لوازم برودتی و سرمایشی

محصولات
بدون دیدگاه

لوازم برودتی و سرمایشی

لوازم برودتی و سرمایشی استاندارد کمک می‌کنند تا کیفیت مواد اولیه حفظ شوند علاوه بر آن که کارایی بهتری را نیز بتوان به نمایش گذاشت بنابراین موفقیت کسب و کار نیز دور از انتظار نخواهد بود. اما برای انتخاب بهتر و ارزیابی دقیق باید با متخصصان زبده مشورت داشته باشید تا بتوانید بهترین وسایل را با ضمانت های استاندارد تهیه نمایید.

لزوم خرید لوازم برودتی و سرمایشی استاندارد

خرید لوازم برودتی و سرمایشی استاندارد کمک می‌کند که برای ارائه خدمات شایسته، چالشی را تجربه نکرد علاوه بر آنکه تلاش تیم کارکنان بدون مشکل به نمایش گذاشته می‌شود اما متاسفانه برخی از افراد چندان اطلاع دقیقی از بهترین وسایل ندارند که می تواند موانعی را برای رشد تجارت ایجاد کند بنابراین باید از راهنمایی های افراد زبده استفاده کرد.

حضور در صنعت پذیرایی و غذا ممکن است رویای بسیاری از افراد باشد اما موفقیت در این زمینه اتفاقی نیست، باید پارامترهای بسیاری را مد نظر قرار داد. مطمئنا حال هزینه های هنگفتی برای راه اندازی کسب و کار، سرمایه گذاری می شود بنابراین باید تمامی نکات را شناخت و گام ها را به شکل اصولی برداشت.

اصول اولیه برای انتخاب وسایل برودتی

سبزیجات، پنیر، گوشت و دیگر محصولات به عنوان مواد اولیه جهت طبخ غذا مطرح هستند که باید برای حفظ کیفیت غذا در وسایل استاندارد نگهداری شوند علاوه بر آن که کمک میکنند ماندگاری طولانی تری را نیز شاهد بود. متاسفانه برخی از افراد به دلیل خرید وسایل ناکارآمد همواره مجبور هستند که مواد غذایی اضافی را دور بیندازند که می تواند هزینه های هنگفتی را به کسب و کار تحمیل کند.

کارشناسان فروش شرکت استیل ارمیا، می توانند با ارائه مشاوره حرفه ای تمامی افراد را متناسب با نوع کسب و کار راهنمایی کنند تا بدانید که چه تجهیزاتی مناسب تجارت شماست.

همچنین فروشگاه استیل ارمیا به عنوان یک بستر ارتباطی مستقیم می توانند به سوالات افراد پاسخ دهند به طوری که انتخاب راحت تر خواهد شد.

نکات موثر در انتخاب وسایل برودتی استاندارد

خرید وسایلی مانند یخچال و فریزر برای آشپزخانه های صنعتی، قوانین خاصی دارد علاوه بر اینکه باید ظرفیت استانداردی را مدنظر قرار داد. متراژ نیز در خرید وسایل و تجهیزات اهمیت بالایی دارند، در غیر این صورت نمی‌توان فضایی خنک را شاهد بود علاوه بر آنکه هزینه برق نیز بالا می رود بنابراین باید چنین معیارهایی را به درستی برنامه‌ریزی کرد.

حال وسایل مدرن نیز مجهز به فناوری صرفه‌جویی در انرژی هستند که می‌توانند کارایی لذت بخشی را ارزانی دارند اما متاسفانه برخی ممکن است طراحی ظاهری و یا قیمت ارزانتر دستگاه‌ها را ترجیح دهند، در حالی که باید عمر مفید کمتر را نیز مدنظر قرار داد علاوه بر آن که همواره ممکن است نیاز به تعمیر و تعویض قطعات باشد.

راهنمایی خرید لوازم برودتی و سرمایشی استاندارد

خرید وسایل برودتی و سرمایشی استاندارد، شرایطی مهیا می کند تا شاهد نگهداری طولانی مدت مواد اولیه غذایی بود بنابراین باید متناسب با شرایط انتخاب استانداردی داشت. متاسفانه برخی ظرفیت و شکل ظاهری را چندان جدی نمی‌گیرند که نمی تواند کارایی مد نظر را برآورده سازد علاوه بر آن که از نظر چیدمان با دیگر لوازم آشپزخانه همخوانی چندانی ندارد.

حال انواع مختلفی از تجهیزات برودتی با برندهای مختلف در بازار وجود دارند که ممکن است انتخاب را برای افراد چالش برانگیز کند اما کارشناسان توصیه می کنند مدلی انتخاب شود که بسته به نوع رستوران و نیازهای خاص کسب و کار باشد.

به طور مثال یخچال و فریزر با اندازه ها و برندهای مختلفی طراحی و تولید شده اند که باید منو و قابلیت‌های کسب و کار را مد نظر قرار داد.

شاخص ترین وسایل برودتی کدامند؟

برخلاف باور عموم، تجهیزات سرمایشی و برودتی تنها محدود به یخچال و فریزر نیستند. حال رستوران ها نیاز دارند برای ذخیره سازی مواد حتی ظروف و وسایل دیگری را نیز خریداری کنند. به طور مثال در ادامه چند مورد اشاره شده است.

  • یخچال های ویترینی

از مهمترین کارایی های یخچال های ویترینی می‌توان به نگهداری نوشیدنی ها، لبنیات و سالاد اشاره کرد علاوه بر آنکه حال بسته به منو غذایی، برخی نگهداری گوشت و فرآورده‌های غذایی را نیز از این طریق صورت می دهند به همین جهت باید قبل از راه اندازی کسب و کار، مواردی همچون نحوه آماده‌سازی، پخت و پز و نگهداری را مدنظر قرار داد تا ضرورت کاربرد وسایل مشخص شوند.

  • یخچال میز کار

از معروف ترین وسایل برودتی رستوران ها، یخچال میز کار بوده که به عنوان یک وسیله کاربردی در آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها محبوبیت بالای یافته است به طوری که ضمن کاهش انرژی و قابلیت دسترسی، فضای راحت‌تری نیز وجود دارد اما باید تنها به ظاهر زیبا اکتفا نکرد بلکه استحکام و قیمت را مدنظر قرار داد.

  • فریزرهای صندوقی

فریزرهای صندوقی نیز جهت حفظ و نگهداری مواد غذایی باید خریداری شوند که از تجهیزات با کارایی خارق‌العاده بیان می شوند که به ماندگاری مواد غذایی کمک شایانی می کنند اما باید چنین وسایلی را از تامین کنندگان استاندارد و باسابقه تهیه نمود.

  • دستگاه یخ ساز

دستگاه یخ ساز به عنوان یکی از ارکان مهم در رستوران ها به شمار می رود که می توان برای خدمات رسانی بهتر در زمینه نوشیدنی ها استفاده کرد به طوری که حال کافه ها از این وسیله برای مشتریان، نوشیدنی های خاصی را عرضه می کند.

  • دستگاه توزیع کننده نوشیدنی

اماکنی همچون فست فود ممکن است دارای دستگاه نوشیدنی سلف‌سرویس باشند و گروهی نیز چنین وسایلی را در گوشه‌ای از فضا قرار می دهند بنابراین برای خرید دستگاه های توزیع کننده نوشیدنی باید نوع نوشیدنی و نحوه خدمات رسانی را معیار قرار دهد.

  • قفسه

امکان استفاده از قفسه در اتاق سرد می تواند به نگهداری بهتر غذاها کمک کند، علاوه بر آن که برخی از چنین وسایلی جهت نگهداری قابلمه، ماهیتابه، ظروف و مواد خشک نیز استفاده می کنند به طور کلی باید متناسب با نیاز کسب و کار و متراژ برای سفارش چنین ابزاری اقدام کرد.

سخن آخر

حضور در عرصه صنعت پذیرایی و غذا می تواند علی‌رغم لذت واضح، بسیار استرس‌ زا باشد بنابراین باید اقدامات را پس از مشورت با افراد خبره، صورت داد. از مهم ترین وسایلی که برای موفقیت در چنین کسب و کاری اهمیت بالایی دارند، تجهیزات سرمایشی و برودتی هستند بنابراین برای خرید و مجهز کردن آشپزخانه باید مواردی همچون منو و میزان غذایی ذخیره شده را نیز در نظر گرفت تا بتوان دید بهتری نسبت به اقلامی همچون تعداد یخچال، فریزر و قفسه های مورد نیاز نیز صورت داد.

برچسب ها : , , , , , , , , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست