوران باید آن را تهیه کنید قیمت تجهیزات آشپزخانه با توجه به این که می خواهید ان را خریداری کرده یا اجاره کنید کاملا متفاوت می باشد.
اگر می خواهید هزینه ی کمتری پرداخت کنید می توانید تجهیزات دسته دوم را خریداری کنید و این موضوع باید کاهش هزینه های مصرفی شما می شود، البته باید کیفیت وسایل را نیز در نظر بگیرید اگر وسایل بی کیفیت و یا آسیب دیده را خریداری کنید مجبور خواهید بود هزینه های دو چندانی را پرداخت کنید.
برخی از تجهیزات برای راه اندازی رستوران ضروری بوده و باید حتما آن ها را تهیه کنید، برای مثال وسایلی مانند فریزر و یخچال، اجاق گازهای صنعتی و گریل یا کباب پز، گرمخانه غذاها، هود، ماشین ظرفشویی و غیره از وسایلی هستند که باید حتما آن ها را در رستوران خود داشته باشید.
البته علاوه بر این وسایل صنعتی وسایل دیگری مانند تخته های برش، چاقو و غیره نیز از اقلام ضروری می باشند.
هزینه مواد اولیه
برای این که انبار و یخچال خود را پر کنید باید هزینه ی کافی برای آن اختصاص دهید. خریدهای خود را با توجه به منو انجام دهید و موادی که فاسد شدنی هستند را بیش از اندازه نخرید.
جهت تامین تجهیزات و مواد غذایی یک تامین کننده مطمئن پیدا کنید
قبل ازراه اندازی رستوران در سال 1401 باید آشپزخانه خود را با تجهیزات مناسب تجهیز کنید. تجهیزات متفاوتی وجود دارد که هر رستورانی به آن نیاز دارد ، مانند واحدهای سردخانه و تجهیزات آشپزی و غیره، بسته به منوی غذایی خود، ممکن است به تجهیزات تخصصی مانند فر پیتزا یا اجاق گاز های تخصصی و غیره نیاز داشته باشید. اندازه و چیدمان آشپزخانه شما می تواند در انتخاب تجهیزات شما تأثیر بگذارد، برای نمونه اگر متراژ آشپزخانه شما کوچک است می توانید از تجهیزات چند کاره استفاده کنید از دیگر نکات مهم در زمان خرید تجهیزات رستوران می توان به خرید تجهیزات به صورت نو یا دست دوم اشاره کرد. در صورتی که شما بودجه لازم را برای خرید تجهیزات آشپزخانه را ندارید می توانید از نمونه های دست دوم استفاده کنید البته لازم به ذکر است که تجهیزات خریداری شده باید کیفیت بسیار بالایی داشته باشند.
شما می توانید برای کاهش هزینه های جانبی مانند هزینه حمل، تجهیزات رستوران را به صورت آنلاین از تولید کننده و به صورت مستقیم خریداری نمایید. خرید آنلاین برای مواقعی که در حال افتتاح رستوران هستید، و توانایی بررسی ویژگیها و مقایسه قیمتها را ندارید بسیار کارآمد است و می تواند تا حدودی استرس شما را کاهش دهد و در وقت شما نیز صرفه جویی کند.
اگر به دنبال تامین کننده آنلاینی هستید که تجهیزات رستوران تجاری را با قیمت عمده و ارسال سریع در اختیار شما قرار دهد ما به شما گروه تجاری ارمیا استیل را پیشنهاد می کنیم.
همچنین باید یک تامین کننده برای غذا، اقلام یکبار مصرف و تمام اقلامی که به طور منظم سفارش می دهید پیدا کنید.
هزینه حقوق پرسنل
همان طور که می دانید یک رستوران به کارگر، نظافت چی، سر آشپز و گارسون نیاز داشته و هر کدام از این افراد دستمزهای متفاوتی دارند و همچنین هزینه ی دیگری تحت عنوان هزینه اموزش پرسنل را نیز باید در نظر گرفت.
هزینه دکوراسیون
برای این که مشتریان زیادی را جذب کنید باید یک دکوراسیون ایده آل و شیک داشته باشید، برای داشتن یک دکوراسیون مناسب شما به مبلمان، وسایل تزیینی و دکوری، کفپوش و یا حتی رنگ آمیزی نیاز دارید.
اگر قصد داشته باشید در فضای بیرونی رستوران نیز صندلی داشته باشید باید تجهیزات کافی برای روشنایی آن تهیه کنید.
هزینه تبلیغات
این تصور اشتباه است که فکر کنید با راه اندازی رستوران آن مشتریان زیادی به رستوران شما مراجعه می کنند، شما باید بتوانید با استفاده از تبلیغات مردم را از افتتاح رستوران خود با خبر کنید. شما می توانید با استفاده از بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر و یا فضای مجازی اقدام به تبلیغ برای رستوران خود کنید.
هزینه های جانبی
علاوه بر تمامی موارد فوق شما باید هزینه هایی را نیز برای موارد متفرقه کنار بگذارید، این موارد شامل هزینه های بیمه، هزینه های مجوزها، هزینه های پرداخت قبوض آب و برق و گاز و غیره می شود.
نکته 3 : انتخاب نام و لوگوی رستوران
می توان گفت یکی از جذاب ترین مراحل برای راه اندازی یک رستوران انتخاب نام برای آن است، این نام در جذب مشتری تاثیر گذاشته بنابراین باید به صورت خلاقانه این نام را انتخاب کنید.
بهتر است سعی کنید تا نام تجاری خود را ثبت کنید زیرا زمانی که برند خود را داشته باشید مشتریان ثابتی خواهید داشت.
نکته 4 : انتخاب مکان رستوران
انتخاب یک مکان مناسب برای رستوران دارای اهمیت زیادی است، شما باید به صورت دقیق در مورد آن منطقه و جمعیت آن تحقیق کنید تا مطممئن شوید آن محل پر جمعیت باشد.
زمانی که به دنبال یک مکان مناسب هستید بهتر است با یک مشاوره با تجربه مشورت کنید تا به شما کمک کند یک مکان مناسب را انتخاب کنید.
نکته ی دیگر این که باید در هر شرایطی رقبای خود را در نظر بگیرید، برای مثال شما باید قیمت رقابتی خود را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که در بازار شما قیمت بالا یا پیین ندارید.
هنگام انتخاب مکان برای رستوران خودبهتر است به فاکتورهای زیر توجه داشته باشید:
بهتر است در زمان انتخاب مکان برای راه اندازی رستوران در سال 1401 مکانی را انتخاب نماید که دید کافی داشته باشد و شما بتوانید به سایر نقاط دسترسی راحت تری داشته باشد، وجود پارکینگ موجب می شود افراد نسبت به پارک وسیله نقلیه خود دغدغه ای نداشته باشند.
بهتر است رستوران خود را در مکان هایی که رفت و آمد افراد در آن بسیار است راه اندازی کنید.
هزینه ای که بابت دستمزد به کارکنان خود می پردازید با توجه به موقعیت مکانی رستوران متفاوت خواهد بود. در مناطقی که هزینه زندگی بالاتر است، برای جذب کارمندان خوب باید دستمزد بیشتری بپردازید.
بهتر است رستوران خود را در مکان هایی دایر کنید که رستوران های کمی وجود دارد هرچند رستوران های رقیب در منطقه می تواند چیزهای زیادی را به شما بیاموزد.
در مورد انتخاب فضا، ما اجاره را توصیه می کنیم. اگر تصمیم به گسترش یا ایجاد تغییرات دیگری در کسب و کار خود در اولین شروع کار دارید، به شما امکان انعطاف پذیری بیشتری می دهد.
نکته 5 : استخدام پرسنل رستوران
اولین مرحله برای این که بتوانید به مشتریان خدمات خود را ارائه دهید استخدام کارکنان می باشد. شما باید برای استخدام ارزش های خود را در نظر بگیرید و مطابق آن ها افراد را استخدام کنید و پس از استخدام باید آموزش های لازم را در اختیار کارکنان قرار دهید تا بتوانند بدون هیچ مشکلی وظایف خود را انجام دهند.
نکته ی 6 : خرید تجهیزات سخت افزاری
از دیگر مراحل تاسیس رستوران تهیه تجهیزات سخت افزاری می باشد، علاوه بر تجهیزات صنعتی و تجهیزاتی که مربوط به پخت و پز می باشند شما به تجهیزات سخت افزاری دیگر مانند صندوق فروشگاهی، سفارش گیر اندروید، کیوسک سفارش گیر، و پرینتر حرارتی احتیاج دارید.
در ادامه این تجهیزات و مزایای آن ها را به شما معرفی می کنیم.
صندوق فروشگاهی
صندوق فروشگاهی یک سیستم نمایشگر لمسی می باشد که شما با استفاده از آن می توانید تمامی امور را به استفاده از صفحه نمایشگر لمسی آن انجام دهید.
استفاده از این صندوق ها باعث می شود تا بتوانید رستوران را بهتر و سریع تر مدیریت کنید و همچنین جذاب بودن این مانیتور ها زیبایی دو چندانی به کانتر فروش شما می دهد.
شما باید نرم ازفار فروشگاهی خود را بر روی این صندوق ها نصب کرده و سپس به ثبت سفارش بپردازید.
سفارش گیر گارسون
یکی از پیشرفت هایی که رستوران ها در این چند سال اخیر داشته اند، استفاده از سفارش گیر اندروید بوده است. این وسیله برای ساده کردن کار مشتریان می باشد و همچنین موجب می شود که مشتریان در قسمت صندوق ازدحام نکنند.
مشتریان می توانند با استفاده از سفارش گیر منوی رستوران را مشاهده کرده و سفارشات خود را ثبت کنند.
در این روش سفارش مشتری از طریق سفارش گیر ثبت شده و به سرعت به آشپز خانه ارسال می شود و در این صورت وقت کمتری نیز صرف می شود. شما می توانید سفارش گیر را بر روی گوشی های تلفن همراه و تبلت ها نصب کنید.
کیوسک سفارش گیر
یک روش برای ثبت سفارش مشتریان استفاده از کیوسک سفارش گیر است، مشتریان در این روش به راحتی می توانند منوی رستوران را مشاهده کرده و سپس غذای مورد نظر خود را انتخاب کنند و در همان لحظه با استفاده از کارت خوانی که به کیوسک متصل است هزینه را پرداخت کنید.
یکی از مزایای کیوسک سفارش گیر این است که دیگر نیازی نیست مشتری مستقیما به صندوق مراجعه کند و ثبت سفارشات با سرعت بیشتری انجام می گیرد. همچنین موجب افزایش رضایت مشتریان شده و هزینه ی پرسنل نیز کاهش پیدا می کند.
پرینتر حرارتی
برای این که بتوانید فاکتورهای مشتریان را چاپ کنید به یک پرینتر حرارتی نیاز دارید، این پرینترها بارکدهایی با وضوح بالا را چاپ می کنند. در این نوع چاپ از جوهر استفاده نمی شود و چاپ با استفاده از حرارت انجام می شود.
نکته 7 : انتخاب بهترین نرم افزار رستوران
همان طور که می دانید مدیرت کردن یک رستوران یک کار بسیار سخت می باشد، شما در رستوران یک لیست بلند از کارها دارید که باید میزها را مدیریت کنید، منوها را اصلاح کنید، سفارشات را ثبت کنید و کارهای دیگر را انجام دهید.
شما باید برای این که میزان خطاهای انسانی را کاهش دهید باید یک برنامه مدیریت نصب کنید تا بتوانید کارها را طبق برنامه پیش ببرید.
داشتن یک سیستم مدیریت مناسب علاوه بر این که سختی های شغلتان را کاهش می دهد، موجب صرفه جویی در هزینه و وقت می شود. شاید برای شما نیز سوال باشد که یک نرم افزار رستورانی چه ویژگی هایی باید داشته باشد، ما در ادامه بعضی از ویژگی های یک نرم افزار رستورانی خوب را به شما معرفی خواهیم کرد.
این نرم افزار باید یک رابط کاربری ساده و کاربردی داشته باشد، بتوان آن را همزمان بر روی چندین دستگاه نصب کرد، بتواند به فروش راحت تر کمک کند، بتواند گزارش گیری دقیق و اصولی داشته باشد، صورت های مالی را ثبت کند، موجودی ها را حساب کند، بتواند به سخت افزارهای دیگر مانند کیوسک های سفارش گیر متصل شود، سیستم پیامک رسان داشته باشد، مجهز به سیستم نظر سنجی از مشتریان باشد، سرعت بالایی داشته باشد و قابلیت پشتیبانی و بروز رسانی نیز داشته باشد.
این سیستم نرم افزاری باید بتواند مدیریتی بهینه داشته باشد تا درآمد شما افزایش پیدا کند بنابراین در انتخاب این نرم افزار بسیار دقیق عمل کنید.
نکته 8 : انتخاب منوی جذاب
منوی رستوران شما باید یه منوی به روز باشد زیرا مشتریان از شما انتظار دارند که غذاهای امروزی و غذاهای مورد علاقه آن ها را داشته باشید. هر چقدر منوی شما ساده تر باشد اشتباهات کمتری در تهیه غذاها رخ می دهد، امروزه برآخی رستوران ها غذاهای بسیار پیچیده ای را در منوی خود جای داده اند که پخت و پز آن ها نیاز به یک متخصص دارد.
اگر رستوران شما یک رستوران لاکچری و لوکس باشد باید یک منوی جذاب داشته باشید و انواع غذاهای امروزی را در لیست خود داشته باشید، اما اگر یک رستوران خانگی دارید بهتر است یک منوی ساده داشته باشید.
یک طرح تجاری رستوران بنویسید
راه اندازی یک رستوران، مانند هر کسب و کار جدید دیگری ، نیاز به یک طرح تجاری محکم و قوی دارد. این امر می تواند برای افرادی که با آن آشنا نیستند سردرگمی هایی را به دنبال داشته باشد، طرحهای تجاری رستوران به بخشهای مختلفی تقسیم می شود که می تواند تمام جنبههای کسب و کار شما را تحت تاثیر قرار دهد، هدف از ایجاد طرح تجاری این است که به شما کمک کند به جزئیات ریزتر نیز توجه داشته باشید و بتوانید تعریفی از کار خود و ایده هاییی که دارید را به صورت خلاصه برای افرادی که قصد دارند با شما شریک شوند داشته باشید. همچنین طرح تجاری برای مواقعی که قصد وام گرفتن دارید نیز کارگشا است به طور کلی طرح تجاری رستوران به عنوان مدرکی مهم از موفقیت شما خبر می دهد.
ما در ادامه به اجزای اصلی طرح تجاری اشاره خواهیم کرد:785
خلاصه اجرایی
از مهم ترین بخش ها در طرح تجاری کسب و کار شما بوده، اما بهتر است که این مرحله را را در آخرین مراحل طرح اجرایی انجام دهید چرا که می توانید بخش هایی که قبلاً تکمیل کرده اید را به آن اضافه کنید.
- نمای کلی و شرح شرکت
- شما در این مرحله می توانید اطلاعات کاملی در ارتباط با نمای کلی رستوران با ریز ترین جزئیات را بنویسید
- مفهوم و منو
- در این بخش، تمام جزئیات مفهوم و منوی رستوران خود را به صورت کامل توضیح دهید.
- ساختار مدیریت و مالکیت
- ساختار مدیریت و مالکیت خود را می توانید به صورت نمودار مشخص کنید.
- بازاریابی و تجزیه و تحلیل رقبا
- این بخش از طرح کسب و کار شما نیاز به تحقیق دقیق دارد.
- تبلیغات و استراتژی های بازاریابی
- از تجزیه و تحلیل بازاریابی که در مرحله قبل تکمیل کردید برای انتخاب استراتژی های بازاریابی مناسب استفاده کنید.
- پیش بینی و خلاصه مالی
وقتی نوبت به دستیابی به بودجه برای رستوران جدید شما می رسد، این بخش مهم ترین بخش است. شما می توانید با خلاصه مالی میزان سود و زیان در آینده را مشخص کنید.
نکته 9 : بازار یابی و جذب مشتری
امروزه ممکن است برخی از صاحبان مشاغل با بازار یابی یا تبلیغات درست و اصولی آشنایی نداشته باشند و نمی دانند باید از چه روشی تبلیغات خود را انجام دهند تا نتیجه ی مثبتی داشته باشد.
دنیای رقابتی امروز به گونه ای است که شما مجبور خواهید بود تا روش های مختلفی را برای بازار یابی های نوین یاد بگیرید.
یکی از دلایلی که برخی کسب و کارها ممکن است با شکست مواجه شوند این است که آن ها نمی توانند مشتریان خود را پیدا کنند. امروزه با استفاده از شیوه های جدید به راحتی می توانید برای کسب و کار خود تبلیغات کنید. در ادامه بعضی از این شیوه ها را به ما معرفی خواهیم کرد.
می توانید ابزارهای رزرو آنلاین و سایت برای کسب و کار خود راه اندازی کنید، در سطح شهر تبلیغات تراکتی را پخش کنید، ویدیوهای تبلیغاتی را در فضای مجازی پخش کنید، بن تخفیف های مختلف را در اختیار مشتریان جدید قرار دهید، در مراسم های مختلف مانند جشن ها و اعیاد میزبان باشید، در شبکه های مجازی تبلیغات کنید، از اپلیکیشن های مختلف استفاده کنید، راه اندازی باشگاه مشتریان و راه اندازی رستوران سیار.
نکته ی 10 : کسب مجوزهای لازم رستوران
همان طور که می دانید تاسیس یک رستوران کار دشواری می باشد و شما باید مراحل زیادی را پشت سر بگذارید. یکی از مهم ترین و اصلی ترین مراحل گرفتن مجوز برای رستوران است. شما برای راه اندازی رستوران به مجوزهایی نیاز دارید که این مجوزها عبارت اند از جواز کسب رستوران، مجوز بهداشت، مجوز سلامت کارکنان، مجوز اجرای موسیقی، مجوز برند رستوران و گواهی مالیات بر ارزش افزوده.
گرفتن هر کدام از این مجوزها نیاز به زمان دارد و این مجوزها هر کدام برای شما هزینه ای به دنبال خواهد داشت. با این که گرفتن این مجوزها ممکن است مدت زمان زیادی طول بکشد اما نباید از آن غافل شوید زیرا داشتن این مجوزها در آینده از جریمه شدن شما جلوگیری خواهد کرد.
شرکت های راه اندازی رستوران
ممکن است فکر کنید که می توانید بدون کمک گرفتن از شرکت ها می توانید به راحتی رستوران خود را راه اندازی کنید اما این تصور اشتباه است شما با کمک گرفتن از این شرکت ها می توانید یک برنامه ریزی دقیق برای رستورانتان داشته باشید.
بنابراین شرکت های هستند که به شما برای راه اندازی رستورانتان کمک می کنند در ادامه برخی از این شرکت ها را به شما معرفی خواهیم کرد.
شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک میکند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.
انواع قرار داد مورد نیاز برای راه اندازی رستوران
قرار داد ها یکی از مسائل مهمی هستند که برای رفع نیازهای حقوقی جامعه در نظر گرفته شده اند. تاسیس یک رستوران مانند دیگر مشاغل به قرار داد های مختلفی نیاز دارد.
در ادامه به چند مورد از قرار دادهای مهم برای رستوران اشاره می کنیم.
قرار داد شراکت در رستوران
ممکن است شما قصد داشته باشید به غیر از خودتان از توانایی های فرد دیگری برای تاسیس رستوران استفاده کنید به همین دلیل شما باید بین خودتان و شخص مقابل یک قرار داد تنظیم کنید.
در زمان تنظیم قرار داد شما باید مواردی مانند تعهدات پیمان کار، تضمین حسن انجام کار، بیمه، مالیات و غیره را در نظر بگیرید. برای تنظیم قرار داد رستوران بهتر است از تجربه های سایر افراد و مشاوره های مختلف کمک بگیرید.
قرار داد اجاره رستوران
اگر شما می خواهید نماینده یک برند مخصوص باشید و تحت نام آن برند شروع به فعالیت کنید باید یک قرار داد اجاره رستوران تنظیم کنید.
قرار داد استخدام پرسنل
برای راه اندازی رستورانتان باید از حرفه های مختلف کمک بگیرید و اقدام به استخدام آن ها کنید. به عنوان مثال وجود افرادی مانند آشپز، کارگر، پیک موتوری، صندوق دار، حسابدار و غیره برای رستوران ضروری است.
علاوه بر استخدام این افراد شما باید شرایط لازم را برای آموزش این افراد محیا کنید تا کارکنان بتوانند به خوبی وظایقف خود را انجام دهند.
قرار داد پیمان کاری تامین غذا
یکی از پر کاربرد ترین قرار داد ها، قرار داد پیکان کاری و تهیه غذا می باشد. این قرار داد را معمولا اشخاص حقیقی و حقوقی با کترینگ ها و آشپز خانه ها منعقد می کنند.
سخن پایانی
رستوران داری از جمله شغل هایی است که ریسک شکست آن وجود دارد برای آن که بتوانید در این حرفه ماندگار شوید بهتر است به نکات بالا توجه داشته باشید.
سایت استیل ارمیا را میتوان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.