راه اندازی ساندویچی در سال 1401

بلاگ
بدون دیدگاه

راه اندازی ساندویچی در سال 1401

مشاغلی که در زمینه تولید غذاهای فست فود نظیر ساندویچ مشغول به کار هستند  امروزه جزء مشاغل پر درآمد محسوب می شوند، داشتن فست فودی یکی از بهترین شغل ها برای شهرهای کوچک می باشد. ساندویچی نیز جزء همین مشاغل بوده و درآمدی بالایی دارد بنابراین برای راه اندازی ساندویچی در سال 1401 باید این نکته را بدانید که مهم نیست که محیط کار شما بزرگ یا کوچک باشد و این موضوع تاثیری زیادی در درآمد شما ندارد زیرا شما می توانید حتی با داشتن یک محیط کوچک و رعایت کردن تمامی اصول به سود مورد نظر خود برسید و با افزایش کیفیت محصولات خود روز به روز بر تعداد مشتریان خود بیفزایید.

یکی از موضوعاتی که موجب شده است تا ساندویچی و فست فودی دارای درآمد بالایی باشد این است که امروزه اکثر جوانان و نوجوانان به صورت مکرر از غذاهای فست فودی استفاده می کنند. بنابراین با راه اندازی ساندویچی جوانان ونوجوانان مشتریان ثابت شما خواهند بود.

قبل از این که کسب و کار خود را راه اندازی کنید بهتر است این نکته را در نظر بگیرید که در سال حدود 80 درصد از کسب و کارهایی که در این زمینه فعالیت می کنند، در شغل خود شکست می خورند. بنابراین برای این که کسب و کار شما با شکست مواجه نشود بهتر است قبل از شروع در تمام زمینه ها از جمله زمینه های مدیریتی اطلاعات لازم را کسب کنید تا بتوانید بر خلاف برخی از افراد در زمینه کاری خود موفق شوید و به سود کلانی دست پیدا کنید.

به دلیل مشغله روزمره بسیاری از افراد ترجیح می دهند با صرف ساندویچ مورد علاقه خود انرژی از دست رفته را به دست بیاورند بنابراین خود را به صرف یک ساندویچ لذیذ در وعده شام یا نهار و در برخی مواقع به عنوان عصرانه دعوت می کنند. امروزه با وجود اطاعاتی که بسیاری از افراد در حوزه ساندویچی پیدا کرده اند نسبت به گذشته موفقیت بسیاری به دست آورده اند و تمامی این موفقیت ها را مدیون برنامه‌ ریزی، سرمایه ‌گذاری و کار سختی است که برای چرخاندن ساندویچی هستند. افرادی که قصد راه اندازی ساندویچی در سال 1401 را دارند در صورت داشتن اطلاعات کافی در زمینه مواد غذایی ، مهارت کسب و کار، نحوه راه اندازی ساندویچ فروشی می توانند در این راه موفقیت بسیاری به دست بیاورند.

ذکر این نکته ضروری است که برای راه اندازی هر کسب و کاری از جمله راه اندازی ساندویچی شما رقبای قدّری خواهید داشت و برای پیروز بودن در این مسیر باید توانایی رقابت داشته باشید. همان طور که گفته شد تحقیقات شما در  زمینه های مربوط به شغل خود موجب پیشرفت و ترقی شما خواهد شد. بنابراین شما پس از این که تحقیقات خود را کامل کردید باید در دوره های بهداشت شرکت کرده و پس از آن نسبت به اخذ مجوزهای لازم برای راه اندازی ساندویچی اقدام کنید.

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و لوازم فست فود و فودکورت توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

 

 

مراحل راه اندازی ساندویچی در سال 1401

برای راه اندازی ساندویچی باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارید، در ادامه ما این مراحل را برای شما ذکر خواهیم کرد.

هزینه های راه اندازی ساندویچی و هزینه های عملیاتی را محاسبه کنید

قبل از افتتاح یک ساندویچ‌ فروشی،بهتر است که هزینه‌ های اولیه و جاری عملیات خود را به عنوان بخشی از یک طرح تجاری محاسبه کنید. مانند هر کسب و کار جدیدی، اگر بخواهید برای موفقیت در راه اندازی ساندویچی باید اطلاع کاملی از هزینه داشته باشید.

هزینه های افتتاح مغازه ساندویچی در سال 1401با توجه به مکان و نوع خدمات متغیر است.

 ما در ادامه لیستی از هزینه های اولیه را در اختیار شما کاربران عزیز قرار خواهیم داد:

  • تجهیزات (لوازم آشپزخانه، سیستم POS، یخچال و…)
  • مکان
  • ثبت مجوزها
  • بازرسی ها
  • بازار یابی
  • حسابداری
  • لیستی از هزینه های جاری که در زمان راه اندازی ساندویچی در سال 1401 باید کنار بگذارید.
  • کارمندان
  • نگهداری و تعمیرات
  • مکان (اجاره و اجاره)
  • بازاریابی و تبلیغات
تصمیم بگیرید که قصد دارید چه نوع ساندویچ فروشی را باز کنید؟

برخی از مغازه های ساندویچ فروشی تنها یک پیشخوان وجود دارد و فرد برای صرف ساندویچ باید به محل دیگری برود این در حالی است  که برخی دیگر دارای قسمت های نشیمن هستند که مشتریان می توانند از ساندویچ های خود لذت ببرند.

سعی کنید اطلاعات کاملی از ساندویچی های محل خود به دست بیاورید،از رقابت در منطقه مطلع شوید. دریابید که رقبا چه نوع ساندویچی را ارائه می دهند؟ قیمت ساندویچ چقدر است؟ و آیا مشتریان ساندویچ را در مغازه ساندویچی صرف می کنند و یا خیر؟

میزان تقاضا را مشخص کنید

تعیین کنید که آیا تقاضای کافی برای باز کردن ساندویچ ‌فروشی دیگر در منطقه شما وجود دارد یا خیر. فرصت های بیشتری برای جذب مشتری در مناطق شلوغ مانند مراکز شهر، مناطق توریستی یا نزدیک دانشگاه ها نسبت به مناطق دور افتاده وجود دارد

منوی خود را خلاق کنید

ایده های جدیدی برای منوی خود پیدا کنید. از نوآوری و خلق مزه های جدید نترسید سعی کنید در صورت امکان، ساندویچ های اصلی، ترکیبی از ساندویچ ها و مخلفات را درست کنید و از دوستان خود در ارتباط با آن نظر خواهی کنید، تمام تلاش خود را به کار ببرید از مواد ارگانیک یا گیاهی استفاده کنید.

تصمیم بگیرید چه چیزی بفروشید

بیشتر درآمد شما احتمالاً از فروش مدل های مختلف ساندویچ به دست می آید. ساندویچ ها بسیار متنوع هستند و طیف وسیعی از مواد پرکننده وجود دارد که می توانید به مشتریان خود ارائه دهید این پر کننده ها می تواند کاملا سلیقه ای باشد.

تحقیقات بازار شما باید به شما ایده خوبی از این که چه مواد پرکننده و نان هایی ممکن است محبوب باشند  و کدام قسمت از بازار را باید هدف قرار دهید، به شما بدهد. ممکن است متوجه شده باشید که شکافی در بازار وجود دارد که می توانید آن را پر کنید. به عنوان مثال، شاید هیچ فروشگاه دیگری پر کردن ساندویچ تهیه شده از محصولات ارگانیک محلی را ارائه ندهد شما می توانید با ارائه این محصولات فروش بالایی را از آن خود کنید.

ساندویچ های سفارشی

ساندویچ های سفارشی از ایده هایی است که شما می توانید با تکیه بر آن به سود برسید.شما می توانید ساندویچ های از پیش بسته بندی شده ای را که از قبل تهیه و بسته بندی می کنید به مشتریان خود ارائه دهید یا می توانید ساندویچ های سفارشی ارائه دهید. البته ممکن است تصمیم بگیرید که هر دو را ارائه دهید. شما می توانید طیف وسیعی از ساندویچ ها را درست کنید و آنها را در اختیار مشتریانی که عجله دارند قرار دهید و ساندویچ های سفارشی را برای افرادی که زمان بیشتری دارند ارائه دهید. مزایا و معایبی برای هر دو گزینه وجود دارد، اما تحقیقات بازار شما باید به شما ایده بدهد که کدامیک در مکان شما سودآوری بیشتری دارد.

انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی ساندویچی

یکی از مسائل مهم برای راه اندازی ساندویچی انتخاب یک مکان مناسب است، انتخاب محل مناسب به شما کمک می کند تا درآمد بالایی داشته باشید و به سود زیادی دست پیدا کنید. برای مثال اگر شما می خواهید یک محیطی داشته باشید که مشتریان بتوانند پس از ثبت سفارش غذا در همان  محل سرو کنند پس باید محلی را انتخاب کنید که یک فضای بزرگ دارد.

یکی دیگر از نکاتی که موجب جذب مشتری می شود این است که جای پارک برای مشتریان وجود داشته باشد و همچنین نزدیک بودن ساندویچی شما به مکان هایی مانند پارک ها، سوپر مارکت ها و غیره مجب افزایش مشتریان شما خواهد شد.

انتخاب نام مناسب برای ساندویچی

از جمله مهم ترین مراحل برای راه اندازی ساندویچی می توان به انتخاب نام مناسب برای آن اشاره کرد. نامی که قصد دارید برای ساندویچی خود انتخاب کنید باید یک نام با معنی، کوتاه و خاص باشد و همچنین نامی راحت باشد تا مشتریان به راحتی بتوانند آن را به خاطر بسپارند. با انتخاب یک نام خاص و مناسب شما می توانید تبلیغات تاثیر گذاری را برای معرفی ساندویچی خود انجام دهید.

اخذ مجوزها

یکی دیگر از مراحل راه اندازی ساندویچی، اخذ مجوزهای لازم است. برای این که بعد از راه اندازی ساندویچی خود از نظر بهداشتی و بازرسی با مشکل مواجه نشوید باید تمامی مجوزهایی که برای راه اندازی ساندویچی لازم است را دریافت کنید. برای مثال شما باید برای گواهینامه به وزرات بهداشت مراجعه کنید و برای اخذ سایر جوازها به اتحادیه ها مراجعه کنید. در صورت دریافت نکردن مجوز بعدها مجبور به پرداخت جریمه های سنگین خواهید شد.

آماده کردن منوی ساندویچی

داشتن یک منوی جذاب و متنوع مانند رستوران ها موجب جذب مشتریان زیادی خواهد شد. برای مثال شما می توانید در منوی مغازه ساندویچی غذاهایی مانند انواع ساندویچ، فلافل، همبرگر، مرغ سوخاری، سیب زمینی سرخ شده، قارچ سوخاری، هات داگ، الویه و سایر غذاهایی که طرفداران زیادی دارند را قرار دهید تا مشتریان با دیدن این طیف وسیع از غذاها به مغازه شما مراجعه کنند و در نهایت درآمد شما نیز افزایش پیدا می کند.

خرید تجهیزات لازم برای ساندویچی

در واقع یکی از اساسی ترین مراحل برای راه اندازی ساندویچی، خرید تجهیزات لازم می باشد. اگر شما برای مغازه خود یک منوی متنوع را در نظر گرفته اید پس باید برای هر کدام از غذاها تجهیزات مناسب آن ها را خریداری کنید تا بتوانید به راحتی غذاهای مورد نظر را آماده کنید.

در ادامه ما شما را با تجهیزات لازم برای ساندویچی آشنا می کنیم.

تجهیزات لازم برای راه اندازی ساندویچی در سال 1401

یک مغازه ساندویچی با توجه به این که در چه محلی قرار دارد و با چه مقدار سرمایه ای راه اندازی شده است، ممکن است نیاز به تجهیزات مختلف و متفاوت داشته باشد اما در اکثر مغازه های ساندویچی شما می توانید وسایل و تجهیزات زیر را مشاهده کنید، البته توجه داشته باشید که هر بخش از مغازه ساندویچی تجهیزات مخصوص به خود را دارد که ما در ادامه این مطالب به صورت کامل به آن ها می پردازیم.

از مهم ترین تجهیزات برای هر ساندویچی اجاق گاز و ماکروفر مناسب می باشد. شما برای تهیه اکثر غذاها و گرم کردنشان به این دو وسیله نیاز دارید، بنابراین این دو وسیله را در تمامی مغازه های ساندویچ فروشی می توانید ببینید.

سینک ظرف شویی نیز از مشترکات تمام مغازه های ساندویچی است که از آن برای شست و شوی مواد اولیه تهیه و تولید ساندویچ استفاده می شود. همان طور که می دانید سینک های طرف شویی در اندازه ها و مدل های مختلف در بازار موجود هستند و سینک ها به سه دسته سینک های تک لگنه، دو لگنه و سه لگنه تقسیم می شوند.

سینک های ظرف شویی از نظر اندازه نیز در مدل های مختلف مانند سینک های ظرف شویی 50 سانت، 80 سانت، 100 سانت، 120 سانت، 1450 سانت و 190 سانت تولید شده اند. تمام مغازه های ساندویچی باید حتما یک سینک ظرف شویی مناسب تهیه کنند اما مدل و اندازه آن کاملا انتخابی است و بسته به فضای مورد نظر تهیه می شود.

سینک های ظرف شویی از لحاظ رویه به دو دسته رویه جوشی و رویه پرسی تقسیم میشود. سعی کنید در قسمت بالای سینک ظرف شویی یک آب چکان با کیفیت قرار دهید. آب چکان ها نیز خود به دو دسته  دیواری و ایستاده تقسیم می شوند.

میز کار یکی از وسایل لازم و ضروری است که در هر مغازه ساندویچی دیده می شود. تمام مراحل اماده کردن یک ساندویچ باید بر روی میز کار انجام شود و همچنین میز کار یک وسیله  مناسب است تا بتوانید تجهیزات مورد نیاز را بر روی آن قرار دهید. به دلیل این که محیطی که در ان ساندویچ تهیه و تولید می شود، معمولا یک محیط مربوط است بنابراین بهتر است یک میز استیل تهیه کنید.

کابینت از جمله تجهیزاتی است که اغلب صاحبان کسب و کارها برای مرتب بودن فضای مورد نظر از ان استفاده می کنند. استفاده از کابینت استیل در مغازه ساندویچی موجب می شود تا مغازه شما زیباتر و شیک تر به نظر برسد و همچنین شست و شوی کابینت های استیل راحت تر است. کابینت ها را با توجه به نیاز خود می توانید در بالا یا پایین نصب کنید.

یخچال جزء وسایل ضروری و مهم برای یک مغازه ساندویچی است. یخچال ها وظیفه نگهداری مواد اولیه را به عهده دارند. در برخی مواقع از یخچال ها به عنوان دیس پلی نیز استفاده می کنند تا مواد اولیه ای که نیاز به دمای پایین برای نگهداری دارند را نشان دهد.

یخچال های که در مغازه ساندویچی مورد استفاده قرار می گیرد، یخچال های ایستاده، یخچال تاپینگ، یخچال رو میز کار و یخچال دیس پلی – شو کیس هستند. علاوه بر این یخچال ها شما می توانید از یخچال های ویترینی نیز استفاده کنید تا هم مواد اولیه شما را سالم نگه دارند و هم این که مواد مورد نظر را به مشتری نشان دهد.

در یک مغازه ساندویچی علاوه بر داشتن یخچال شما به یک فریزر نیز احتیاج دارید تا موادی که نیاز به نگهداری طولانی مدرت دارند را در آن قرار دهید. فریزها مواد را در دمای منفی 10 تا منفی 18 نگهداری می کنند.

پس از تهیه تمامی این تجهیزات اولیه که برای هر ساندویچی لازم است، باید به فکر تهیه یک هود مناسب نیز باشید. اگر در مغازه ساندویچی خود از روغن برای سرغ کردن به ندرت استفاده می کنید، بهتر است هودهای خشک را خریداری کنید. هودهای چرب برای مکان هایی مناسب است که در آن برای سرغ کردن مواد از روغن زیادی استفاده می کنند.

پس از تهیه این تجهیزات نوبت به مواد اولیه می رسد، شما باید مواد اولیه را با توجه به منویی که قرار است تهیه کنید، انتخاب کنید. بعضی از مواد اولیه به دلیل این که تازه هستند باید به صورت روزانه تهیه شوند این به این معناست که شما نباید این مواد را در یخچال نگهداری کنید. برای مثال مواد اولیه ای مانند خیار شور، گوجه فرنگی، کاهو، کالباس، سوسیس و غیره را باید به صورت روزانه خریداری کنید.

طراحی دکوراسیون مغازه ساندویچی

شما باید دکوراسیون مغازه ساندویچی خود را با توجه به مواردی مانند موقعیت مکانی، مساحت مغازه و غیره انجام دهید. مثلا اگر مغازه ساندویچی شما در مکانی قرار دارد که معمولا کارگران و یا کارمندان مشتری ثابت شما هستند، باید دکوراسیون خود را به صورت ساده طراحی کنید که این دکوراسیون ساده نیاز به هزینه ی زیادی ندارد. در غیر این صورت اگر مغازه ساندویچی شما در محلی قرار دارد که معمولا افراد به صورت خانوادگی یا دوستانه به مغازه شما مراجعه می کنند، باید هزینه ی بیشتری صرف کنید و یک دکوراسیون مناسب و شیک طراحی و پیاده سازی کنید.

همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم یکی از نکاتی که قبل از هر چیزی باید به آن توجه کنید این است که مغازه ساندویچی شما باید در یک محل مناسب قرار داشته باشد. برای مثال یک مغازه در محلی شلوغ و پر رفت و امد که به ترمینال ها و یا مراکز خرید نزدیک باشد، یک گزینه ی مناسب است.

بعد از تمامی این ها یکی از مواردی که موجب ارامش مشتریان می شود این است که در محیطی آرام  و دلنشین همراه با یک موسیقی به سرو غذا بپردازند و فراهم کردن این فضا موجب خواهد شد که مشتریان به سمت مغازه شما جذب شوند و به مشتری ثابت شما تبدیل شوند.

حتی اگر شما بتوانید بهترین ساندویچ ها و غذاها را آماده کنید اما فضای مغازه شما طراحی زیبایی نداشته باشد، نمی توانید مشتریان زیادی جذب کنید مخصوصا جوانان که تنها برای سرو غذا به یک ساندویچی مراجعه نمی کنند و به طراحی و دکوراسیون داخلی ان نیز توجه ویژه دارند.

این روزها جوانان هم دختران و هم پسران معمولا مکان های دنج و شیک را برای غذا خوردن انتخاب می کنند تا بتوانند در این محیط آرام به گفت و گو بپردازند. بنابراین دکوراسیون مغازه ساندویچی خود را باید به گونه ای طراحی کنید که متناسب با فضای شما باید و همچنین بتواند حس خوبی را به مشتریان انتقال دهد.

از جمله مواردی که باید در طراحی دکوراسیون مغازه ساندویچی خود باید به آن توجه کنید نور پردازی مناسب، به کار بردن مبلمان های فروشگاهی راحت، استفاده از رنگ های شاد، تهویه مناسب و چیدمان اصولی می باشد.

چگونه یک مغازه ساندویچی راه اندازی کنیم؟

پس از طی کردن مراحل گفته شده شما باید برای راه اندازی ساندویچی در سال 1401 باید مراحل دیگری را نیز طی کنید.

استخدام کردن پرسنل مغازه ساندویچی

پس از این که ساندویچی خود را راه اندازی کردید و مراحل گفته شده را طی کردید حال باید پرسنل مغازه خود را انتخاب کنید. برای انتخاب پرسنل باید به مواردی از جمله کوچکی و بزرگ بودن مغازه، وسیع بودن منو و تعداد مشتریان توجه داشته باشید.

برای مثال ار شما در شروع کار مشتریان زیادی ندارید پس نیازی به استخدام کردن افراد زیادی نیست و وجود دو الی سه نفر به عنوان پرسنل کافی است، اما اگر مغازه بزرگی دارید و کسب و کار شما رونق گرفته و مشتریان زیادی به مغازه شما مراجعه می کنند برای سرعت بخشیدن به امور باید برای هر بخشی یک یا دو نفر را استخدام کنید.

ارسال و تحویل غذا

اگر می خواهید که کسب و کار شما با سود دهی همراه باشد و هر روز بر تعداد مشتریان شما افزوده شود، بهتر است در برنامه خود غذای بیرون بر را نیز داشته باشید. به این منظور شما باید یک موتور برای ارسال غذا و تحویل آن به مشتریان و همچنین تجهیزات بسته بندی را تهیه کنید.

تبلیغات مغازه ساندویچی

یکی از اصلی ترین راه ها برای جذب مشتریان، استفاده از تبلیغات است. بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم پس از گذارندن مراحل فوق و راه اندازی ساندویچی، تمرکز خود را بر روی تبلیغات بگذارید. برای تبلیغ کردن کسب و کار خود روش های مختلفی وجود دارد، برای مثال شما می توانید برای تبلیغات از فضای مجازی استفاده کنید و یا این که تخفیفاتی را در نظر بگیرید، ارسال رایگان غذا داشته باشید و بسیاری روش های دیگر که به شما کمک می کنند تا کسب و کار خود را به مردم معرفی کنید.

گروه تبلیغاتی خود را با توزیع بروشور به عابران و تبلیغات در روزنامه های پرطرفدار و بزرگ شهر خود شروع کنید. مطمئن شوید که ساعات کاری مشخص است تا مشتریان بدانند چه زمانی باید بیایند

شما با اجرای طرح وفاداری می توانید مشتریان خود را خرید ساندویچ از مغازه خود تشویق کنید برای نمونه مشتریان با هر بار  خرید ساندویچ  یک امتیاز از طرف مغازه شما دریافت می کنند و هنگامی که امتیازات به حد مشخصی رسید می توانند یک ساندویچ و یک نوشیدنی رایگان دریافت کنند  این مورد برای ساندویچی هایی که در مجاورت مدرسه، دانشگاه هستند بازدهی بیشتری دارد.

توجه داشته باشید که همه تبلیغات هزینه برای شما در بر دارند، خواه این هزینه مالی باشد یا این که شما زمان و وقت خود را برای آن گذاشته باشید. شما باید مطمئن شوید که اثرات مفید تبلیغات و تلاش های تبلیغاتی شما ارزش زمان و هزینه ای را که برای آن ها صرف می کنید دارد یا خیر، این شما هستید که تصمیم می گیرید کدام نوع از تبلیغات نتیجه بهتری برای شما در بر دارد و این نتیجه تنها با گذشت زمان و آزمون و خطا به دست می آید.

تجهیزات بخش آماده سازی ساندویچ

همان طور که در مطالب فوق نیز اشاره کردیم اگر شما یک منوی گسترده داشته باشید برای تهیه هر کدام از غذاهای درج شده در منو به تجهیزات مخصوصی نیاز دارید. برای آماده سازی ساندویچ و برخی از غذاها به تجهیزاتی مانند همبرگر زن صنعتی، خمیر پهن کن، چرخ گوشت صنعتی، پمپ سس، دستگاه کالباس بر، اسلایسر صنعتی برای خلال کردن سیب زمینی، دستگاه مرینیتور، میز کار استیل و غیر نیاز دارد. در ادامه ما برخی از این تجهیزات را به شما معرفی می کنیم.

 

 

دستگاه کالباس بر

دستگاه های کالباس بر در واقع یکی از زیر مجموعه های دستگاه اسلایسر صنعتی می باشد زیرا این دستگاه ویژگی های زیادی شبیه به دستگاه کالباس بر دارد. البته دستگاه کالباس بر برش های مورد نظر را با سرعت و دقت بیشتری انجام می دهد. بنابراین این دستگاه در صنایع غذایی بسیار کاربردی است. استفاده از دستگاه کالباس بر مزیت های زیادی را برای شما به دنبال خواهد داشت که عبارت اند از:

ایجاد برش های همسان و دقیق

می توان گفت اصلی ترین و مهم ترین ویژگی دستگاه کالباس بر برش های دقیق و یکسان آن است، به علاوه می توانید دستگاه را تنظیم کنید و شما می توانید با هر نوع ضخامتی که مد نظر مشتری است کالباس را برش دهید.

سرعت در عملکرد کالباس بر

یکی دیگر از ویژگی های مهم این دستگاه سرعت در عملکرد است، اگر شما بخواهید کالباس را به صورت دقیق و یک شکل برش دهید بسیار زمان بر خواهد بود بنابراین دستگاه کالباس بر برش های یکسانی را در مدت زمان کوتاهی انجام می دهد.

برش ها با دستگاه کالباس بر را می توانید به صورت دستی و اتوماتیک انجام دهید. برای برش با کمک این دستگاه ابتدا باید لایه محافظ کالباس را جدا کنید و آن را به سمت تیغه ها هل دهید تا برش های شما انجام شود.

امنیت دستگاه کالباس بر

اگر شما بخواهید تمامی کالباس ها را به سرعت و به صورت دستی با چاقوی تیز برش دهید برای شما خطرناک خواهد بود و ممکن است آسیب ببینید. بنابراین مزیت دیگر این دستگاه امنیت است زیرا این دستگاه تمامی برش ها را بدون این که احتمال آسیب دیدن شما وجود داشته باشد، انجام می دهد.

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن یک دستگاه برای پهن کردن و آماده کردن خمیر است. این دستگاه کیفیت بسیار بالایی دارد و در ساخت این دستگاه از آلیاژ ضد زنگ استفاده شده است تا استحکام و بهداشت آن تضمین شود.

حتما شما هم تا به حال نام وردنه را شنیده اید، وردنه در واقع وسایلی استوانه ای شکل هستند که با کمک آن خمیر را پهن می کنند تا برای پخت آماده شود. دو طرف این اجسام استوانه ای را باریک تر ساخته اند تا اپراتور به راحتی بتواند کار پهن کردن را انجام دهد. خمیر پهن کن ها معمولا از جنس چوبی و استیل هستند و در گذشته نانوایی ها و شیرینی پزی ها از آن ها استفاده می کردند و در واقع اصلی ترین وسیله برای کسب و کار آن ها بود.

همبرگر زن صنعتی

همبرگر یکی  از غذاهای پرطرفدار فست فودی است و در هر محلی به راحتی می توانید آن را آماده کنید.  برای آماده کردن این غذای لذیذ از دستگاهی به نام همبرگر زن استفاده می کنند که این دستگاه در دو مدل دستی، برقی و اتومات ساخته می شوند.

امروزه دیگر همبرگرهای کارخانه ای کیفیت بالایی ندارند و طرفدارن کمتری دارند به همین دلیل بهتر است برای تهیه یک همبرگر خوشمزه و تازه می توانید از دستگاه همبرگر زن دستی و یا اتومات و برقی استفاده کنید. شما با خرید این همبرگر زن دستی حتی می توانید در منزل یک همبرگر خوشمزه را آماده کنید ولی برای ساندویچی ها و فست فود ها بهتر است از همبرگر زن اتومات یا برقی استفاده کنید.

از این دستگاه برای شکل دادن به گوشت چرخ شده به همبرگر استفاده می کنند. این دستگاه مانند هر وسیله ی دیگری در ابعاد مختلفی ساخته می شود که معمولا قالب استاندارد این دستگاه 10 سانت، 13 سانت و 15 سانت می باشد. این  دستگاه برای فست فودها و ساندویچی ها کاربرد دارد. در ادامه دو دستگاه همبرگر زن دستی و همبرگر زدن اتومات را با هم مقایسه می کنیم.

از دستگاه همبرگر زن دستی زمانی استفاده می شود که حجم تولیدی همبرگر پایین باشد. این دستگاه دارای دو کفه صاف برای قرار دادن گوشت بین آن ها می باشد که باید کفه بالا را فشار داده و با رسیدن کفه به کفه پایین گوشت به صورت قالب دار در می آید.

هر دستگاه همبرگر زنی ویژگی ها و مزیت های خاص خود را دارد. برای مثال دستگاه همبرگر زن دستی بدون استفاده از برق کار می کند و اگر در محیط کاری شما به پریز دسترسی نداشته باشید مشکلی به وجود نمی آید و همبرگرهای شما به راحتی آماده می شوند.

دستگاه همبرگر زن اتومات برای زمانی مناسب است که حجم تولیدی همبرگر شما بالا باشد. این دستگاه نیز مانند دستگاه همبرگر زن دستی دارای دو کفه می باشد و با فشار دادن این دو کفه گوشت به شکل قالب دار در خواهد آمد.

این دستگاه نیز مزیت های خاص خود را دارد. برای مثال دستگاه همبرگر زن اتومات به اپراتور نیاز ندارد. استفاده از این دستگاه موجب می شود تا سرعت کار بالا رود و همچنین نیروهای شما نیز خسته نشده و از اتلاف وقت جلوگیری می شود. بنابراین برای مغازه ساندویچی خود بهتر است از دستگاه همبرگر زن اتومات استفاده کنید.

دستگاه همبرگر زن اتومات یا برقی باید بسیار با کیفیت باشد و از بهترین جنس ساخته شود، مخصوصا برای قسمت هایی که با گوشت در تماس است باید حتما از استنلس استیل استفاده شده باشد. دستگاه همبرگر زن برقی در مدت زمان کوتاهی می تواند همبرگرهای زیادی را تولید کند زیرا این دستگاه با برق ار کرده و سرعت بالایی دارد.

دستگاه مرینیتور

مرغ های کنتاکی و قطعات بریده شده نیاز دارند که سس مخصوص سوخاری و طعمی متفاوت به آن ها اضافه شود به این کار به اصطلاح مرینیت یا سس زدن گفته می شود. اصلی ترین کاربرد دستگاه مرینیتور مرغ های کنتاکی و شنسیل ها می باشد، این دستگاه وظیفه دارد تا مواد افزودنی را غذاها اضافه کرده و با ایجاد حرکتی دورانی تمام مواد افزودنی را یکسان کند.

دستگاه مرینیتور گارد استیل از جنس تمام استیل ساخته شده  و مانند دستگاه های دیگر ظرف زیرین آن از جنس پلاستیک نمی باشد به همین دلیل این دستگاه نسبت به دستگاه های مشابه با دوام تر و بهداشتی تر است.

تجهیزات لازم برای بخش پخت

برای پخت و آماده کردن هر غذایی باید تجهیزات مربوط به ان را تهیه کنید. شما باید هر کدام از این تجهیزات را با توجه به منوی غذایی خود انتخاب کنید. برخی از تجهیزاتی که برای راه اندازی ساندویچی ممکن است نیاز باشد عبارت است از فر پیتزا ریلی، دستگاه کباب ترکی رومیزی با دونر کباب، اجاق گاز صنعتی سه شعله، اجاق گاز رومیزی صنعتی، اجاق گاز صنعتی خطی تمام استیل، گریدل و گریدل رومیزی، گریل میکس پایه دار، یخچال زیر گریل کشودار، دستگاه سرخ کن سیب زمینی، دستگاه سرخ کن کنتاکی، دستگاه اسنک، دستگاه ساندویچ ساز و غیره.

معرفی یخچال زیر گریل کشودار

از این دستگاه به دلیل راحت بودن دسترسی به موادی همچون همبرگر، استیک، پنیر پیتزا و غیره استفاده می شود. بدنه ی این نوع یخچال از جنس استیل خش دار بوده و همچنین سطح میز این یخچال ها به دلیل این که گریل و گریدل و انواع اجاق گاز روی آن ها قرار می گیرند، را به صورت 3 جداره ساخته اند، همین موضوع باعث شده تا سطح رویی یخچال بسیار مقاوم باشد.

این نوع یخچال های زیر گریل معمولا مجهز به 2، 4 و 6 کشو هستند که هر کدام از آن ها قابلیت قرار گیری ظروف بن ماری سایز 1/1 با عمق 15 سانت را دارند و برای این کشوها از ریل های مقاوم استفاده شده است تا به راحتی باز و بسته شوند. کشوهای یخچال به دلیل داشتن نوار مگنتی در اطرافشان به راحتی به بدنه یخچال می چسبند. این امر موجب می شود تا سرمای داخل یخچال هدر نرود و موجب بسته شدن منافذ شده و به علاوه هوای بیرون نیز به داخل یخچال ورود پیدا نمی کند.

معرفی فر پیتزا ریلی

یکی از کاربردی ترین وسایل برای فست فود و ساندویچی ها فر پیتزا ریلی می باشد. این فرها برای فست فودها و ساندویچی هایی که مشتریان زیاد و تولید بالایی دارند، مناسب است. این فرها مجهز به یک نوار نقاله متحرک هستند که محل قرار گیری پیتزا می باشد.

پس از این که زمان پخت به اتمام رسید پیتزا به انتهای نوار نقاله در خارج از فر انتقال داده می شود. با این روش شما می توانید در مدت زمان کمی پیتزاهای زیادی را آماده کنید. مصرف برق و گاز این فرها نسبت به فرهای صندوقی بیشتر است.

اگر تعداد پرسنل آشپزخانه شما کم است و مشتریان زیادی دارید نیازی به استخدام نیروی متخصص ندارید زیرا کار با این فرها بسیار راحت است و به راحتی می توانید سفارشات مشتریان خود را در کمترین زمان ممکن آماده کنید.

همچنین این فرها نیاز به نظارت و تکنیک خاصی برای پخت ندارند زیرا این فرها اتوماتیک بوده و احتمال سوختن پیتزاها وجود ندارد. همچنین این فرها فضای کمی را اشغال می کنند بنابراین برای ساندویچی هایی که فضای کمی دارند نیز مناسب است.

دستگاه گریل و گریدل

از دستگاه های گریل و گریدل برای پخت مواد غذایی همچون استیک، همبرگر، کباب و گوشت استفاده می شود. این دستگاه ها با توجه به این که ابعاد کوچکی دارند بنابراین فضای کمی نیز اشغال می کنند. در رستوران ها و کترینگ های کوچک نیز می توانید بدون این که دکوراسیون خود را تغییر دهید از این دستگاه استفاده کنید.

این دستگاه ها دو بخش مجزا دارند که یکی از بخش های آن تخت و صیقلی بوده و برای پخت استیک و همبرگر مناسب است. بخش دیگر آن  که شیار دار است معمولا برای پخت جوبه و کباب و غذاهای گوشتی مانند مرغ و ماهی به کار می رود. پخت غذا بر روی دستگاه های گریل دارای طعم متفاوت و لذیذی است و سلامت بیشتری نیز دارد زیرا برای پخت مواد غذایی از روغن استفاده نمی شود و یا از روغن کمی استفاده می کنند به همین دلیل مشتریان اغلب طرفدار این نوع پخت هستند.

 

هزینه راه اندازی ساندویچی در سال 1401

هزینه راه اندازی ساندویچی در سال 1401 با توجه به پاراکترهای مختلف تعیین می شود. این هزینه ها به عواملی همچون متراژ مغازه، موقعیت مکانی، قیمت تجهیزات و تجهیزات مورد نیاز، قیمت مواد اولیه، هزینه های بسته بندی، هزینه دکوراسیون، هزینه های جانبی و غیره بستگی دارد.

برای راه اندازی ساندویچی شما به نیروهای کمکی نیز نیاز خواهید داشت بنابراین باید با توجه به موقعیت ساندویچی خود تعدادی پرسنل استخدام کنید و برای آن ها حقوق مشخصی را در نظر بگیرید و با توجه به وظیفه ای که دارند حقوق آن ها نیز باید متفاوت باشد.

سخن پایانی

با توجه به علاقه ای که بسیاری از مردم به غذاهای ساندویچی دارند راه اندازی یک ساندویچی در سال 1401 می تواند آرزوی بسیاری از افراد باشد. با خواندن مطالب بالا اکنون می دانید که چگونه یک ساندویچ فروشی باز کنید. ساندویچ ‌فروشی‌ ها ، بازاری اشباع ‌شده هستند، اما با یک طرح موفق ، موقعیت مکانی عالی، و یک منوی جذاب و دلفریب، و سرعت بالا در آماده سازی سفارشات می تواند راز موفقیت شما در ساندویچی موفق باشد. برای آن که بتوانید مغازه ساندویچ فروشی خود را دایر کنید به تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیاز دارید و برالی آن که از کیفیت این تجهیزات اطمینان داشته باشید بهتر است این تجهیزات را از فروشگاه اینترنتی ارمیا استیل خریداری نمایید.

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

 

 

برچسب ها : , , , , , , , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست