از نکات بسیار مهمی که در زمان راه ندازی رستوران و یا فست فود باید به آن توجه داشته باشید تجهیزاتی است که برای شروع کار باید خریداری کنید و در زمان خرید باید به دنبال مرکزی معتبر که در زمینه فروش لوازم آشپزخانه صنعتی فعالیت می کند باشید تا از کیفیت آن ها مطمئن باشید.
ما در این مقاله قصد داریم شما را با فروشگاهی معتبر که در زمینه فروش لوازم آشپزخانه صنعتی سابقه دارد آشنا کنیم و نحوه خرید از این فروشگاه آنلاین را برای شما بازگو نماییم و همچنین تجهیزاتی که بیشترین کاربرد را در آشپزخانه صنعتی دارد به شما معرفی کنیم. در صورتی که قصد رستوران راه اندازی رستوران دارید اما در این باره اطلاعی ندارید ما را تا پایان این نوشتار همراهی کنید.
آغاز هر کسب و کاری استرس و دلهره های خاص خود را دارد زیرا فرد در ابتدا آشنایی با آن شغل یا تجارت ندارد و هر چیزی که برای فرد ناشناخته باشد می تواند استرس زا باشد. مدیریت چیدمان آشپزخانه صنعتی کار کوچک و آسانی نیست، همانطور که در جریان هستید هر صاحب رستوران یا آشپزخانه صنعتی به درستی درک می کند که آشپزخانه نیروی محرکه ای است که موفقیت کسب و کار شما را در آینده تضمین می کند. چیدمان آشپزخانه فرصتی است که شما می توانید اطلاعات کاملی در ارتباط با نیازهای کسب و کار و تجهیزات آشپزخانه و سایر لوازم ضروری است که باید خریداری کنید.
با توجه به اینکه هزینه هایی که برای خرید تجهیزات آشپزخانه باید پرداخت کنید در بسیاری مواقع سر سام آور است اما بسیار مهم است که اقلام مورد نیاز خود را در مقایسه با مواردی که میخواهید متعادل کنید. به جرات می توان برنامه ریزی را کلید کاهش استرس دانست و از آن برای حفظ محدودیت های بودجه ای استفاده کرد و به شما این امکان را می دهد که بتوانید جزیی ترین خریدهای خود را نیز انجام دهید و از هدر رفتن سرمایه خود جلوگیری کنید شما در زمان انتخاب این تجهیزات باید به ضرورت هر قطعه از تجهیزات، لوازم و اثاثیه ای که در فضای کاری آشپزخانه خود قرار می دهید توجه داشته باشید.
قبل از آن که هر گونه برنامه ریزی انجام دهید لازم است که محل تجهیزات اولیه ای چون ابزار پخت و پز، محل های آماده سازی و نگهداری مواد غذایی، ظرفشویی و غیره را به دقت در نظر بگیرید این امر به شما کمک می کند که خرید خود را واقع بینانه تر انجام دهید و تصمیم گیری در مورد اینکه چه لوازمی، بر اساس نام تجاری، اندازه و ظرفیت خریداری کنید را راحت تر می کند در برخی مواقع می توان با مدیریت چیدمان تجهیزاتی چندکاره را جایگزین کرد و از خرید تجهیزات غیر ضروری پرهیز کرد..
برای جلوگیری از این اتفاق برای شما، ما در این نوشتار فهرست کاملی از تجهیزات آشپزخانه و سایر موارد ضروری را جمع آوری کرده ایم تا کار شما را برای خرید تجهیزات آشپزخانه آسان تر کنیم.
تجهیزات مربوط به پخت و پز
تجهیزات آشپزی که در آشپزخانه صنعتی استفاده می کنید می تواند نوع آشپزخانه شما را تعیین کند. همانطور که در جریان هستید قلب هر رستورانی آشپزخانه است و قلب آشپزخانهسرآشپز آن است و پشت سر هر سرآشپز بزرگ، تجهیزات آشپزی است که او به آن وابسته است و با آن انواع مختلفی از غذا را برای مشتریان در طول رئوز آماده می کند.
انواع اجاق گازهای صنعتی
فرهای تجاری پرکاربرد ترین تجهیزات در آشپزخانه های صنعتی به شمار می آیند اجاق ها می توانند حجم بالایی از غذا را در سریع ترین زمان ممکن آماده می کند و گزینه ای ایده آل برای پخت، کباب کردن، کباب کردن، خشک کردن و پختن سبزیجات هستند.
همان طور که می دانید اجاق گازها از مهم ترین ابزاری است سر آشپزان استفاده می کنند این مدل از اجاق ها مدل های مختلفی دارند که هر کدام از آن ها مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.
شرکت های بسیاری در زمینه خرید و فروش لوازم اشپزخانه صنعتی فعالیت می کنند که لوازم تولیدی آن ها نیز بسیار متنوع است برای آن که در زمان خرید گمراه نشوید. شرکت استیل ارمیا با سال ها سابقه در زمینه تولید و فروش لوازم آشپزخانه صنعتی شما را در خریدی مطمئن همراهی می کند. بهتر است دسته بندی کلی از این تجهیزات داشته باشید. ما در ادامه دسته بندی کلی از این لوازم برای شما عنوان می کنیم:
فهرست محتوا
لوازم مورد نیاز جهت راه اندازی رستوران و یا فست فود
- لوازم مورد نیاز جهت پخت و پز
- تجهیزات نگهداری رستوران
- تجهیزات شست و شوی رستوران
که هر کدام از دسته بندی بالا خود زیر مجموعه هایی دارند که در ادامه بیشتر با آن ها آشنا می شوید.
لوازم مورد نیاز برای راه اندازی رستوران و یا فست فود
برخی از لوازم آشپزخانه برای آماده کردن غذا از جمله اماده کردن غذا مورد استفاده قرار می گیرند که لیست بلند بالایی را شامل می شوند از جمله این لوازم می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
میز کار ، میز دورچین ، تخته کار ، و…
که کاربردهای مختلفی دارند و برخی دیگر لوازمی هستند که برای کاربردی مشخص از آن ها استفاده می شود برای مثال چرخ گوشت صنعتی، خلال کن صنعتی و دستگاه خمیر گیر و…
لوازم مورد نیاز جهت پخت و پز و آشپزی
برای پخت یک غذا به وسایل گرمایشی و سرمایشی مختلفی نیاز دارید که نوع غذا؛ نیاز به این ابزار را مشخص می کند از پر کاربرد ترین تجهیزات در آشپزخانه های صنعتی می توان به اجاق گازهای صنعتی اشاره کرد که مدل های مختلفی از آن در بازار وجود دارد و شما می توانید با توجه به نیاز و بودجه ای که برای آن در نظر گرفته اید اجاق گاز مورد نیاز خود را خریداری کنید و در صورتی که قصد راه اندازی فست فود دارید از ابزار های پرکاربرد آن می توان به سرخ کن های صنعتی و فرهای پیتزا اشاره کرد.
تجهیزات نگهداری رستوران و یا فست فود
در آشپزخانه های صنعتی موضوع نگهداری از دو حیث مورد بررسی قرار می گیرد یک مرحله نگهداری از مواد غذایی قبل از پخت و پز و مرحله دوم نگهداری مواد غذایی بعد از طبخ که باید تازه و گرم نگه بمانند، تجهیزات نگهداری با توجه به ماهیت غذا متفاوت است برای این که این موضوع را بهتر درک کنید به این مثال توجه داشته باشید.
برای نگهداری برنج، روغن، حبوبات به مکانی خشک و خنک دور از رطوبت نیاز دارید این در حالی است که برای نگهداری مرغ، گوشت، پنیز پیتزا باید از یخچال های صنعتی مخصوص کمک گرفت و در مرحله پخت غذا به تجهیزاتی چون کاتر گرم برقی، کاتر گرم گازی، گرمخانه های شیشه ای و… برای نگهداری مواد غذایی نیاز دارید
لوازم مورد نیازجهت شستشوی رستوران
از مهم ترین ابزار در آشپزخانه های صنعتی کوچک و بزرگ می توان به سینک و یا یک وان صنعتی اشاره کرد که از آن برای شستشوش موادغذایی و همچنین شستشوی ظروف استفاده می شود از دیگر ابزار های شستشو می توان ماشین ظرفشویی، کابینت و آبچکان اشاره کرد.
در زمان خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی باید به معیارهای مختلفی توجه داشته باشید که در ادامه به برخی از آن اشاره خواهیم کرد:
منوی غذایی
پخت غذا نیازمند تجهیزات مختلفی است که قبل از آماده سازی باید به آن توجه داشته باشید، در واقع غذای اصلی رستوران شما تعیین کننده تجهیزاتی است که باید خریداری کنید. برخی مواقع برخی از تجهیزات می توانند چند نیاز شما را پاسخگو باشند به همین دلیل بهتر است از خرید تجهیزات تکراری بپرهیزید.
میزان و ظرفیت خروجی رستوران
بسیاری از تجهیزات آشپزخانه برای ابعاد و ظرفیت های مشخصی تولید می شوند. بهتر است در زمان خرید لوازم به سفارشاتی که در هروعده غذایی دریافت می کنید و اطلاع دقیقی از غذاهایی که در سالن اصلی سرو می شود و همچنین سفارشات بیرون بر خود داشته باشید بهتر است در زمان خرید این تجهیزات به میزان خروجی دقت داشته باشید تا خریدی مطمئن و بهینه را تجربه کنید.
لوازم لاندری
بسیاری از افرادی که در حیطه رستوران داری فعالیت می کنند معتقدند که بعد از تجهیزات غذا و نوشیدنیف بیشترین هزینه مربوط به تجهیزات لاندری است که با رعایت اصول و نکاتی می توانید این هزینه ها را به میزان قابل توجهی کاهش دهید از جمله تجهیزات لاندری در آشپزخانه می توان به دیگ بخار، ماشین لباس شویی، اتوپرس صنعتی و خشک کن اشاره کرد که برای رستوران های بزرگ بیشترین کاربرد را دارند
متراژ آشپزخانه صنعتی
بعد از انتخاب منوی غذایی و اطمینان از میزان سفارشات، متراژ آشپزخانه می تواند از معیارهایی باشد که بر روی انتخاب و ابعاد تجهیزات تاثیر گذار است. متراژی که برای آشپزخانه در نظر گرفته اید می تواند بر روی طراحی، تولید تجهیزات تاثیر مثبتی بگذارد این در حالی است که سایز برخی از این تجهیزات مشخص و غیر قابل تغییر هستند .
قیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی
بعد از شناخت تجهیزات نوبت به خرید تجهیزات رسیده است که در زمان خرید لوازم شرکت ها قیمت های متفاوتی را برای آن ها در نظر گرفته اند توجه داشته باشید که کیفیت و برند تولیدی تجهیزات آشپزخانه صنعتی می تواند تاثیر مستقیمی بر روی قیمت آن ها داشته باشد.
همچنین متریال های به کار رفته در این تجهیزات نیز می تواند از عوامل تاثیر گذار برقیمت آن ها باشد، برای افرادی که به تازگی به این حرفه روی آورده اند این امر ناشناخته باشد برای مثال بسیاری از این تجهیزات از ورقه های استیل ساخته می شوند و افراد مبتدی آگاهی ازورقه ای برای آن به کار است ندارندودهمین ضخامت ورقه استیل به کار رفته در تجهیزات آشپزخانه می تواند باعث اختلاف قیمت ها شود. ضخامت ورقه های استیل به کار رفته در جداره خارجی و داخلی تجهیزات امری است که مشتری به درستی نمی تواند نسبت به آن آگاهی داشته باشد و این امربه وجدان شرکت تولید کننده بستگی دارد که از ورقه هایی با ضخامت مناسب استفاده کند از دیگر عواملی که می تواند به صورت مستقیم بر قیمت تجهیزات آشپزخانه تاثیر بگذارد نوع موتور، تعداد المنت ها، کمپرسور و… است
شرکت استیل ارمیا جز شرکت هایی است که رضایت مشتری را اولیت کار خود قرار داده است و با فروش لوازم آشپزخانه صنعتی با کیفیت توانسته است رضایت مردم را جلب کند.
شما ترجیح می دهید برای رستوران خود از تجهیزات آشپزخانه نو یا دسته دوم استفاده کنید؟
بعد از آن که از قیمت لوازم آشپزخانه اطلاع پیدا کردید امکان دارد این سوال برای شما به وجود بیاید که خرید لوازم دست دوم کاری درست است یا نه؟ و در حین کار برای شما مشکلی را به وجود نمی آورد؟
خرید لوازم دست دوم مزایا و معایب خود را دارد که تنها مزیت آن می تواند قیمت پایین آن نسبت به وسایل دست دوم باشد و عیب هایی نیز در کنار این مزیت می توانید مشاهده کنید از جمله:
لوازم دست دوم دارای گارانتی و خدمات پس از فروش نیستند این در حالی است که شما می توانید با خرید لوازم نو حداقل تا یکسال بابت تعمیرات و خدماتی که شرکت تولید کننده به شما ارائه می دهد مطمئن باشید همین امر می تواند هزینه های شما را به میزان قابل توجهی کاهش دهد
از کیفیت و عملکرد آن اطمینان کافی ندارید
امکان تعویض و یا تعمیر قطعات داخلی این لوازم وجود دارد که می تواند عمر لوازم شما را کم کند
در صورتی که ابتدای کار هستید و متراژ رستوران شما بزرگ نیست می توانید با اطمینان از کیفیت لوازم می توانید آن را خریداری کنید و با گذشت زمان و پیشرفت کار و بالا رفتن متراژ رستوران و یا فست فود خود می توانید محصولات خود را تعویض کنید.
برخی از لوازم آشپزخانه صنعتی به شرح زیر است :
فر دمکن برنج
نمونه از تجهیزات مورد نیاز در آشپزخانه های صنعتی است که با کمک آن می توان حجم بالایی از برنج را در مدت زمان کمی آماده کرد. طریقه کار با فر دم کن برنج به این صورت است که برنج از قبل آبکش شده را داخل بن ماری استیل ریخته و داخل دستگاه قرار دهید. این دستگاه که با پشم شیشه عایق بندی شده است موجب می شود گرمای داخل فر حفظ شود که همین امر به زودتر آماده شدن غذا کمک می کند. شمعک های مجزایی که داخل این دستگاه تعبیه شده است روشن شدن آن را برای کاربر آسان می کند و به دلیل پایه های مارپیچی شکلی که دارد ارتفاع آن به دلخواه تنظیم می شود.
دستگاه اسلایسر و خلال کن صنعتی
با این دستگاه کار خرد کردن، برش زدن، ریز و رنده کردن مواد غذایی در ابعاد مختلف به صورت دقیق انجام می شود. همچنین این دستگاه برای خرد کردن سبزیجات نیز انتخاب مناسبی است. از این دستگاه برای ورقه کردن و برش انواع میوه و سیب زمینی می توانید نهایت استفاده را ببرید.
اجاق گاز فردار 4 شعله
اجاق گاز فردار صنعتی بیشترین کاربرد را در آشپزحانه رستوران هایی با متراژ کم دارد که با کمک شعله های آن می توان انواع سوپ، خورشت و برنج را پخت و از قسمت فرمانند آن برای تهیه مدل های مختلف پیتزا، لازانیا و یا دیگر غذاهایی که به فر برای پخت نیاز دارند استفاده کرد. فر این اجاق گاز برای آن که گرما را به خوبی حفظ کند با پشم شیشه عایق بندی شده است و از ورود سرما به داخل فر جلوگیری می کند.
برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی می توانید با مراجعه به فروشگاه استیل ارمیا که در زمینه فروش لوازم آشپزخانه صنعتی با سال ها سابقه درخشان می توانید اجاق گاز خود را بدون نگرانی بابت کیفیت آن خریداری کنید و در اسرع وقت آن را تحویل بگیرید .
اجاق گاز صنعتی خطی تمام استیل
این اجاق گاز که به اجاق گاز خوراک پزی در میان صاحبان این حرفه شناخته شده است نمونه دیگری از اجاق گازهای صنعتی است که در آشپزخانه رستوران ها بیشترین کاربرد را دارد ، شعله های آن در یک راستا در کنار هم قرار گرفته اند که همین مدل قرار گیری شعله ها این اجازه را به افراد می دهد که چند نفر به صورت همزمان از آن استفاده کنند بدون آن که مزاحمتی برای دیگر شعله ها ایجاد شود این گاز دارای یک سینی بزرگ در قسمت پایین است که از ورق استیل تهیه شده است که در صورت ریختن چربی و یا ریختن مواد غذایی امکان شستن آن وجود دارد.
این اجاق گاز انواع مختلفی از جمله اجاق گاز خطی 3 شعله، اجاق گاز خطی 4 شعله و… در بازار وجود دارد.
قیمت این اجاق گاز با توجه به کیفیت ساخت و متریال های به کار رفته در آن و تعداد شعله متفاوت است
سینک ظرفشویی صنعتی دو لگن
از تجهیزات پرکاربرد در آشپزخانه صنعتی، سینک ظرفشویی است و وجود آن برای تمامی آشپزخانه ها چه رستوران باشد چه هتل یا بیمارستان الزامی است. برای شستن تجهیزاتی مانند ظرف سرو، تجهزات پخت و لوازم آماده سازی از این سینک استفاده می شود.
سینک های ظرفشویی صنعتی از لحاظ وزن، ورق استیل به کار رفته در آن، سایز با هم دیگر متفاوت هستند.
سینک های ظرفشویی صنعتی دو لگن به دو صورت رویه پرسی و رویه جوشی در بازار وجود دارد که شما می توانید با توجه به نیاز خود هر کدام را که تمایل داشتید خریداری کنید.
سینک رویه پرسی:
در روند تولید نوع رویه سینک ظرفشویی از دستگاه پرس استفاده می شود و کیفیت و ظرافت بالایی دارد دارای ابعاد استاندارد و تعداد لگن با عمق مشخص است که از ورق استیل ضد زنگ و ضد خشک برای تولید آن استفاده می شود.
سینک ظرفشویی رویه جوشی
این مدل از سینک با توجه به نیاز مشتری در ابعادی که فرد بخواهد با تعداد لگن و عمق مختلف طراحی می شود. این سینک ها معمولا بین یک تا سه لگن دارد که در روند تولید آن از استیل خشدار و ضد زنگ استفاد می کنند .
برای خرید سینک مورد نیاز خود می توانید این محصول کاربردی را از شرکت استیل ارمیا که در زمینه فروش لوازم آشپزخانه صنعتی به صورت گسترده فعالیت می کند خریداری کنید.
کابینت آبچکان
کابینت آبچکان دیواری کاملا به کابینت های ابچکان خانگی شباهت دارد و از یک قسمت سبد مانند برای چیدن ظروف شسته شده استفاده می کنند و در قسمت دیگر می تون ظروفی را که خشک شده اند نگهداری کرد.
چرخ گوشت صنعتی
از ابزارهای ضروری در آشپزخانه های صنعتی و خانگی به حساب می آید این چرخ گوشت که قدرت موتور آن بسیار بالا است و توانایی چرخ کردن بیش از دویست کیلو گوشت در ساعت دارد.
چرخ گوشت های صنعتی مدل های مختلفی ازجمله چرخ گوشت تمام استیل و یا نیمه استیل، چرخ گوشت تسمه ای و یا گیربکسی، چرخ گوشت رومیزی یا ایستاده دارد که هر کدام را به اختصار توضیح خواهیم داد.
چرخ گوشت صنعتی صنعتی تمام استیل و یا نیمه استیل
بدنه و قطعات داخلی این چرخ گوشت تمام استیل و نیمه استیل صنعتی است که در نمونه تمام استیل بدنه و قطعات داخلی مانند گلویی، ماردون از استیل ساخته شده است اما در نمونه نیمه استیل تنها بدنه آن از استیل ساخته شده است و قطعات داخلی آن از چدن است.
چرخ گوشت تسمه ای یا چرخ گوشت گیربکسی
ساختاری که برای انتقال سرعت و قدرت موتور در چرخ گوشت صنعتی طراحی شده است موجب به وجود آمدن مدل گیربکسی و یا تسمه ای آن شده است. در چرخ گوشت گیربکسی، نیروی محرک موتور از طریق چرخ دنده هایی که درون گیربکس و یا جعبه دنده وجود دارد منتقل می شود این در حالی است که در مدل تسمه ای به کمک تسمه ها این اتفاق می افتد.
در چرخ گوشت صنعتی گیربکسی به دلیل ساختاری که روده و تیغه آن دارد نمی توان برای مواد آبدار مانند پیاز از آن استفاده کرد زیرا آب تولید شده در قسمت گلویی جمع می شود و امکان خارج شدن از آن جا را ندارد و همین امر موجب بوی نامطبوع و آسیب به قطعات داخلی چرخ گوشت می شود این در حالی است که این اتفاق در مورد چرخ های تسمه ای وجود ندارد که بهتر است برای رستوران ها از چرخ گوشت صنعتی گیربکسی استفاده شود.
چرخ گوشت صنعتی مدل ایستاده یا رومیزی
تولید کنندگان این کالای برقی آن را در دو مدل ایستاده و رومیزی تولید می کنند که در مدل رومیزی دارای نمره های 12،22،32است گوشت با حجم کمتری چرخ می شود. چرخ گوشت ایستاده دارای پایه و چرخ هایی است که با کمک آن می توان حجم بالایی از گوشت را در یک ساعت چرخ و نمره آن از 32 به بالا است که برای رستوران های بزرگ و متوسط بیشترین کاربرد را دارد.
قیمت چرخ گوشت صنعتی
قیمت این ابزار کارآمد آشپزخانه به عوامل مختلفی چون برند، میزان خروجی، مدل آن که در بالا به آن ها اشاره کردیم بستگی دارد و بهتر است در زمان خرید آن به نکاتی توجه داشته باشید:
نکاتی در ارتباط با خرید چرخ گوشت
توان چرخ گوشت، اگر ابزاری را که خریداری می کنید متناسب با نیازتان باشد عمر مفید آن نیز بیشتر می شود.
ظرفیت چرخ گوشت، مقدار گوشتی که می توان با آن چرخ کرد نمایان گر ظرفیت آن است
پنجره های چرخ گوشت که به شما این اجازه را می دهند که گوشت را به قطعات دلخواه چرخ کنید
جنس چرخ گوشت که بهتر است جنس آن از چدن باشد که در زمان شستشو قطعات آن دچار زنگ زدگی نشود.
یخچال ویترینی
استفاده از یخچال می تواند از فاسد شدن غذاهای شما جلوگیری کند همچنین به خنک ماندن نوشینی های شما نیز کمک شایانی می کند. یخچال ویترینی بیشترین کاربرد در اغذیه فروشی ها، فست فودی هاو سوپر مارکت ها دارد که دمای آن را می توان با توجه به شرایط محیطی تنظیم کرد. بهتر است برای نگهداری سالاد و گوشت حتما از قبل آن ها را در ظرف های مخصوص بسته بندی کنید.
فریزر
راهکارهای بسیار زیادی برای نگهداری مواد غذایی وجود دارد تا بتوانند نیاز آسشپزخانه شما را بر آورده سازند و بهتر است که بدانید در مجموع مدل های مختلفی از فریز در بازار وجود دارد و شما باید مطابق با نیاز خود خریدی به صرفه را تجربه کنید از از این رو نقش فریز در آشپزخانه های صنعتی اهمیت بسیار بالایی دارد.
فریزر های صندوق دار
این نوع از فریزها به گونه ای خاص طراحی شده اند و دارای درب فنری هستند و بیشترین کاربرد را برای آشپزخانه هایی دارند که به ظرفیت قابل توجهی نیاز دارند و قابلیت نگهداری حجم بالایی از مواد غذایی را دارند .
فریزرهای عمودی
فریزرهای عمودی راهکاری بسیار مناسب برای مکان هایی است که تمایل دارند دسترسی راحت تری به مواد غذایی داشته باشند .
فریزرهای زیر پیشخوان
باعث صرفه جویی در فضا و دسترسی راحت به اقلام یخ زده، ایده آل برای آشپزخانه های شلوغ، بادوام و در پیکربندی های تک در و چند در می شوند این مدل از فریزها باعث صرفه جویی در فضا می شوند.
یخچال ها
یخچال از کاربردی ترین تجهیزات در آشپزخانه های صنعتی به شمار می آید و وجود آن در هر مکانی الزامی است یک کالای ارزشمند در هر آشپزخانه تجاری است. خوشبختانه، یخچالهای مدرن به گونه ای طراحی شده اند که با ایجاد تعادل در عملکرد و صرفه جویی در فضا، نیاز کسب وکارهای امروزی را برآورده کرده است این نوع از تجهیزات نیز همانند فریزر انواع مختلفی دارند که انتخاب آن به شرایط شما بستگی دارد.
یخچالهای عمودی
گزینه ای بسیار مناسب برای آشپزخانه هایی با فضای کف محدود هستند و در و در مدل های مختلفی چون دربهای تک، دوتایی و شیشه ای با استیل ضدزنگ و روکش های رنگ شده در بازار وجود دارد.
یخچال های مدل پیشخوان
روشی حرفه ای و بهداشتی است که با افزایش فضای آماده سازی شما، ابزاری کارآمدی را فراهم می کنند. یخچال های زیر پیشخوان نمونه ای بسیار مناسب برای بسیاری از کسب و کار های بزرگ و کوچک به شمار می آید و برای بسیاری از فضا مناسب است.
یخ سازو ذخیره سازی
نشانگرهای یخ راه حلی قابل اعتماد برای هتل ها، رستوران ها است که در طول سال به منبع مطمئن یخ نیاز دارند.
دستگاه های یخ شکن برای انواع کاربردهای مهمان نوازی مانند سرد کردن آب میوه ها و نوشابه ها یا روکش تخت های نمایشگر برای تازه نگه داشتن محصولات در طول روز بسیار کاربردی هستند.
توستر
توسترهای عمودی و نوار نقاله تجاری برای هتل ها و رستوران و فست فودهای سلف سرویس که در آن برشته کردن حجم زیادی از مواد غذایی، نان با کمترین سر و صدا کاربردی هستند.
توسترهای گریدل در آشپزخانه های صنعتی قابلیت تطبیق پذیری گریل و توستر را برای سر آشپزان فراهم می کند که با کمک آن می توانند برگرها و دیگر فست فودها را آماده را کنند
توسترها نیز همانند دیگر تجهیزات آشپزخانه صنعتی در مدل های مختلفی طراحی و به بازار عرضه شده است که شما برای خرید آن می توانید به فروشگاه اینترنتی ارمیا استیل مراجعه کنید.
خمیرپهن کن
در بسیاری از فست فودی های بزرگ و متوسط استفاده از خمیر پهن کن لازم و ضروری است که می تواند کیفیت پیتزا را تحت شعاع خود قرار دهد همانطور که اطلاع دارید یک خمیر مناسب با بافت عالی می تواند مزه و طعم آن را تحت تاثیر قرار دهد. برای اطلاع از قیمت این دستگاه کاربردی می توانید با مشاورین استیل ارمیا ارتباط برقرار کرده و این محصول را با قیمتی مناسب و کیفیت بالا خریداری کنید.
خمیر گیر و میکسر
از تجهیزات بسیار مهم در بسیاری از فست فودها و رستوران ها می توان به میکسرها اشاره کرد که برای آماده کردن و ترکیب مایه کباب استفاده می شود که در ظرفیت ها و توان های مختلفی تولید می شود و شما می توانید با توجه به حجم کار و نیاز خود آن را تهیه کنید.
سرخ کن صنعتی
سرخ کن صنعتی مانند یک تابه عمل می کند که با کمک آن می توان سیب زمینی، فلافل، گوشت، هات داگ و… را سرخ کرد و از پرکاربرد ترین تجهیزات در آشپزخانه های صنعتی است که مدل های مختلفی دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:
انواع سرخ کن صنعتی
سرخ کن ایستاده یا رومیزی، این مدل از سرخ کن برای فضاهایی که محدودیت مکانی دارند گزینه بسیار مناسبی است .
سرخ کن تک لگن و یا 2 لگن، هر کدام از لگن ها دارای سبدی مجزا هستند که به شما این امکان را می دهد که مواد غذایی را درون آن قرار دهید و بعد از سرخ شدن با بالا آوردن سبد روغن از ماده غذایی جدا می شود و مجددا به داخل لگن بازمی گردد. سرخ کن دو لگن این امکان را برای شما فراهم می کند که به صورت همزمان دو ماده غذایی را آماده کنید این در حالی است که حرارت هر لگن را می توانید به دلخواه تنظیم کنید.
سرخ کن گازی و یا برقی
کباب پز تابشی
کباب پز نمونه ای دیگز از ابزار های کار آمد آشپزخانه صنعتی جهت پخت انواع کباب در رستوران ها و هتل ها است که مزیت های بسیاری نسبت به کباب پزهای قدیمی دارد. استفاده از کباب پز تابشی این امکان را برای شما فراهم می کند که در فضای بسته هم کباب خود را آماده کنید بدون آن که نگرانی بابت دود آن داشته باشید که مدل های مختلفی از آن بازار وجود دارد از جمله:
کباب پز تابشی اتوماتیک
ابتدا سیخ ها بر روی قلاب های مخصوص جای می گیرند و بعد از وارد شدن به کباب پز جهت مخالف حرارت حرکت می کنند. به دلیل کنترل هوشمندی که در این مدل کباب پز وجود دارد نیازی به کنترل توسط کاربر نیست و تمامی قسمت های کباب به صورت یکنواخت پخته می شود. این مورد از کباب پز به دلیل سرعت بالای پخت کباب و عدم نیاز به کاربر برای رستوران ها بسیار کاربردی است.
کباب پز سالاماندری
ارتفاعی که کباب بر روی آن قرار می گیرد قابلیت تنظیم دارد و می توان فاصله سینی کباب و مشعل را تنظیم کرد که دارای ظرفیت های مختلفی20 تا 40 سیخ است و مشتری متناسب با نیاز خود می تواند هر سیخ کباب که تمایل داشت را آماده کند
کباب پز کشویی (ریلی)
سیخ های کباب جهت پخت بر روی سینی قرار می گیرند که سینی بر روی یک کالسکه ریلی متحرک قرار می کند که ریل ها از طریق حرکت در زیر مشعل حرارت را به صورت مستقیم به تمام قسمت های گوشت منتقل می کند با کمک این کباب پز شما می توانید انواع کباب را بدون دردسر کباب پز های قدیمی آماده کنید.
ویژگی کباب پز تابشی
پخت کباب بدون دود
مصرف گاز در این کباب پز کم است
سرعت پخت کباب در این کباب پز ها بسیار بالا است
استفاده از آن آسان است و استفاده از نیاز به تخصص ندارد
خط سلف سرویس
مناسب ترین گزینه برای توزیع غذا در کمترین زمان برای تعداد بالایی از افراد است و در بسیاری از رستوران ها؛ کارخانجات، بیمارستان و… کاربرد دارد.خط سلف سرویس دارای قسمت های مجزایی چون کانتر قاشق چنگال و سینی است، کانتر گرم، کانتر سرد، یخچال نوشیدنی وکانتر ساده است که محل قرار گیری آن در سالن غذاخوری است که اندازه آن با توجه به مقدار خروجی که دارد متفاوت است.
کانتر گرم
از این ابزار برای نگهداری چند غذا به صورات همزمان استفاده می شود به گونه ای که در طعم و کیفیت غذا تاثیری نمی گذارد. کانتر گرم زیرمجموعه خط سلف سرویس است که در بسیاری از تالارها و رستوران ها از آن به عنوان ابزاری کاربردی یاد می شود.
یخ ساز صنعتی
از این دستگاه برای تولید یخ در اندازه ها و شکل های مختلف استفاده می شود.
سیخ شوی
شستن سیخ های کباب که مقداری گوشت بر روی آن چسبیده یا خشک شده است از مشکلاتی است که بسیاری از افرادی که در آشپزخانه های صنعتی کار می کنند با آن سروکار دارند برای حل این مشکل برخی از تولید کننده های لوازم آشپزخانه صنعتی اقدام به طراحی و تولید سیخ شوی حلزونی کردند که تعداد بالایی از سیخ ها را در مدت زمان کمی می توان شست و میزان آبی که برای شستشو مصرف می شود کم است جنس بدنه این ابزار از استیل ضد زنگ است.
گاری حمل بار صنعتی
در بسیاری از آشپزخانه های صنعتی برای حمل و جابه جایی وسایل سنگین در زمان شستشو از گاری های مخصوص استفاده می کنند قیمت گاری حمل بار به توجه به ابعادی که دارد متفاوت است جهت استعلام قیمت این ابزار کاربردی می توانید با مشاوران استیل ارمیا تماس بگیرید.
پاتیل سرخ کن
نمونه بزرگتری از تابه است که برای پخت و سرخ کردن غذاهایی چون مرغ و ماهی در حجم بالا در تالارها و رستوران های بزرگ کاربرد دارد، پاتیل سرخ کن دارای وان بزرگی است که روغن درون آن ریخته می شود و قیمت آن نیز رابطه مستقیمی با حجم آن دارد.
ترولی آبچکان
از ابزارهای بسیار مهم در رستوران های بزرگ است که به خشک شدن سریع ظروف آشپزخانه کمک می کند. بهتر است در زمان خرید ترولی آبچکان به دو نکته مهم توجه داشته باشید اول آن که این ابزار به دلیل اینکه به صورت مداوم در معرض رطوبت قرار می گیرد امکان زنگ زدگی آن وجود دارد که این زنگ زدن می تواند به باقی ظروف نیز منتقل شود بهتر است در زمان خرید به جنس ترولی توجه داشته باشید که ضد زنگ باشد و نکته دوم که باید به آن توجه داشته باشید مقاومت ترولی است این مقاومت باید به اندازه ای باشد که تحمل حجم بالایی از ظرف را داشته باشد و به آسانی دچار خمیدگی نشود.
تخته کار صنعتی
از پرکاربرد ترین تجهیزات آشپزخانه که قیمت مناسبی دارد می توان به تخته کار صنعتی اشاره کردکه برای خرد کردن مواد غذایی استفاده می شود.
در میان مدل های مختلف تخته کار مدل چوبی آن به دلیل مقاومت و زیبایی طرفداران بسیاری دارد همچنین این مدل از تخته کار میزان نفوذ باکتری و میکروب در آن کم است.
سخن پایانی
تهیه تجهیزات آشپزخانه از دغدغه افرادی است که قصد دارند به صورت جدی در این زمینه فعالیت کنند. شرکت استیل ارمیا برترین شرکت اینترنتی است که در حوزه فروش لوازم آشپزخانه صنعتی به صورت تخصصی فعالیت می کند و همواره به دنبال رضایت مشتری است شما می توانیدبدون آن که نگرانی بابت کیفیت تجهیزات آشپزخانه داشته باشید با خیالی راحت این محصول را از سایت استیل ارمیا سفارش دهید و در اسرع وقت تحویل بگیرید.
این شرکت تولیدی جهت اطمینان خاطر مشتریان همواره محصولات خود را تضمین کیفیت می کند که شما می توانید از خدمات پس از فروش آن در صورت نیاز استفاده کنید.