راه اندازی کترینگ مانند هر کار دیگری نیازمند علاقه می باشد، برای راه اندازی کترینگ شما می توانید تمرکز خود را بر روی ناهار و عصرانه قرار دهید و غذاهای محیط های مختلف مانند ادارات و سازمان ها، مدارس و یا جشن هایی که در طول روز برگزار می شود را تهیه کنید.
بسته به علاقه شخصی خود شما می توانید کترینگ هر چیزی را داشته باشید، برای مثال اگر شما به پختن کیک و کلوچه علاقه مند هستید می توانید کترینگ تهیه دسر را راه اندازی کنید.
این انتخاب موجب می شود تا شما مشتریان خاصی داشته باشید در واقع مشتریان شما محدود خواهند بود اما در مقابل مزیت آن این است که لوازم اولیه کمتری نیاز خواهید داشت.
شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و تجهیزات آشپزخانه توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک میکند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.
فهرست محتوا
- 1 نکات مهم قبل از راه اندازی کترینگ در سال 1401
- 1.1 استاندارد سازی و آموزش آشپزی
- 1.2 تجهیزات مورد نیاز راه اندازی کترینگ در سال 1401
- 1.3 انبار خشک در تجهیزات کترینگ
- 1.4 تجهیزات آماده سازی در تجهیزات کترینگ
- 1.5 تجهیزات پخت در تجهیزات کترینگ
- 1.6 تجهیزات نگهداری در تجهیزات کترینگ
- 1.7 تجهیزات سرو غذا در تجهیزات کترینگ
- 1.8 تجهیزات شستشو در تجهیزات کترینگ
- 1.9 هزینه های راه اندازی کترینگ در سال 1401
- 1.10 هزینه تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و کترینگ ها
قوانین پذیرایی در خارج از محل
قبل از هر کاری مدارکی را باید ثبت کنید
آیا شهریا شهرستانشما اجازه می دهد که غذای خارج ازمحل تهیه شود؟ و اگر چنین باشد، آیا آشپزخانه شما دستورالعمل های بهداشتی را رعایت می کند؟ این قوانین ممکن است به تهویه اضافه ، سینک سه قسمتی و سطح غیرقابل نفوذ مانند میزهای فولادی که ضد زنگ نیاز داشته باشد. قوانین هر شهری نسبت به شهر دیگر متفاوت است، بنابراین مطمئن شوید که منطقه خاص خود را دریافت پیدا می کنید.
شاید متوجه شده باشید که میتوانید برخی از امور را خارج از محیط انجام دهید، اما همچنان به یک آشپزخانه تجاری برای کار خود نیاز دارید که در آن بتوانید پخت و پز اصلی را پذیرش خارج از محیط انجام دهید.
عوامل مختلفی برای سودآوری یک کسب و کار وجود دارد – درآمد و هزینه. قبل از اینکه سرمایه گذاری جدید خود را انجام دهید، چشم اندازه مالی خود را ترسیم کنید و برخی پیش بینی ها را انجام دهید تا کسب کنید و کاری سودآور داشته باشید.
باز کردن درب شما چه هزینه ای دارد؟
همان طور که در جریان هستید هر کسب و کار هزینه هایی دارد و وظیفه شما باید بررسی های لازم را انجام دهید تا بتوانید میزان هزینه را برآورد سازید علاوه بر این، شما باید درآمد خود را محاسبه کنید تا تعیین کنید چه مدت طول می کشد تا این هزینه ها جبران شوند.
پایین نگه داشتن هزینه ها در ابتدا می تواند به شما کمک کند زودتر به سودآوری برسید. به جای خرید همه تجهیزات جدید و سرو ظروف نو، می توانید آن ها را به صورت دسته دوم بخرید و یا می توانید برای صرفه جویی در هزینه، مواد اولیه را به صورت عمده خریداری کنید.
بعد از مشخص شدن هزینه های راه اندازی باید به نحوه پرداخت آن فکر کنید. آیا میتوانید این هزینههای راهاندازی را از حساب بانکی شخصی خود پوشش دهید یا باید به دنبال کمک مالی برای کسب و کار کوچک خود باشید؟ ممکن است برای پوشش شرایط احتمالی هنگام شروع به کار، قیمتهای غیرمنتظره مانند قیمتهای بیشتر مواد غذایی یا تعمیر تجهیزات و غیره، ظاهر شوند.
برنامه ریزی های شما در طول سال به چه صورت است؟
چه تعداد کار را می توانید به صورت منطقی در طول یک سال انجام دهید؟ و چقدر برای این کارها برنامه ریزی کرده اید؟ برنامه ریزی برای شما امری حیاتی است و به قلب کسب و کار شما نیرو می بخشد.
توجه داشته باشید که شما باید بتوانید قدرت پیش بینی عالی داشته باشید و بتوانید در طول یکسال هزینه هایی که انجام داده اید را به میزان قابل توجهی جبران نمایید.
باید هدف خود را از راه اندازی کترینگ در سال 1401 مشخص نمایید آیا کترینگ را به عنوان یک کسب و کار تکمیلی برای شغل تمام وقت انتخاب کرده اید و یا تنها به عنوان یک سرگرمی سرگرم کننده به آن نگاه می کنید؟.
آیا قصد دارید یک کترینگ یک نفره اداره کنید؟ و یا اینکه تصمیم دارید به صورت شراکتی راه اندازی نمایید ؟ جواب به این سوال می تواندبه شما در برآورد هزینه ها کمک کند هرچند اگر قصد شراکت داشته باشید هزینه ای که انجام می دهید نصف می شود اما باید توجه داشته باشید که این امر سود شما را نیز کاهش می دهد.
تمامی موارد بالا تعیین می کنند که چقدر می توانید در سال درآمد داشته باشید. یک محاسبه تقریبی از مبلغی که میتوانید انتظار داشته باشید در مقابل هزینههای پیشبینیشده تان انجام دهید، بسازید تا مطمئن شوید که فضایی برای سودآوری وجود دارد.
وقت آن رسیده که نام کترینگ خود را انتخاب کنید.
مطمئن شوید که نام انتخابی شما ثبت نشده است. همچنین شما می توانید با مراجعه به گوگل ایده های جذابی در ارتباط با انتخاب نام کترینگ پیدا کنید و یا مطمئن شوید که هیچ کسب و کار پذیرایی که قبلاً این نام را داشته باشد وجود ندارد. به یاد داشته باشید، می توانید کاری کنید که افراد به راحتی شما را پیدا کنند و به خاطر بسپارند.
به علاوه، یک تحقیق کوچک در ابتدا کار می توانید از سردرگمی یا مشکلات قانونی شرکت با نام مشابه جلوگیری کنید.
ساختار کسب و کار خود را بسازید
متخصصان ارمیا استیل تماس گرفته تا و در ارتباط با بهترین ساختار تجاری برای کترینگ شما چیست؟ سوالات لازم را بپرسید.
کترینگ خود را بیمه کنید
حتی اگر احتیاطی مناسب را انجام دهید، هر زمانی که برای دیگران غذا میپزید، یک عامل خطر وجود دارد. اگر کسی از خوردن چیزی که شما پخته اید بیمار باشد – حتی اگر تقصیر شما نباشد – ممکن است با مسئولیت روبرو شوید. پوشش بدهی می تواند از و کسب و کارتان محافظت کند اگر اتفاق ناگواری رخ دهد. یک ارائه دهنده بیمه تخصصی مانند برنامه بیمه ممکن است برای این نوع تجارت مناسب باشد، برای اطلاعات بیشتر با شرکت بیمه خود تماس بگیرید.
حساب تجاری را از حساب شخصی جدا کنید
وجوه شخصی و وجوه تجاری خود را از هم جدا نگاه دارید تا بتوانید سود و هزینه های خود را با دقت بررسی کنید.
هر گونه مجوز و مجوز مورد نیاز را دریافت کنید
هر شهرستان و شهر شرایط خاص را برای صدور مجوز دارد. برای شروع، احتمالاً به مجوز کسب و کار نیاز دارید. برای دریافت راهنمایی می توانید به صنف تجاری مورد نظر مراجعه نمایید.
در صورتی که اگر به شما اجازه دهند از آشپزخانه خانه خود غذا تهیه کنید، ممکن است به بازرسی سالانه بهداشتی از بخش بهداشت محلی نیاز داشته باشید. همچنین ممکن است به مجوز مدیریت غذا یا مدیر مواد غذایی نیاز داشته باشید.
بسیار مهم است که مجوزهای مربوط به کسب و کار خود را دریافت کنید یک خطا در اینجا می تواند منجر به مشکلات مالی یا حتی حقوقی در مسیر شود.
شروع به ایجاد روابط با فروشندگان
به عنوان یک صاحب کسب و کار، شما می توانید خرید عمده مواد غذایی را از محیط هایی خریداری نمایید که مواد اولیه را با قیمت های بهتر به شما ارائه دهند.
برای خرید مواد اولیه تنها به یک فروشنده اکتفا نکنید و سعی کنید از چندین فروشنده قیمت بگیرید در مورد اینکه چه کسی بهترین قیمت دارد، سریع ترین زمان تحویل و پاسخگوترین خدمات را به دست آورید.
برای راه اندازی کترینگ خود باید چند نکته را رعایت کنید.
یک منو ایجاد کنید.
با این کار شما می توانید بفهمید که چقدر فضا برای کترینگ خود نیاز دارید، همچنین می توانید در مورد لوازم اولیه و هزینه های مورد نیاز را تخمین بزنید.
سعی کنید به تمامی سلیقه ها توجه داشته باشید و آیتم های مختلفی را برای آن ها در نظر بگیرید، اگر شما یک سبک آشپزی را یاد گرفته اید بهتر است در کنار آن سبک های دیگر را نیز مورد استفاده قرار دهید. برای مثال اگر شما در پخت غذاهای تند مهارت دارید بهتر است در کنار طبخ این نوع غذاها منویی برای غذاهای ساده نیز داشته باشید.
همچنین سعی کنید یک منوی جذاب برای کسانی که وگان هستند و محصولاتی که گوشت دارند را مصرف نمی کنند، در نظر بگیرید. البته توجه داشته باشید که منو را به گونه ای طراحی کنید که بتوانید تمامی آن غذاها را تهیه کنید و مواد اولیه آن ها را در دسترس داشته باشید.
غذاهایتان را امتحان کنید
زمانی کار انتخاب منو به اتمام رسید می توانید یک مهمانی دوستانه تشکیل داده و غذاهای منو را امتحان کنید و از دوستان خود بخواهید نظرشان را در مورد غذاها بیان کنند.
تمرین کردن موجب پیشرفت در کار شما می شود، قبل از این که بخواهید تاسیس کترینگ را شروع کنید بهتر است در مورد تمامی تکنیک های آن اطلاعات کافی داشته باشید و بر روی تمامی آن ها تسلط داشته باشید.
تهیه مکان و امکانات مورد نیاز
ابتدا باید یک محل را برای کسب و کار خود را انتخاب کنید، بهتر است محلی را انتخاب کنید که هم از نظر شلوغی در محلی پر جمعیت باشد و هم این که از نظر بهداشت مورد تایید باشد.
برای راه اندازی کترینگ خود همچنین می توانید از آشپزخانه های تجاری استفاده کنید، اگر شما تنها روزهای مشخصی از هفته را کار می کنید می توانید این آشپزخانه ها را اجاره کنید اما اگر کار شما دائمی و همیشگی است بهتر است یک مکان را به صورت دائم اجاره کنید.
اگر ایده شما این است که علاوه بر تهیه غذا مکانی برای سرو آن نیز داشته باشید باید مکانی را انتخاب کنید که یک سالن جداگانه برای مشتریان نیز داشته باشد تا بتوانید میز و صندلی ها را در آن سالن قرار دهید.
آشپز خانه خود را آماده کنید
همان طور که می دانید این شغل از مشاغلی است که به تجهیزات صنعتی آشپزخانه نیاز داشته و این تجهیزات با تجهیزات موجود در آشپزخانه منزل شما کاملا متفاوت است. در ابتدا لیستی از وسایل مورد نیازتان را تهیه کنید و سرمایه ای را برای آن ها اختصاص دهید.
همچنین برای نگهداری مواد اولیه خود باید یخچال و فریزر تهیه کنید و ممکن است به چندین یخچال و فریزر نیاز داشته باشید زیرا نگهداری مواد اولیه دارای اهمیت زیادی است.
شروع فعالیت
برای شروع به کار ابتدا باید مجوزهای لازم را دریافت کنید، در مورد قوانین مربوط به کترینگ ها تحقیق کنید و گواهی هایی که برای این شغل لازم است را اخذ کنید.
قیمت هایتان را مشخص کنید
باید با قیمت های موجود در بازار آشنایی داشته باشید تا قیمت های شما در مقایسه با بازار نه خیلی زیاد و نه کم باشد، برای نگهداشتن حساب ها می توانید حسابدار استخدام کنید و یا این که خودتان کارهای مربوط به حساب کتاب را انجام دهید.
برای تحویل غذاهایتان باید یک وسیله نقلیه تهیه کنید که فضای کافی برای قرار دادن غذاها را داشته باشد.
کارکنان را انتخاب کنید
شما می توانید برای سرعت گرفتن کارهایتان از افرادی که در این زمینه آشنا هستند کمک بگیرید. شما می توانید آموزش های لازم را نیزدر اختیار کارکنان قرار دهید وبرای کارکنان لباس های مخصوص تهیه کنید.
بازار یابی و تبلیغات
قبل از این که کار خود را آغاز کنید بهتر است برای افتتاحیه تبلیغات کاغذی خود را در سطح شهر پخش کنید، همچنین می توانید در فضای مجازی برای کسب و کارتان تبلیغ کنید و یا در روز نامه ها آگهی چاپ کنید.
به علاوه شما می توانید اطلاعات مربوط به کترینگ خود را در سایت هایی که مربوط به مراسمان عروسی و تالارها هستند، قرار داده و با تالارها قرار داد ببندید تا مشتریان مورد نظر را برای شما بفرستند.
نکات و هشدارها
برخی از افراد قبل از این که در این زمینه فعالیت کنند در شرکت هایی همانند مشغول به کار می شوند تا بتوانند مهارت و تجربه کسب کنند و سپس تصمیم بگیرند که آیا این شغل برای شما مناسب است یا خیر.
شما می توانید برای شروع فعالیت خود یک کترینگ سیار داشته باشید و دیگر نیازی نخواهید داشت مکانی را اجاره کنید.
اگر بخواهید کترینگ را در آشپرخانه خانگی تاسیس کرده و برای آن مجوز نگیرید جریمه های سنگینی را متحمل خواهید شدف بنابراین مرحله دریافت مجوز را فراموش نکنید.
امروزه دیگر تقریبا تمام افراد با واژه کترینگ آشنایی دارند، برای مثال شرکت های هواپیمایی برای سفرهای هوایی اولویت خود را پذیرایی مناسب از مسافران قرار داده اند.
تاریخچه کترینگ مربوط به هواپیماهای مسافر بری می باشد زیرا در مدت سفر هوایی مسافران از سوی کارکنان هواپیما مورد پذیرایی قرار می گیرند.
کترینگ تنها مربوط به پذیرایی نبوده و به ارائه خدمات دیگر مانند اهدا هدایا، مجلات یا روزنامه ها نیز اختصاص دارد.
بخش زمینی کترینگ
امروزه معمولا شرکت های هواپیمایی با آشپرخانه های مختلف قرار داد دارند، به عنوان مثال برای یک پرواز داخلی 200 بسته غذا را سفارش می دهند و آشپز خانه ها بر اساس لیست غذاهای مورد نظر را آماده می کنند. این آشپز خانه ها بهترین مواد اولیه را تهیه کرده و به شرکت هواپیمایی تحویل می دهند.
به عنوان مثال برای پرواز هایی که در صبح انجام می شود از موادی استفاده می شود که درصد شیرینی بالاتری دارند و دلیل آن تامین انرژی مسافران است یا در پرواز های ظهر از موادی که ترکیبی از قند و پروتئین باشد استفاده می شود و در شب ها مواد فیبری و پروتئینی را در اختیار مسافران قرار می دهند.
در کترینگ معمولا غذاهایی که در گروه شیرینی و ساندویچ هستند مورد توجه قرار می گیرد زیرا هضم این نوع غذاها بسیار راحت می باشد، البته اگر پروازهای بیشتر از 120 دقیقه طول بکشد از غذاهای دیگر نیز استفاده می شود.
یکی دیگر از مسائل مهم بسته بندی غذاها می باشد، کترینگ ها معمولا برای بسته بندی غذاهای خود از سیستم وکیوم و ظروف یک بار مصرف استفاده می کنند. غذاهایی که برای پروازها سفارش داده می شود معمولا 3 تا 12 ساعت قبل از هر پرواز آماده می باشد.
بخش هوایی کترینگ
گاهی ممکن است که شرکت هایی هوایی خود دارای تاسیسات کترینگ باشند و مدتی قبل از پرواز توسط خودروهایی که مجهز به یخچال هستند، غذاها را به هواپیما تحویل می دهند. معمولا قبل از هر پرواز مهماندارن با شکلات نیمه شیرین از مسافران پذیرایی می کنند و این کار به دلیل کنترل فشار خون و تسکین اعصاب مسافران می باشد.
پس از شروع پرواز بسته های حاوی مواد غذایی در بین مسافران توزیع می شود و گاهی نیز هدایای به آن ها داده می شود.
می توان گفت که بخش کترینگ یکی از مهم ترین بخش ها به شمار می رود زیرا هر چقدر ارائه خدمات به مسافران بهتر باشد رضایت آن ها را در پی خواهد داشت.
برخی از امور سرویس دهی غذا که توسط کترینگ ها صورت می گیرد عبارت اند از رستوران هایی با سرویس کامل، امکانات نوشیدنی و غذاهای هتل، سالن های کترینگ، تهیه کنندگان غذای مستقل، باشگاه های اختصاصی و تغذیه قرار دادی.
سرویس در واقع به معنی قرار دادن غذا و خدمات در اختیار مشتریان می باشد. سرویس ها شامل سرویس دهی غذا سر میز، سرویس های بیرون بر غذا، سرویس نوشیدنی ها، سرویس دهی تفریحات، سرویس دهی ملاقات کاری، سرویس دهی کنفرانس ها، سرویس دهی غذا خارج از محل و غیره می باشد.
نکات مهم قبل از راه اندازی کترینگ در سال 1401
موقعیت
محل قرار گیری کترینگ شما بسیار مهم است و نزدیک بودن آن به شرکت ها و مراکز تجاری به موفقیت بیشتر شما کمک می کند و مشتریان شما افزایش می یابند. البته هم کترینگ ها یا رستوران های داخل شهر و هم بیرون شهر می توانند در کار خود موفق شوند اما آن هایی که در بیرون شهر قرار دارند معمولا مورد توجه قشر خاصی قرار می گیرند.
بیرون شهر بودن مشکلاتی را نیز به همراه دارد برای مثال انتقال غذاها به شهر خطرات امنیتی را به دنبال خواهد داشت و همچنین هزینه حمل و نقل را نیز باید پرداخت کنید. امروزه رشد جمعیت باعث تاثیرات مثبت برای کسب و کارهایی مانند کترینگ شده است.
بنابراین کترینگ هایی که در مناطق کم جمعیت واقع شده اند نباید انتظار سود دهی بالایی داشته باشند.
استاندارد سازی و آموزش آشپزی
دوره های مختلفی برای افراد برگزار می شود که افراد در این دوره ها آموزش های لازم را می بینند، این اموزش ها شامل پخت غذا های ایرانی و فرنگی، دورچین ها، کباب ها، خوراک ها، غذاهای رژیمی، برش ها، انواع برنج، پیش غذاها، کاست کنترل، آیین نامه های انضباطی، شرح وظایف پرسنلی، ، انبار، بهداشت فردی، مسئول بهداشت، مدیران، مسول خرید، مسئول تغذیه و دیگر پرسنل مجموعه می باشد.
تجهیزات مورد نیاز راه اندازی کترینگ در سال 1401
به طور کلی یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی کترینگ انبار سرد آن می باشد. تمام مواد غذایی مهم در این انبار نگهداری می شود. انبار سرد به شما کمک می کند تا وسایل و مواد خود را سالم نگه دارید.
بعضی از انبارهای سرد به دلیل تعداد بالای مشتری باید بزرگ تر باشند و بعضی دیگر باید در اندازه های کوچک تر باشند. بنابراین قبل از تهیه این انبار باید اندازه آن را در نظر بگیرید.
انبار خشک در تجهیزات کترینگ
انبار خشک نیز مانند انبارهای سرد وظیفه نگهداری محصولات غذایی را بر عهده دارند. در انبارهای خشک علاوه بر این که باید وسایل مورد نیاز را تهیه کنید باید به دمای آن و شرایط آب و هوایی دقت زیادی داشته باشید.
در انبارهای خشک به تجهیزات مختلفی در اندازه های گوناگون که قابل جا به جایی باشند، نیاز است.
همچنین توجه داشته باشید که در تاسیس کترینگ هیچ موردی را فراموش نکنید. در انبارهای خشک نیاز نیست تا دمای زیر صفر را داشته باشید فقط باید شرایط نگهداری بسیار بهداشتی باشد.
چیدمان صحیح انبار خشک به شما این امکان را می دهد تا فضای بیشتری را در اختیار داشته باشید. همچنین باید موادی را تهیه کنید که کیفیت بالایی داشته باشند.
تجهیزات آماده سازی در تجهیزات کترینگ
تجهیزات کترینگ مانند هر کسب و کار دیگری نیاز به اماده سازی دارند.
تجهیزات آماده سازی در کترینگ با زمینه های کاری دیگر کاملا متفاوت هستند، بنابراین قبل از راه اندازی کترینگ باید تمامی اقلام را بررسی کرده و تمامی موارد مورد نیاز را به لیست اضافه کنید.
در راه اندازی کترینگ با توجه به وسعت کار شما وسایل و تجهیزات آماده سازی کترینگ می تواند شامل طیف وسیع تری نسبت به یک کترینگ کوچک باشد. تجهیزات کترینگ در مرحله آماده سازی باید بسیار با کیفیت باشند و مقاوم باشند تا طول عمر بیشتری داشته باشند تا دیگر نگران آسیب دیدن آن ها نباشید.
تجهیزات پخت در تجهیزات کترینگ
بخش پخت غذا همان گونه که از نامش مشخص است مر بوط به قسمتی می باشد که شما می خواهید مواد غذایی را آماده و به دست مشتری برسانید.
مواد مربوط به تجهیزات پخت با توجه به منوی کترینگ ها متفاوت می باشد و آماده سازی غذاها در بخش آماده سازی می تواند بسیار گسترده باشد.
تجهیزات پخت یکی از بخش های اصلی کترینگ شما هستند بنابراین پس از این که مکان شما مشخص شد بهتر است تمامی موارد مورد نیاز را خریداری کنید.
تجهیزات نگهداری در تجهیزات کترینگ
تجهیزات نگهداری غذا در راه اندازی و پیشرفت کسب و کار شما بسیار موثر است و این قسمت مربوط به زمانی می باشد که شما برای آماده سازی غذای مشتریان باید از مواد و محصولات تازه استفاده کنید. شما برای تجهیزات کترینگ در مرحله نگهداری، باید به حجم، کیفیت آن ها توجه داشته باشید ممکن است خرید بعضی از وسایل برای شما ضروری نباشد بنابراین بهتر است از قبل لیستی از تجهیزات ضروری را تهیه کنید.
تجهیزات سرو غذا در تجهیزات کترینگ
مرحله سرو غذا در تجهیزات کترینگ معمولا بسیار محدود بوده و شما باید به تهیه دیگر موارد دیگر که قبلا ذکر شده در راه اندازی کسب و کار کترینگ بپردازید. اما وجود تجهیزات سرو غذا در کترینگ با تجهیزات سرو غذا با رستوران کاملا متفاوت می باشد. در رستوران ها معمولا مشتریان می توانند غذا را پس از تهیه در سالن سرو کنند. اما در راه اندازی کترینگ غذا کترینگ معمولا در محلی غیر از آن محل سرو می شود و مشتری ممکن است غذا را در منزل یا محل کار خود سرو کند.
تجهیزات شستشو در تجهیزات کترینگ
در تمام مراحل آماده سازی، شست و شو بخش بسیار مهمی می باشد . شما علاوه بر شستشو ظروف به شستشو مواد غذایی قبل از آماده سازی برای پخت غذا نیاز دارید. رعایت بهداشت در این مرحله به شما مجوز شروع و ادامه فعالیت را می دهد بنابراین باید به این مرحله توجه ویژه ای داشته باشید.
برای این مرحله نیز نیاز به تهیه لیست می باشد توجه کنید که هر یک از تجهیزات این مرحله در تمامی مراحل تهیه غذا و پس از آن مورد استفاده قرار می گیرد.
هزینه های راه اندازی کترینگ در سال 1401
هزینه مکان
از مهم ترین مسائلی که باید در زمان راه اندازی کترینگ باید به آن توجه داشته باشید محل آن می باشد. اگر میخواهید محلی را بخرید یا اجاره کنید با توجه به مکان آن قیمت متفاوت تری وجود دارد. اگر محل مشخصی را که برای راه اندازی کترینگ در نظر گرفته اید در مرکز شهر و یک محل پر جمعیت باشد قطعا هزینه اجاره و خرید آن نیز بالا است و همچنین برای این که بتوانید مجوز اخذ کنید متراز مغازه شما نباید از یک مقدار مشخصی کمتر باشد.
هزینه تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و کترینگ ها
تجهیزات آشپزخانه از مواردی مهمی می باشد که در ابتدای راه اندازی آشپزخانه و کترینگ باید آن را تامین کنید. قیمت تجهیزات برای آشپزخانه شما با توجه به این که می خواهید آن ها را خریداری کرده یا اجاره کنید متفاوت است.
اگر سرمایه ی زیادی ندارید و می خواهید هزینه کمتری پرداخت کنید می توانید تجهیزات دسته دوم را تهیه کنید و این موضوع باعث کاهش هزینه های مصرفی شما می شود، البته توجه داشته باشید که در هنگام خرید باید کیفیت وسایل را نیز در نظر بگیرید اگر تجهیزاتی بی کیفیت و یا آسیب دیده را تهیه کنید مجبور خواهید بود پس از مدتی هزینه ای را برای وسایل جدید پرداخت کنید.
برخی از وسایل برای تاسیس کترینگ و آشپز خانه ها ضروری و لازم بوده و باید حتما آن ها را خریداری کنید، به عنوان مثال تجهیزاتی مانند فریزر و یخچال، اجاق گازهای صنعتی و گریل یا کباب پز، گرمخانه غذاها، هود، ماشین ظرفشویی و غیره از وسایلی هستند که باید حتما آن ها را در زمان راه اندازی کترینگ تهیه کنید.
البته علاوه بر این وسایل صنعتی وسایل دیگری مانند تخته های برش، چاقو و غیره نیز از موارد مورد نیاز هستند.
هزینه مواد اولیه
شما باید بتوانید انبار و یخچال های خود را پر کنید و برای تهیه مواد آن ها هزینه ای را کنار بگذارید. خریدهای خود را با توجه به لیستی که از قبل تهیه کرده اید، انجام دهید و موادی که فاسد شدنی هستند را به اندازه بخرید.
هزینه حقوق پرسنل
گاهی ممکن است شما برای مدیریت بهتر کتریگ خود به افرادی مانند کارگر، نظافت چی، سر آشپز و حمل و نقل نیاز داشته باشید و همان طور که می دانید هر کدام از این افراد دستمزهای دریافت می کنند و دستمزد هر کدام از آن ها با توجه به کاری که انجام می دهند متفاوت می باشد.
هزینه تبلیغات
ممکن است فکر کنید با راه اندازی کترینگ مشتریان زیادی به سراغ شما می آیند و سفارش های بالایی خواهید داشت اما این تصور غلط است، شما باید بتوانید با کمک تبلیغات مردم را از وجود و راه اندازی کترینگ خود با خبر کنید. شما می توانید با استفاده از بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر و یا فضای مجازی اقدام به تبلیغ برای کسب و کار خود کنید.
هزینه های جانبی
علاوه بر تمامی موارد گفته شده شما باید هزینه هایی را نیز برای موارد دیگر در نظر بگیرید، این موارد شامل هزینه های بیمه، هزینه های مجوزها، هزینه های پرداخت قبوض آب و برق و گاز و غیره می شود.
سخن آخر
همان طور که در بالا اشاره کردیم راه اندازی کترینگ کار راحتی نمی باشد و برای تاسیس یک کترینگ باید مراحل زیادی را پشت سر بگذارید هر کدام از مراحل آن نیاز به هزینه هایی نیز دارد.
شما باید تمام مراحل قانونی را انجام داده و مجوز های لازم را اخذ کنید تا بعد ها برای کسب و کار شما هیچ گونه منع قانونی وجود نداشته باشد.
به این نکته توجه داشته باشید که یک کترینگ از همان ابتدا موفق نخواهد بود و ممکن است شما تا چندین ماه هیچ سودی دریافت نکنید و معروف شدن شما نیاز به زمان دارد و شما باید صبور باشید تا مشتریان خاص خود را پیدا کنید و پس از مدتی خواهید دید که کترینگ شما با سود دهی همراه خواهد بود و در کسب و کارتان موفق خواهید بود.
سایت استیل ارمیا را میتوان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.