قیمت فر پیتزا

قیمت فر پیتزا

فر یکی از وسایلی بسیار پر کاربرد در آشپزخانه های معمولی و صنعتی می باشد. این وسیله برای طبخ غذاهایی مانند انواع فست فود ها استفاده می شود. در فست فودی های بزرگ معمولا از فر های صنعتی برای طبخ غذا استفاده می کنند، چرا که فرهای خانگی جوابگوی تعداد زیادی از مشتریان نخواهد بود. از این رو باید بگوییم که هر رستوران یا فست فودی می بایست یک فر پیتزا داشته باشند، وجود این وسیله در تمام رستوران ها و فست فودی ها کاملا ضروری می باشد. در ادامه شما را با این وسیله بیشتر آشنا می سازیم.

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و لوازم پخت پیتزا توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

 

 

انواع مختلف فر

در بالا گفته شد که وجود یک فر در تمامی رستوران ها و فست فودی ها واجب است، امروزه این وسیله با توجه به کاربرد و نوع رستورانی که در آن استفاده می گردند انواع مختلفی دارند. معمولا تولید کنندگان فر ها را در دو نوع فر رستورانی و فر پیتزا می سازند. این دو فر به شکل زیر بوده و دارای ویژگی های متفاوتی هستند.

  • فر رستورانی: فر رستورانی معمولا به فری گفته می شود که در آَشپزخانه های صنعتی به کار می روند، این وسیله برای طبخ غذا از شعله آتش به شکل مستقیم استفاده نمی کنند. غذاهایی که در فر رستورانی طبخ می شوند در معرض گرما و حرارت غیر مستقیم بوده و هیچ تماس مستقیمی با شعله آتش ندارند. اما باید بدانید که فرهای رستورانی تنها برای دم کردن برنج پس از آبکشی استفاده شده و این امکان را برای سر آشپزان فراهم می کند که با خیالی آسوده و دمای مناسب در مدت زمان کوتاهی برنج دم کنند.
  • فر پیتزا: این نوع فر تنها در فست فودی ها و توسط آشپزان مشغول به کار در رستوارن های فست فودی مورد استفاده قرار می گیرند. فر پیتزا معمولا به صورت باریک ساخته شده که با استفاده از آن می توان غذا هایی مانند لازانیا و پیتزا طبخ کرد. فر پیتزا از جمله نوین ترین تجهیزات آشپزخانه ای بوده که امروزه در انواع مختلفی تولید می شود.

این نوع فر به آشپزان امکان می دهد باتوجه به نوع پیتزایی که داخل فر می گذارند برنامه مخصوص به آن را فعال کنند. چرا که فر پیتزا دارای برنامه ریزی های مختلفی برای پخت انواع پیتزا مانند پیتزای آمریکایی، ایتالیایی و… می باشد.

معمولا ظرفیت این نوع فر ها را با تعداد بشقاب هایی که درون آن قرار می گیرد اندازه گیری می کنند. ظرفیت فر پیتزا از 6 بشقاب تا 24 بشقاب متغییر بوده و به سلیقه مشتریان بستگی دارد.

انواع مختلف فر های پیتزا

محبوب ترین و پر کاربرد ترین وسیله موجود در آشپزخانه های فست فودی فر پیتزا بوده، که به همین دلیل نیز تولید کنندگان و کارخانه های فعال در این زمینه انواع مختلفی از فر پیتزا را می سازند، انواع فر پیتزا عبارت اند از:

  • فر پیتزا ریلی: از جمله محبوب ترین غذاهایی که دردنیا وجود دارد انواع پیتزا می باشد، برای طبخ این نوع غذا از فر های مخصوصی استفاده می شود. در میان تمام فر هایی که از آن برای طبخ پیتزا استفاده می گردد فرهای ریلی محبوبیت بالایی دارند. معمولا فرهای ریلی به خوبی پیتزا را طبخ کرده و به سرآشپزان این امکان را می دهد که با سرعت بیشتری بتوانند پیتزا را آماده کنند. این نوع فر به خوبی از سوختن یا خام ماندن خمیر و مواد پیتزا جلوگیری می کند، و این مسئله مهم ترین ویژگی فرهای ریلی می باشند.

قیمت فر های ریلی متغییر بوده و با توجه به تعداد بشقابی که به طور همزمان می توان در آن قرار داد و یا جنس آن بستگی دارد.

  • فر پیتزا صندوقی: فر پیتزای صندوقی یکی از قدیمی ترین انواع فر پیتزا بوده که با توجه به افکار و سلیقه عموم مردم و علاقه آن ها به طعم نوستالژی پیتزای طبخ شده در فر صندوقی در بسیاری از فست فودی ها مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت این نوع فر ها نیز همانند فر های ریلی به مواردی چون ظرفیت، جنس بدنه و تعداد طبقات آن وابسته می باشد. بهتر است این نکته را خاطر نشان کنیم که فرهای صندوقی را برای پخت و آماده سازی برگر و ساندویچ های مختلف نیز می توان استفاده کرد.
  • فر پیتزا گردونی: فرهای گردونی برای اولین بار در نانوایی های مورد استفاده قرار گرفتند، اما پس از آگاهی از کاربرد راحت و ساده آن بسیاری از آَشپز های رستوان های فست فودی برای استفاده از آن در طبخ پیتزا اشتقیاق نشان دادند. همین مسئله باعث شد از این نوع فر برای طبخ پیتزا نیز استفاده کنند. فرپیتزا گردون دارای یک سیستم چرخشی است که حرارت را به صورت مساوی و کاملا یکنواخت پخش می کند و قادر است تعداد زیادی پیتزا را در مدت زمان کوتاهی حاضر کند.

قیمت این نوع فر ها نیز به اندازه آن ها وابسته بوده و متغییر است.

  • فر پیتزا آجری یا تنوری: فرهای تنوری یا آجری از جمله فر های سنتی بوده که به آشپزان اجازه می دهد به روند طبخ پیتزا اشراف کامل داشته و تمام مراحل را زیر نظر داشته باشد. فرهای آجری با توجه به جنس آجر آن ها و همچنین ظرفیتشان دارای قیمت های متفاوتی می باشند.
ویژگی های فر پیتزای صندوقی و ریلی

معمولا تولید کنندگان برای ساخت این نوع فر ها از فولاد ضد زنگ استفاده می کنند. ترمومتر دیجیتالی در هر دو نوع فر تعبیه شده که این امکان را فراهم برای کاربران فراهم می کند به راحتی دمای فر را تنظیم کنند. این نوع فر ها به سیستم قطع برق نیز مجهز بوده و از این سیستم به منظور قطع جریان گاز بهره می برند. علاوه بر این ها تلورانس دمای داخل این نوع فرها نیز قابلیت تنظیم دما داشته و دمای پخت داخل فر را به صورت یک نواختی نگه می دارند.

فر پیتزای صندوقی و ریلی دارای توری هایی برای حمل بشقاب می باشند، به علاوه این نوع فر ها را به کمک چرخ هایی که در زیر آن ها تعبیه کرده اند به راحتی می توان جابه جا کرد.

سخن آخر

مطمئنا خرید فر پیتزا نیز مانند تمام لوازم آشپزخانه هزینه های را برای آشپزها و رستوران دار ها به همراه داشته و قیمت آن ها همانطور که در بالا گفته شد به مواردی مانند جنس بدنه، نوع فر، رنگ و ظرفیت آن بستگی دارد. بنابراین افرادی که قصد خرید این وسیله را دارند می توانند با توجه به نیاز و سیلقه خود فر مورد نظر خود را خریداری کنند.

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

 

 

برچسب ها : , , , , , , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست