این روزها داشتن یک فست فود به عنوان یک شغل پر در آمد شناسایی شده است، برای راه اندازی فست فود مانند هر شغل دیگری باید با موارد مهم در این صنعت آشنایی داشته باشید تا بتوانید در کسب و کار خود موفق باشید.
صنعت فست فود دارای طرفداران زیادی می باشد زیرا در زمان کم می تواند غذایی با قیمت مناسب و خوش طعم را در اختیار مشتریان قرار دهد. غذاهای موجود در فست فود را می توانید به صورت بسته بندی شده همراه خود ببرید و هم می توانید در آن محل صرف کنید.
شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و لوازم فست فود توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک میکند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.
زندگی ماشینی امروزه، وقت بسیاری را از افراد گرفته است و آن ها در برخی مواقع امکان آماده کردن غذای روزانه خود را ندارند و به رستوران و یا فست فودی ها برای صرف غذای مراجعه می کنند از همین رو تعداد مغازه های فست فودی روز به روز در حال افزایش است.
اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که قصد راه اندازی فست فود در سال 1401 را دارید ما را تا پایان این نوشتار همراهی کنید تا اطلاعات مهمی را در این زمینه در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.
یک رستوران فست فود نوع خاصی از رستوران است که در آن غذاهای سرد به روش های خاصی چون همبرگر، ساندویچ تهیه می شود از یک مدل تجاری تشکیل شده است که غذاهای سرد معمولاً به روشی خاص تهیه می شود. با توجه به آن که رستوران های فست فودی امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده اند شما می توانید با راه اندازی فست فست فود در سال 1401 سود بالایی را از آن خود نمایید البته برای آن که شما بتوانید در این صنعت موفق شوید باید به نکات بسیاری توجه داشته باشید تا موفقیت شما تضمین شده باشد.
فهرست محتوا
راه اندازی فست فود در سال 1401 برای چه کسانی مناسب است؟
این شغل برای افرادی مناسب است که به کارهای آشپزی علاقه بسیاری دارند، به هر حال اگر بخواهید هر کسب و کاری را راه اندازی کنید علاقه و انگیزه حرف اول را می زند.
همچنین باید ساعت کاری این شغل را مد نظر داشته باشید زیرا همان طور که می دانید این حرفه دارای ساعت کاری خاص بوده و ممکن شما مجبور باشید کل روز را در فست فودی بگذرانید و حتی روزهای تعطیل نیز کار کنید.
البته توجه داشته باشید این شغل در ایام تعطیل مشتریان بیشتری خواهد داشت، بنابراین اگر به فکر راه اندازی یک فست فود هستید باید ساعات کاری آن را در نظر داشته باشید.
بازار هدف فست فود چه کسانی هستند؟
فست فود از آن دسته کسب و کارهایی است که از نظر بازار هدف هیچ گونه محدودیتی نداشته و از کودک تا بزرگسال و انواع مشاغل طرفدار آن هستند و می توان گفت تقریبا اکثر افراد به غذای های فست فود علاقه زیادی دارند.
به طور کلی می توان گفت بازار هدف این حرفه کسانی هستند که وقت کافی برای پخت و پز و آشپزی را ندارند و یا دانشجویان و جوانان کم درآمد از هدف های این کسب و کار هستند.
پتانسیل رشد و پیشرفت
از آن جایی که فست فود مشتریان زیادی دارد بنابراین فرصت رشد و پیشرفت بیشتری هم دارد و شما تنها با داشتن یک منوی جذاب و قیمت های مناسب می توانید مشتریان زیادی را به خود جذب کنید و در نهایت کسب و کار خود را توسعه دهید.
به عنوان مثال شما می توانید برای توسعه و گسترش کسب و کار خود به یک مکان بزرگ تر نقل مکان کرده و با سودهی بیشتر شعبه های دیگر را نیز راه اندازی کنید و یا این که می توانید با افزایش غذاهای خود مشتریان را جذب کنید.
بازار رقابتی
کسانی که قصد دارند فست فود راه اندازی کنند قطعا نگران بازار رقابت هستند و ممکن است فکر کنند این روزها با افزایش فست فودی ها آن ها دیگر قادر نیستند که کسب و کار موفقی داشته باشند اما این باور غلط بوده زیرا این صنعت دارای طرفداران زیادی است و شما با داشتن بهترین کیفیت می توانید موفق شوید و مشتریان زیادی داشته باشید.
چالش های احتمالی
تاسیس فست فود نسبت به سایر مشاغل ریسک کمتری به دنبال دارد و مهم ترین دلیل آن این است که طرفداران زیادی دارد همچنین غذاهای فست فود قیمت مناسبی داشته و بسیار خوش طعم هستند بنابراین همیشه مشتریان خاص خود را دارند.
یکی از چالش هایی که برای فست فودی وجود دارد نواقص مکان است که ممکن است از نظر قانونی و بهداشتی مشکلاتی را به وجود آورد به عنوان مثال ممکن است شما یک مکان شلوغ را برای فست فودی خود در نظر بگیرید اما این مکان مورد تایید بهداشت نباشد و مجبور باشید مکان خود را تغییر دهید.
برای راه اندازی فست فود در سال 1401 داشتن برخی مهارت ها و تجربه ها می تواند به شما کمک کند که یک کسب و کار موفق داشته باشید. اولین قدم برای موفق شدن کسب و کارتان قطعا مهارت در زمینه آشپزی و پخت و پز می باشد.
اگر رستوران متعلق به خودتان است و می خواهید یک منوی شخصی داشته باشید مهارت آشپزی شما بسیار مهم است. داشتن منوی شخصی در مقایسه با گرفتن نمایندگی برای برندهای دیگر موضوعی است که کمک می کند شما هزینه های کمتری را متحمل شوید.
با داشتن یک فست فودی شما باید مهارت کافی برای مدیریت و کاهش هزینه ها و همچنین ارائه غذا با بهترین کیفیت را داشته باشید. بنابراین به طور کلی شما باید بتوانید در حالی که خدماتی را در کوتاه ترین زمان ممکن به مشتری ارائه می دهید خدماتتان بهترین کیفیت را داشته باشد.
داشتن خلاقیت در تمام زمینه ها می تواند موجب جذب مشتری برای فست فود شود. برخی اوقات نکات بسیار ساده ای تاثیر زیادی در جذب و رضایت مشتری ها دارد و موجب می شود تا مشتریان ثابت خود را داشته باشید.
پس از این که فست فود خود را راه اندازی کردید باید بتوانید از طریق تبلیغات مشتریان را جذب کنید زیرا تبلیغات مهم ترین راهکار برای جذب مشتری است. شما می توانید با استفاده از بنرهای تبلیغاتی و یا با استفاده از فضای مجازی اقدام به تبلیغ برای کسب و کار خود کنید.
برخی از هزینه هایی که باید در نظر داشته باشید
اصلی ترین هزینه برای فست فود مکان آن می باشد، اگر شما بودجه زیادی ندارید می توانید برای شروع یک مکان کوچک را انتخاب کنید تا هزینه های کمتری را پرداخت کنید و پس از مدتی که کسب و کارتان رونق گرفت می توانید آن را گسترش داده و مکان بزرگ تری را انتخاب کنید.
از جمله های هزینه های مهم می توان به هزینه تجهیزات آشپرخانه وسایل لازم برای پخت و پز، یخچال، هزینه های تزئینات، میز و صندلی ها و غیره اشاره کرد. برای این که در خرید این تجهیزات هزینه ی کمتری پرداخت کنید می توانید از وسایل دسته دوم استفاده کنید.
مسئله بعدی مواد اولیه می باشد، شما می توانید برای خرید مواد اولیه نیز به روش های گوناگون در هزینه صرفه جویی کنید البته باید توجه داشته باشید اگر مواد اولیه بی کیفیت را خریداری کنید مشتریان خود را از دست خواهید داد.
شما برای خرید مواد اولیه می توانید به عمده فروشی ها مرجعه کرده زیرا خرید مواد به صورت عمده ارزان تر خواهد بود.
سایت استیل ارمیا را میتوان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.
مراحل راه اندازی فست فود در سال 1401
زمانی که شما تصمیم می گیرید یک فست فود تاسیس و راه اندازی کنید برای این که بتوانید در کسب و کار خود موفق باشید باید با شروع مراحلی پیش بروید.
گام اول : نوشتن طرح کار و برنامه ریزی
یکی از اصلی ترین قدم ها برای موفقیت در کسب و کارتان این است که یک برنامه ریزی دقیق برای شروع داشته باشید. زمانی که می خواهید یک فست فود را راه اندازی کنید ابتدا پرسش هایی را طرح کنید تا بتوانید تمامی جوانب را در نظر بگیرید.
به عنوان مثال در ابتدا این پرسش را برای خود ایجاد کنید که می خواهید کار خود را در چه محلی آغاز کنید؟ بازار هدفتان چه کسانی اند؟ آیا مکانی که انتخاب کرده اید در مرکز شهر و در محل پر رفت و آمدی قرار دارد؟ محلی که برای کسب و کار خود انتخاب کرده اید از نظر بهداشتی مشکلی ندارد؟ چقدر باید برای کسب و کارتان هزینه کنید و سایر موارد دیگر.
در قدم دیگر باید بتوانید برای محل کسب خود یک نام مناسب انتخاب کرده زیرا نام محل کار شما دارای اهمیت زیادی است و شما در صورت پیشرفت می توانید بعد از مدتی برند مخصوص خود را راه اندازی کنید و نامی که انتخاب کرده اید ثبت کنید.
همچنین محل کسب و کار شما بسیار مهم است، این که محل فست فود شما در نزدیکی مراکز خرید و مرکز شهر باشد و یا این که در نزدیکی دانشگاه و مدارس باشد می تواند روی شهرت و موفقیت فست فود شما تاثیر بگذارد.
بنابراین بهتر است بدانید هر محلی را نمی توانید برای فست فود خود انتخاب کنید، اگر محلی که انتخاب کرده اید شرایط فیزیکی مناسب نداشته و از نظر بهداشتی مناسب نباشد اداره بهداشت آن را تایید نمی کند و مجبور خواهید بود محل جدیدی را انتخاب کنید.
برای مثال مکان مورد نظر باید کاشی کاری شده باشد و دارای سرویس بهداشتی باشد.
از دیگر مواردی که باید از قبل به آن فکر کرده و برای آن برنامه ریزی داشته باشید، منو است. باید یک منوی جذاب و مناسب را انتخاب کنید و سلیقه ی مشتریان را در نظر بگیرید.
از دیگر مواردی باید آن را در نظر بگیرید بازاری است که قرار است مواد اولیه خود را از آن جا تهیه کنید و باید در مورد آن بازار تحقیق کنید.
بنابراین در این مرحله شما باید برای تاسیس فست فود خود تمامی جزئیات را در نظر بگیرید مثلا قرار است در چه محلی شروع به کار کنید، نام فست فود شما چیست، چه وسایل و تجهیزاتی برای کسب و کار خود نیاز دارید، مواد اولیه را باید از چه محلی تامین کنید، مشتریان شما چه کسانی می باشند، هزینه های که باید صرف کنید چقدر است.
قبل از هر کاری باید طرح تجاری را برنامه ریزی کنید این طرح می تواند به شما در برآورد هزینه ها و پیش بینی درآمد کمک کند.
باید در زمان برنامه ریزی به موارد و نکته هایی که می تواند مشتری های شما را افزایش دهد نیز توجه کنید.
گام دوم : طی مراحل قانونی کسب مجوز کار برای تاسیس فست فودی
پس از این که برنامه ریزی خود را انجام دادید باید بتوانید مراحل قانونی آن را طی کنید تا با خیال راحت بتوانید فست فود خود را راه اندازی کنید و موانع قانونی نداشته باشید. برای طی کردن مراحل قانونی باید به اداره ی اصناف مراجعه کرده و راهنمایی دریافت کنید و به اداره های مورد نظر جهت اخذ مجوزهای لازم مراجعه کنید.
یکی از اداره هایی که شما باید به آن مراجعه کنید اداره ی بهداشت می باشد، زیرا در مورد کسب و کارهایی که با مواد غذایی در ارتباط هستند بسیار سخت گیری می شود. برای راه اندازی و تاسیس فست فود مراحل بهداشتی مختلفی وجود دارد و آزمایش های مختلفی را باید انجام دهید. از جمله این آزمایش ها عدم اعتیاد می باشد.
همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم محل کسب و کار شما باید از نظر بهداشتی مشکلی نداشته باشد و مورد تایید اداره ی بهداشت باشد. علاوه بر این مکان مورد نظر شما باید از سمت اداره دارایی نیز تایید شود و تمامی شرایط آن محل مورد بررسی قرار گیرد.
پس از این که مراحلی که مد نظر اداره اصناف می باشد را طی کردید آموزش هایی برای شما برگزار می شود و شما در این دوره ها اطلاعات مختلفی را برای کسب و کار خود کسب می کنید.
برای آن که فست فود خود را دایر کنید باید مجوزهای لازم را جهت راه اندازی رستوران دریافت کنید.بعد از آن که از محل تاسیس رستوران خود اطمینان پیدا کردید بهتر است به اتحادیه اغذیه فروشی ها مراجعه نمایید که این اتحادیه دو مجوز برای شما صادر می کند یکی مجوز ساندویچی و دیگری مجوز فست فود
توجه داشته باشید که اگر قصد راه اندازی فست فودی دارید حتما باید مکانی که برای این کار انتخاب می کنید بیشتر از 24 متر مربع باشد در غیر این صورت مجوزی برای شما صادر نمی شود.
بعد از آن که به این اتحادیه مراجعه کردید برای شما معرفی نامه جهت مراجعه به مراکز مختلف از جمله آتش نشانی، اداره بهداشت( برای دریافت کارت بهداشت تمامی افراد حاضر که در فست فودی مشغول به کار هستند) و اماکن صادر می شود.
گام سوم : باز کردن یک حساب بانکی تجاری و تهیه دفتر حساب رسی روزانه برای خود
شما برای کسب و کار خود باید یک حساب بانکی جداگانه تهیه کنید زیرا ثبت کردن ورودی و خروجی های کسب و کارتان بسیار مهم است. ثبت کردن جزئیات مالی می تواند روی موفقیت شما تاثیر مستقیم داشته باشد بنابراین سعی کنید تمامی اطلاعات حساب خود را با دقت وارد دفتر حساب رسی کنید.
گام چهارم : اقدام برای بیمه مناسب
همان طور که می دانید برای هر کسب و کاری داشتن بیمه لازم است و تاسیس فست فود نیز نیاز به داشتن بیمه دارد. بنابراین در اولین فرصت باید برای بیمه خود اقدام کنید همچنین باید کارکنان خود را نیز بیمه کنید و ذکر این نکته ضروری است که نداشتن بیمه جریمه های سنگینی برای شما در پی خواهد داشت.
گام پنجم : تمرین مداوم روی جزئیات منوی فست فود
اگر شما قصد دارید که فست فودتان نماینده یک برند معروف و خاص باشد باید منوی شما نیز بر اساس انتخاب آن برند باشد، شما می توانید نمایندگی هر برندی را بر عهده بگیرید و قطعا برای شما مزایای زیادی به دنبال خواهد داشت.
اما اگر می خواهید برای شروع فعالیتتان با نوی شخصی خود پیش بروید شما می توانید منو را برا اساس سلیقه خود و مواد اولیه ای که در اختیار دارید، انتخاب کنید. برای داشتن یک منوی جذاب باید تمرکزتان روی شناسایی ذائقه مشتری ها باشد و همچنین باید گروه هدف خود را به خوبی بشناسید زیرا داشتن یک منوی مناسب رضایت مشتریان را به همراه خواهد داشت و در نتیجه موجب افزایش مشتریان خواهد شد.
اگر شما منوی شخصی خود را داشته باشید و نماینده برندهای دیگر نباشید هزینه های کمتری برای شما به دنبال خواهد داشت زیرا شما مطابق با موادی که در دست دارید می توانید منو را انتخاب کنید.
برای انتخاب منو باید خلاقیت به خرج دهید تا بتوانید کسب و کاری موفق داشته باشید.
قبل از راه اندازی رستوران در سال 1401 باید تصمیم نهایی خود را در ارتباط با منو و غذایی که قرار است برای مشتریان خود سرو کنید بگیرید اگرچه فست فود ها سابقه فروش همبرگر را دارند، اما شما می توانید در انتخاب منو خود آزادانه تر عمل کنید همبرگر همیشه یک غذای فست فود ایده آل بوده است، زیرا سریع طبخ می شود و به راحتی گرم می شود. شما می توانیددر کنار ساندویچ از پیتزا و دیگر غذاهای فست فئدی نیز کمک بگیریداما مهمترین چیز در مورد نوع غذایی که سرو می کنید این است که چقدر سریع می توانید آن را آماده کنید؟ آیا چه موادی وجود دارد که بتوانید از قبل تهیه کنید؟
نکته دیگری که باید به خاطر داشته باشید، مخصوصاً برای استراتژی بلند مدت و موفقیت شما، این است که مطمئن شوید که آیا مواد مورد نیاز منو به راحتی در دسترس است.
منویی را ایجاد کنید که به راحتی قابل درک باشد و برای هر مورد قیمت رقابتی ارائه دهید. ممکن است بخواهید منویی با وعده های غذایی ترکیبی طراحی کنید که در آن مصرف کنندگان بتوانند ترکیبی از اقلام را با قیمت کمتر خریداری کنند .
حق امتیاز
در زمان راه اندازی فست فود در سال 1401 باید نکات بسیاری را مد نظر خود قرار دهید برای نمونه حق امتیاز نیز می تواند جز مواردی باشد که حتما اید به آن توجه داشته باشید.
شما باید در نظر داشته باشید که آیا قصد راه انداری فست فود در سال 1401 را دارید و یا این که صرفا می خواهید امتیاز فست فود را خریداری کنید در بسیاری از مواقع افراد ترجیح می دهند که به جای افتتاح رستوران حق امتیاز آن را خریداری نمایند این امر می تواند بازگشت سرمایه شما را افزایش دهد هرچند که افتتاح فست فود در مقایسه با خرید حق امتیاز برای فرد هزینه کمتری را به دنبال دارد اما می تواند موفقیت شما را نتضمین کند اما این بدان معنا نیست که خرید حق امتیار معایبی ندارد با خرید حق امتیاز شما تنها می توانید غذایی که که قبلا در آن مغازه فروش رفته است را به فروش برسانید نه دستور غذایی که مد نظر شخص شما است.
حق امتیاز می تواند هزینه های دیگری چون تبلیغات و دیگر هزینه های جانبی را برای شما به حداقل برساند .
اگر در زمینه راه اندازی فست فود سر رشته ای ندارید می توانید با شرکت هایی که در این زمینه به صورت تخصصی فعالیت می کنند ارتباط برقرار کنید و مشاوره های لازم را از آن ها در زمینه راه اندازی فست فود در سال 1401 موفق دریافت نمایید.
شرکت استیل ارمیا از معتبر ترین شرکت هایی است که با کادر مجرب خود توانسته است مشاوره های لازم را برای تاسیس فست فود در اختیار کاربران عزیز قرار دهد.
مدارک مورد نیاز برای راه اندازی فست فود در سال 1401
- تابعیت کشور ایران را داشته باشید
- اصل و کپی قرارداد اجاره ملک برای تاسیس فست فود
- اصل و کپی سند مالکیت ملک
- سندهای مالکیت باید توسط مجمع قضایی تایید و برابر اصل شوند
- اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه
- اصل و کپی کارت پایان خدمت
- اصل و کپی کارت ملی پشت ورو
- فیش تلفن برای کدپستی
- عکس 3*4 پشت نویسی شده
- ارائه تمامی سوابق کاری و اداری به واحد صنفی
- گواهی عدم اعتیاد و ارئه آن به اتحادیه
- گواهی عدم سوءپیشنه
- افتتاح حساب در شعب های بانک ملت
- پرداخت مبلغی جهت اخذ مجوز
- حضور شخص متقاضی جهت تکمیل فرم درخواست واجب است
- صدور پروانه کسب برای افراد حقیقی و یا حقوقی با ارائه وکالت نامه ممنوع است.
- بعد از 15 روز جواب نهایی برای تاسیس رستوران اعلام می شود و متقاضی باید ظرف مدت 3 ماه تمامی مدارک مربوطه را تکمیل و به اتحادیه تحویل دهد.
هزینه راه اندازی فست فود در سال 1401
تاسیس فست فود برای شما هزینه هایی را در بر دارد از جمله این هزینه ها می توان به هزینه مکان، حقوق پرسنل و… است که در ادامه بیشتر به آن می پردازیم:
هزینه مکان راه اندازی فست فود
هزینه مکان با توجه به موقعیت جغرافیایی آن متغیر است و مساحت آن نقش تعیین کننده ای در افزایش و یا کاهش این هزینه ها دارد.
بهتر است در زمان اجاره و یا خرید ملک برای راه اندازی فست فود به نکات زیر توجه داشته باشید:
مکانی را انتخاب کنید که در مسیر رفت و آمد مردم باشد و افراد به راحتی به آن دسترسی داشته باشند برای مثال محیط هایی نزدیک به مدارس، بازار جلب توجه بسیاری می کند و می تواند در افزایش مشتری شما تاثیر گذار باشد.
به دنبال مکانی باشید که کمترین اغذیه فروشی را داشته باشد این نکته می تواند به شما کمک کند که مشتری بسیاری را برای خود به دست بیاورید.
به طور جدی در انتخاب محل کسب و کار فست فود خود نهایت دقت را به کار ببرید زیرا این عامل مهمی است که قبل از افتتاح کسب و کار فست فود خود باید به آن توجه کنید و می تواند در آینده کاری شما تاثیر گذار باشد توجه به این امر می تواند تعیین کند چه تعداد مشتری خواهید داشت برای نمونه اگر فست فود شما در مکانی با ترافیک و دید کم واقع شده باشد، به احتمال زیاد تجارت شما موفقیت چندانی به دست نمی آورد اگر قصد راه اندازی رستوران در سال 1401 را دارید بهتر است که فست فود خود را در کنار بزرگراه ها، خیابان های تجاری ، مراکز خرید، کالج ها و دانشگاه ها انتخاب کنید زیرا در این مناطق میزان رفت و آمد بسیار است و می تواند مشتریان بسیاری را به فست فود شما سرازیر کند.
هزینه خرید تجهیزات آشپزخانه
بعد از انتخاب محل تاسیس باید به خرید تجهیزات مورد نیاز بپردازید که بخش اعظمی از هزینه شما به این مورد تعلق می گیرد اگر در این شغل تازه کار هستید به شما توصیه می کنم که از تجهیزات فست فود دسته دوم استفاده کنید البته این وسایل دسته دوم باید کیفیت و کارایی پایینی داشته باشند.
داشتن تجهیزات پیشرفته آشپزخانه جزء جدایی ناپذیر اداره یک رستوران به حساب می آید . با تجهیزات آشپزخانه مناسب، عملیات می تواند بدون خطا یا هدر رفتن وقت و با دقت بیشتری انجام می شود. برای رستوران های فست فود خدمات سریع، تجهیزات مانند یخچال، مایکروفر، اجاق گاز، تنور، خطوط لوله گاز و غیره را را می توان جزء اساسی ترین نیازها دانست البته توجه داشته باشید که خرید این تجهیزات باید متناسب با منو غذایی شما باشد اگر نمی توانید تجهیزات آشپزخانه را در اول کار نو بخرید می توانید تجهیزات دست دوم آشپزخانه های صنعتی را خریداری نمایید البته توجه داشته باشید که کیفیت آن ها از بین نرفته باشد .
تجهیزات فست فود و دیگر آشپزخانه های صنعتی به ابزاری می گویند که از آن ها می توان برای تولید، نگهداری و تا حدی پختن غذا می توان استفاده کرد این تجهیزات با توجه به نوع رستوران شما و منویی که دارید متفاوت است .
هزینه دکوراسیون
دکور بیشتر فست فودها ساده است و به تشکیلات پیچیده ای نیاز ندارد برای این کار شما تنها به میز و صندلی و دکوراسیونی جذاب نیاز دارید و بهتر است برای انتخاب دکوراسیونی حرفه ای با یک مشاور در این زمینه صحبت کنید.
هزینه مواد اولیه
این هزینه ارتباط مستقیمی با میزان فروش شما دارد و هرچه فروش شما بیشتر باشد در نتیجه باید مبلغ بالایی را برای خرید مواد اولیه پرداخت کنید.
در طول چند سال گذشته، پیشرفت های زیادی در حوزه فناوری مواد غذایی صورت گرفته است. داشتن یک سیستم نقطه فروش سریع و کارآمد یکی از مهم ترین نکات اداره یک کسب و کار کوچک فست فود به شمار می آید .
راه اندازی یک فست فود کوچک می تواند تجربه ای لذت بخش برای برای شما به ارمغان بیاورد قبل از راه اندازی رستوران فست فود، مطمئن شوید که یک لیست کسب و کار جامع دارید. با سایر افراد که در این زمینه تجربه کافی دارند مشورت کنید و همچنین با مشاوران حرفه ای در تماس باشید تا نسبت به آن چه که انتظار دارید به نحو احسن عمل کنید.
هزینه دستمزد پرسنل
دستمزد پرسنل بسته به سمت و تجربه ای که دارند متفاوت است .
البته لازم به ذکر است که برای آموزش پرسنل خود باید مقدار هزینه ای را پرداخت نمایید اهمیت آموزش برای کارکنان خود را دست کم نگیرید. در صورت امکان، عاقلانه است که بودجه کمی را این کار کنار بگذارید و برای آموزش کارکنان خود وقت بگذارید و در صورتی که خود اطلاعاتی در این باره مدارید بهتر است که از کسی بخواهید این کار را برای شما انجام دهد شما می توانید این امر را برعهده مشاوران گروه ارمیا استیل بسپاریدزیرا بازگشت سرمایه می تواند بسیار زیاد باشد. کارکنان آموزش دیده که قادر به پیروی از رویه ها هستند و با انگیزه هستند، می توانند برای رستوران شما معجزه کنند و مفید باشند.
هزینه نرم افزارهای مدیریت فروش
سیستمی را انتخاب کنید که مطابق با نیاز فست فود سفارشی سازی شده باشد.
هزینه تبلیغات
تبلیغات اصولی و صحیح می تواند مشتریان شما را افزایش دهد بهتر است برای این کار از تبلیغات کاغذی، تلویزیوینی و مدارس استفاده کنید.
از مهم ترین مزیت های راه اندازی فست فود در سال 1401 می توان به موارد زیر اشاره کرد:
رستوران و فست فود از جمله مشاغلی هستند که در تعطیلات می توانند به فعالیت خود ادامه دهند و فروش بالایی را در این ایام به خود اختصاص دهند. در صورتی که فست فود خود را به صورت اصولی مدیریت کنید امکان رشد و ارتقای ان وجود دارد شما می توانید با خدمات مناسب و تحویل غذای با کیفیت به مشتری در سطح شهر شناخته شوید و پله های ترقی را به سرعت طی کنید.
سایت استیل ارمیا را میتوان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.
این شرکت با سالها سابقه در زمینه فروش تجهیزات فست فود در تهران توانسته است رضایت و توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کنند.
آدرس شرکت استیل ارمیا جهت خرید حضوری
تهران، ۱۷کیلومتری اتوبان ساوه، نرسیده به خروجی صباشهر، خیابان امام رضا، پلاک۱۸
اطلاعات تماس جهت ارتباط با مشاورین واحد فروش