قیمت سرخ کن صنعتی

قیمت سرخ کن صنعتی

سرخ کن های صنعتی یکی از مهم ترین وسایل آشپز خانه های رستورانی هستند، امروزه با توجه به کاربرد فراوان این وسیله انواع مختلفی نیز از آن ساخته می شود، به همین دلیل نیز قیمت آن متغییر است و به ویژگی های این وسیله بستگی دارد. در ادامه می خواهیم شما را با این وسیله بیشتر آشنا سازیم که هنگام خرید این محصول دچار اشتباه نشوید.

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و تجهیزات اشپزخانه صنعتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

 

 

 

چرا باید سرخ کن صنعتی خریداری کنیم؟

سرخ کن های صنعتی در فست فودی ها و رستوران ها بسیار پر کاربرد هستند، این وسیله به راحتی امکان سرخ کردن مواد غذایی در حجم زیاد را به ما می دهد. بنابراین وجود آن در آشپز خانه های رستورانی کار آشپزان را راحت تر می کند، به این موضوع توجه داشته باشید که در صورت استفاده از یک سرخ کن بی کیفیت مطمئنا مواد غذایی حیف و میل می شوند.

در رستوران ها و فست فودی ها به علت طبخ غذا با حجم زیاد ایمنی کار بسیار مهم است، چرا که در صورت کوچکترین اشتباه علاوه بر اینکه حجم زیادی از مواد غذایی هدر می رود ممکن است صدمات انسانی نیز داشته باشد.

برای مثال یک سرخ کن می تواند با حرارت 400 درجه فارنهایت غذا را به خوبی طبخ کند اما در صورتی که ایمنی کار بالا نباشد ممکن است به فردی که با آن کار می کند صدمات زیادی وارد کند.

بهتر است قبل از خرید سرخ کن به این مسئله توجه کنید که چه سرخ کنی برای شما کاربرد بیشتری دارد، آیا می خواهید سرخ کن را برای سرخ کردن حجم زیادی از مواد غذایی استفاده کنید یا اینکه نه قصد دارید در محیط آشپز خانه خود برای سرخ کردن سیب زمینی یا طبخ کیکی کوچیک به کار ببرید.

 

مزایای سرخ کن صنعتی و ویژگی های آن

در حالت کلی سرخ کن صنعتی همانطور که گفتیم وسیله ای کاربردی است که در رستوران ها و فست فودی ها استفاده می شود، این دستگاه در مدت زمان کوتاهی می تواند حجم بسیار بالایی از مواد غذایی مانند ماهی، مرغ، سیب زمینی و … را طبخ کند.

سرخ کن های صنعتی تفاوت زیادی با سرخ کن های خانگی ندارد، تنها تفاوت آنها اندازه دستگاه می باشد. تمام اجزای داخلی سرخ کن ها مشابه یک دیگر است، همه سرخ کن ها یک المنت برای حرارت و یک محفظه روغن دارند.

در تمامی سرخ کن ها یک سبد گردان تعبیه شده که به صورت آسانسوری حرکت می کند، این سبد گردان را با فشردن یک دکمه می توان به بالا و پایین هدایت کرد، با پایین بردن سبد می توانید مواد غذایی را سرخ و سپس به کمک دکمه مربوطه می توانید سبد را بالا آورده و مواد غذایی درون آن را خالی کنید.

مخزنی که روغن در آن قرار می گیرد در قسمت پایینی دستگاه تعبیه شده و سبد گردان مواد غذایی برای طبخ غذا توسط دکمه به آن قسمت هدایت می شود. برای بالا بردن ماندگاری و عمر سرخ کن یک فیلتر روغن درون آن قرار گرفته و علاوه بر آن برای مواد غذایی که به کف دستگاه می چسبد یک نقطه سرد در نظر گرفته شده که از این مشکل جلوگیری می کند.

هنگام خرید سرخ کن صنعتی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

به طور کلی برای خرید هر نوع وسیله برقی باید به نکاتی که در زیر گفته می شود توجه داشته باشید، سرخ کن های صنعتی نیز این این قاعده مستثنا نیستند.

  • بودجه: مقدار هزینه ایی که می خواهید برای خرید یک سرخ کن صنعتی پرداخت کنید بسیار مهم است.
  • جمعیت: یکی از نکات بسیار مهمی که باید هنگام خرید سرخ کن های صنعتی به آن توجه داشته باشید، جمعیت افرادی است که می خواهید به کمک سرخ کن برای آن ها غذا طبخ کنید. علاوه بر آن میزان روغن مصرفی برای طبخ هر غذا نیز از نکات مهم است. در صورتی که سرخ کن برای جمعیت پایین خریداری می کنید بهتر است یک سرخ کن چارگوشه انتخاب کنید.
  • طرح سرخ کن و رنگبندی آن: با توجه به اینکه گفتیم سرخ کن ها انواع مختلفی دارند پس هنگام خرید به طرح، رنگ بندی و نوع آن باید توجه کنید.
  • گارانتی: ضمانت نامه یا گارانتی یکی از مهم ترین نکاتی است که هنگام خرید وسایل برقی باید آن را مد نظر داشته باشید.

 

کدام سرخ کن صنعتی را نباید خرید!!
  • سرخ کن های سبد آُسانسوری: در بالا گفتیم که در سرخ کن ها یک سبد برای قرار دادن مواد غذایی درون سرخ کن ها تعبیه شده است، و در برخی از سرخ کن ها این سبد از نوع آسانسوری است که با دکمه ای می توان آن را به بالا و پایین هدایت کرد.

اما نباید این سرخ کن ها را بخرید! چرا که برخی مواقع شما قصد دارید مواد غذایی را بدون اینکه درون سبد قرار دهید سرخ کنید و خب سرخ کن های سبد آسانسوری چنین قابلیتی ندارند و نمی توان سبد آن ها را جدا کرد.

علاوه بر آن سرخ کن های سبد آسانسوری زودتر از سرخ کن های سبد دستی خراب می شوند و عمر مفید آن ها کوتاه است.

  • سرخ کن هایی بدون چراغ هشدار: چراغ های هشدار در یک سرخ کن اهمیت بسیار زیادی دارند، با کمک این چراغ ها به راحتی می توان فهمید که سرخ کن چه میزان حرارتی را به مواد غذایی منتقل می کند. به علاوه این چراغ ها می توانند قبل از اینکه مواد غذایی بسوزند به ما اطلاع دهند.
  • سرخ کن های بدون تایمر: مطمئنا یک آشپز خوب می تواند تایم تخمینی سرخ شدن مواد غذایی را حدس بزند، سرخ کن های تایمر دار این قابلیت را دارند که بعد از اتمام زمان تنظیم شده المنت را خاموش کرده و از سوختن مواد غذایی جلوگیری می کنند، به کمک این نوع سرخ کن ها کار شما راحت تر شده و در حین سرخ شدن مواد غذایی می توانید بدون استرس کار دیگری انجام دهید.
  • سرخ کن های بدون لایه نچسب: لایه نچسب درون سرخ کن از مهم ترین عوامل و نکاتی است که هنگام خرید باید به آن توجه شود. هیچگاه نباید سرخ کنی خریداری کنید که لایه نچسب نداشته باشد، چرا که لایه نچسب باعث می شود مواد غذایی کمتری هدر رود و شستشوی دستگاه نیز برای شما راحت تر خواهد بود.

 

جمع بندی

در بالا گفیتم که سرخ کن های صنعتی برای سرخ کردن مواد غذایی با حجم بسیار زیاد در آشپز خانه های رستورانی مورد استفاده قرار می گیرند، یک سرخ کن خوب می تواند حجم کاری آشپزان را کم کند و مواد غذایی کمتری هدر دهد.

قیمت سرخ کن هایی صنعتی با توجه به ویژگی ها و امکاناتی که دارند متفاوت است و با توجه به بودجه و مقدار هزینه ای که می خواهید صرف کنید، می توانید یکی را انتخاب کرده و خریداری کنید.

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

 

 

 

برچسب ها : , , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست