امروزه یکی از تفریحات و سرگرمی های مردم رفتن به رستوران های مختلف و تجربه لحظاتی ارام و دلنشین به همراه چشیدن یک غذای خوشمزه است. به همین دلیل مردم تمایل دارند به همراه دوستان و خانواده خود به رستوران های مختلف سر بزنند. این موضوع باعث شده که برخی از سرمایه گذاران یا کسانی که قصد راه اندازی کسب و کار جدیدی دارند، به افتتاح یک رستوران فکر کنند.
همانطور که می دانید رستوران ها سبک های مختلفی مثل رستوران های ایتالیایی، فرانسوی، فست فودها، سنتی و… دارند. در این میان رستوران های سنتی یکی از پرطرفدارترین رستوران ها هستند و با حس و حال خوبی که به مردم منتقل می کنند به انتخاب اول بسیاری از افراد تبدیل شده اند. راه اندازی یک رستوران سنتی ایده هوشمندانه و پر سودی است. چرا که اکثر افراد به این نوع رستوران ها علاقه دارند. علاوه بر این توریست ها و گردشگران هم همیشه رستوران های سنتی را انتخاب می کنند. این رستوران ها محدودیتی ندارند و هر 4 فصل سال برای مشتریان جذاب هستند.
شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات آشپزخانه سنتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک میکند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.
در این مطلب تصمیم داریم مراحل راه اندازی رستوران سنتی و نکات مهمی که در خصوص این کسب و کار وجود دارد را به شما معرفی کنیم. پس در صورت تمایل تا انتهای مطلب همراه ما باشید!
با رفتن به رستوران های سنتی بسیاری از افراد تمایل دارند که رستوران سنتی خود را دایر کنند آیا برای شما نیز چنین انتفاقی افتاده است و یا تا به حال شما هم به دنبال راه اندازی رستوران سنتی و سفره خانه مورد نظر خود بوده اید؟ و می دانید که برای تاسیس یک رستوران سنتی به چه مجوزهایی نیاز دارید؟ ما در ادامه از شما دعوت می کنیم که مطالب درج شده در سایت ارمیا استیل را مطالعه کرده ،و ما را تا پایان این نوشتار همراهی نموده تا اطلاعاتی را در خصوص تاسیس رستوران سنتی در اختنیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.
رستوران های سنتی یا همان سفره خانه ها از محبوب ترین رستوران های موجود در کشورما به حساب می آیند شما در این نوع از رستوران ها می توانید با سرو غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی، شادی را به مشتریان خود هدیه دهید. شما می توانید با توجه به تمایل شهر خود، رستوران سنتی شیک و باصفایی را راه اندازی نمایید و از مشتریان خود پذیرایی به عمل آورید. جهت راه اندازی رستوران سنتی ، بهتر است به نکات ویژه ای که در ادامه اشاره می کنیم توجه داشته باشید.
فهرست محتوا
- 1 مراحل راه اندازی رستوران سنتی
- 1.1 ارزیابی شرایط راه اندازی رستوران سنتی و سرمایه لازم برای آن
- 1.2 انتخاب محل افتتاح رستوران
- 1.3 دریافت مجوز رستوران سنتی
- 1.4 انتخاب نام رستوران سنتی
- 1.5 طراحی دکوراسیون رستوران سنتی
- 1.6 منوی غذایی رستوران سنتی
- 1.7 تجهیزات مورد نیاز برای رستوران های سنتی
- 1.8 استخدام پرسنل رستوران سنتی
- 1.9 استفاده از تبلیغات برای معرفی رستوران به مردم
مراحل راه اندازی رستوران سنتی
لازم به ذکر است که مراحل دایر کردن رستوران سنتی به دو دسته زیر دسته بندی می شود:
مراحل اولیه و قبل از دایر کردن رستوران باید به آن توجه داشته باشید.
مراحل دوم که مربوط به بعد از راه اندازی رستوران است
از مهم تریم مراحل تاسیس رستوان سنتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مواردی که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد جز مراحل اولیه راه اندازی رستوران سنتی است.
- انتخاب یک مکان مناسب برای راه اندازی و افتتاح رستوران
- دریافت مجوزهای مربوط به دایر کردن رستوران
- تبلیغات برای بازدهی رستوران
- برآورد هزینه هایی که شما در طول راه اندازی رستوران باید پرداخت کنید.
- طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی و همچنین اجرای صحیح این طراحی
- بهتر است مشتری ها و مخاطبین اصلی و هدف رستوران سنتی خود را مشخص نمایید.
- خرید تجهیزات رستوران سنتی
شما می توانید مشورت های لازم را در خصوص راه اندازی رستوران سنتی را از مشاوران با تجربه استیل ارمیا بخواهید.
از مهم ترین مراحل بعد از راه اندازی رستوران سنتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
نحوه مدیریت رستوران سنتی از مهم ترین اموری است که بعد از دایر کردن رستوران باید به آن توجه داشته باشید در واقع شما باید بسیار زیرکانه عمل کنید و تمامی شرایطی که می تواند موفقیت رستوران شما را تضمین کند را مهیا نمایید.
شما باید به کلیه کارمندان خود آموزش های لازم را که به وظیفه آن ها مربوط است بدهید.
برای موفقیت رستوران باید حسابرسی دقیق و صحیح داشته باشید تا بتوانید میزان سودهی رستوران را برآورد کنید.
– تبلیغات رستوران سنتی از مهم ترین کارهایی است که می تواند آینده کاری شما را تضمین کند تبلیغات صحیح می تواند مشتریان بسیاری را به رستوران شما روانه کند.
باید تمامی اموری که می تواند در کیفیت غذای شما تاثیر مثبت بگذارد را رعایت کنید.
استخدام پرسنل متخصص و کارمندان کارآمد در بخش های مختلف
ارزیابی شرایط راه اندازی رستوران سنتی و سرمایه لازم برای آن
برای سرمایه گذاری روی راه اندازی رستوران سنتی، شما باید اطلاعات دقیق و کاملی از تمام جزییات این کار داشته باشید و اصطلاحا بی گدار به آب نزنید! چرا که شما قرار است سرمایه، وقت و تمام انگیزه و شور و شوق خود را روی این کار بگذارید. بنابراین حتما باید در خصوص چالش های این شغل، عوامل تاثیرگذار بر موفقیت، اصول مشتری مداری، روش های جذب مشتری و… به خوی تحقیق کنید.
بهتر است از افرادی که تجربه های مشابهی دارند در این خصوص سوال کرده و از آن ها راهنمایی و مشورت بگیرید.
شما باید به خوبی تمام شرایط را در نظر بگیرید و بررسی کنید که ایا توانایی راه اندازی یک رستوران و اداره کردن آن را دارید یا خیر. سپس باید در خصوص تمام مراحل ان به خوبی فکر کرده و برنامه ریزی دقیقی داشته باشید. یعنی زمانی که تصمیم شما برای راه اندازی این کسب و کار قطعی شد، بدانید که دقیقا قرار است چه اقداماتی انجام دهید.
انتخاب محل افتتاح رستوران
بعد از اینکه تمام شرایط را ارزیابی کرده و تصمیمتان قطعی شد، باید مکان مناسبی برای راه اندازی رستوران سنتی خود پیدا کنید. رستوران های سنتی باید در یک فضای باز و بزرگ راه اندازی شوند. اگر در مناطق خوش اب و هوای شهر رستوران خود را افتتاح کنید شانس موفقیتتان بالاتر خواهد رفت. اگر قصد دارید یک باغچه در حومه شهر انتخاب کنید، باید در مکانی قرار گرفته باشد که دسترسی و رفت و آمد به آن راحت باشد.
دریافت مجوز رستوران سنتی
بعد از اینکه مکان راه اندازی رستوران سنتی مشخص شد، باید برای دریافت مجوز اقدام کنید. چرا که فضای اشپزخانه و فضای پذیرایی رستوران باید توسط کارشناسان بهداشت تایید شود. تمام اقدامات مربوط به راه اندازی رستوران را به بعد از دریافت مجوزهای لازم موکول کنید تا با هیچ مشکلی مواجه نشوید.
انتخاب نام رستوران سنتی
نام رستوران تاثیر زیادی در جلب توجه مخاطبان دارد. نام رستوران باید تا حد ممکن ساده و روان باشد و به راحتی در ذهن مخاطبان بماند. مثلا می توانید نام یک غذای محلی و سنتی را برای رستوران خود انتخاب کنید.
طراحی دکوراسیون رستوران سنتی
دکوراسیون رستوران سنتی باید به گونه ای باشد که حس صمیمیت و ارامش به مشتریان القا کرده و یاد اور حال و هوای قدیم باشد. مثلا استفاده از تخت های چوبی، فرش و کوسن هایی با طرح سنتی، هنرهای دستی مثل معرق کاری و منبت کاری، کاشی های رنگی و… ایده های خوبی برای طراحی دکوراسیون رستوران سنتی هستند. وجود یک حوضچه آبی با ماهی های قرمز هم یک فضای فوق العاده در رستوران شما ایجاد می کند.
توجه داشته باشید که دکوراسیون در رستوران های سنتی اهمیت زیادی دارد و می تواند روی جلب رضایت مشتریان تاثیر زیادی داشته باشد.
منوی غذایی رستوران سنتی
منوی رستوران سنتی همانطور که از نامش پیداست باید شامل غذاهای سنتی و محلی باشد. شما می توانید انواع کباب، کوفته، خورش، دلمه، آش و… را در منوی رستوران خود بگنجانید. بهتر است حداقل 100 غذای مختلف در منوی شما وجود داشته باشد.
توجه داشته باشید که منوی رستوران سنتی باید بسیار متنوع باشد همان طور که می دانید سالانه توریست های بسیاری به کشور ما می آیند و شما باید منوی خود را به گونه ای طراحی کنید که با ذائقه توریست ها نیز سازگاری داشته باشد این مورد بیشتر برای شهرهای توریست پذیر کاربردی است.
اگر در شهز خود غذای سنتی معروفی دارید می توانید این غذا را در منوی خود قرار دهید هرچه تنوع منوی شما بالاتر باشد میزان رضایت مشتری نیز بیشتر است البته بهتر است از غذاهای عجیب و غریب در منوی خود خودداری کنید.
تجهیزات مورد نیاز برای رستوران های سنتی
شما برای راه اندازی یک رستوران سنتی به تجهیزات مختلفی نیاز خواهید داشت. شما علاوه بر تجهیزاتی که برای طراحی دکوراسیون نیاز دارید اعم از میز و صندلی، تخت، وسایل دکوری و تزیینی و موارد دیگر، به تجهیزاتی هم برای پخت و نگهداری مواد غذایی نیاز خواهید داشت. برای مثال می توان به گاز، یخچال، قابلمه، ظروف سرو و… اشاره کرد.
توجه داشته باشید که تجهیزات رستوران بسیار متنوع می باشند و بهتر است قبل از خرید در خصوص آن ها به خوبی تحقیق کنید.
مدیر اصلی رستوران سنتی باید به گونه ای تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران خود را انتخاب نماید که با سرویس دهی مناسب بتواند رضایت مشتری را فراهم کند.
اگر در انتخاب تجهیزات رستوران سنتی خود با مشکل روبه رو هستید و اطلاعات کاملی در ارتباط با این تجهیزات ندارید می توانید از کارشناسان و متخصصین خبره و با تجربه و متعهد شرکت استیل ارمیا ، مشاوره و خدمات لازم را دریافت نماید. ما در ادامه به برخی از تجهیزات مهم در رستوران سنتی اشاره خواهیم کرد.
- کابینت آبچکان صنعتی
- کابینت استیل صنعتی
- کابینت دیواری استیل
- کانتر سرد سلف سرویس
- کانتر گرم سلف سرویس
- اجاق ترکیبی یا مستر شف
- پوست کن
- ترازوی آشپزخانه
- پاتیل خیساندن برنج
- خلال کن
- خمیر پهن کن
- چلیک حبوبات و جاسینی استیل
- خمیرگیر
- دوغ ساز
- سبزی خرد کن بشقابی
- کباب سیخ گیر رومیزی
- گرمخانه مرطوب برقی
- مخلوط کن
- اجاق گاز 4 شعله فردار
- اجاق گاز ترکیبی 5 شعله
- اجاق گاز تک شعله رومیزی
- اجاق گاز 4 شعله رومیزی
- اجاق گاز 2 شعله رومیزی
- اجاق گاز زمینی ساده و کوره دار
- اجاق گاز صنعتی 4 شعله پایه دار
- اجاق گاز صنعتی 6 شعله پایه دار
- میز کار استیل دیواری
- میزکار استیل مرکزی
- میزکار برنج پاک کن
- میزکار رویه چوبی
- یخچال پرده هوا
- یخچال زیر گریل
- یخچال فریزر ایستاده دو درب شیشه ای
- یخچال فریزر ایستاده تک درب شیشه ای
- یخچال کبابی
- اگزاست فن آشپزخانه صنعتی
- تابه گردان
- ته چین پز صنعتی
- لگن برنج اضافه
- دیگ پلوپز صنعتی
- دیگ خورش پز صنعتی
- سرخ کن دوسبده
- فر بخارپز تحت فشار
- فر دمکن برنج استیل
- کباب پز تابشی ریل
- کباب پز گازی
- گریل تخت رومیزی
- گریل زغالی رومیزی
- هود آشپزخانه صنعتی
- کانتر قاشق وچنگال
- کانتر صندوق
- کانتر گرم سلف سرویس
- میز ناهار خوری تمام استیل
- سیخ شور
- شیرشناور ظرفشویی
- سینک ظرف شویی صنعتی دولگنه
- ماشین ظرفشویی صنعتی
- کپسول آتش نشانی
- صندوق فروشگاهی
- سرخ کن صنعتی
- هود استیل
- قابلمه های استیل به تعداد لازم
- دیگهای بزرگ به تعداد لازم
- ظروف به اندازه لازم برای نگهداری مواد اولیه پخته و آماده شده
- ظروف لازم برای طبخ غذاها
- ظروف پذیرایی لازم برای داخل رستوران
- یخچال آکواریومی
- تستر صنعتی
- تخت های سنتی
- قلیان
- قوری و استکانهای طرح سنتی و قدیمی
استخدام پرسنل رستوران سنتی
رستوران سنتی هم درست مانند رستوران های دیگر به تعدادی پرسنل نیاز دارد. البته تعداد پرسنل این نوع رستوران نسبت به انواع دیگر مثل فست فود بیشتر است. چرا که رستوران سنتی فضای بزرگ تری داشته و بدیهی است که به پرسنل بیشتری هم نیاز خواهد داشت.
به طور کلی رستوران سنتی به یک آشپز، تعدادی کمک آشپز، گارسن، نظافت چی، صندوق دار و… نیاز خواهد داشت. تمام این افراد باید از مهارت کافی برخوردار بوده و تعهد شغلی داشته باشند. همچنین آن ها باید بسیار خوش برخورد بوده و در نهایت احترام با مشتریان رفتار کنند. بنابراین در استخدام پرسنل وسواس زیادی به خرج دهید.
استفاده از تبلیغات برای معرفی رستوران به مردم
در صورتی که موفق شدید تمام مراحل فوق را به درستی طی کنید، باید برای جذب مشتریان بیشتر و رسیدن به درآمد بیشتر از جادوی تبلیغات استفاده کنید! خوشبختانه روش های زیادی برای تبلیغات وجود دارد و شما می توانید از طریق این روش ها راه اندازی رستوران خود را به مردم اطلاع داده و آن را معرفی کنید.
به تدریج افراد به رستوران شما می ایند و در صورت رضایت، حتما آن را به دوستان و اشنایان خود هم توصیه می کنند.
سخن پایانی
رستوران سنتی به دلیل این که شرایطی را برای دورهم آوردن خانواده ها فراهم آورده است در میان بسیاری از مردم محبوبیت پیدا نموده برای آن که بتوانید رستوران سنتی خود را افتتاح کنید بهتر است با مشاوران استیل ارمیا مشورت نمایید تا در این زمینه موفق باشید.
سایت استیل ارمیا را میتوان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.
آدرس شرکت استیل ارمیا جهت خرید حضوری
تهران، ۱۷کیلومتری اتوبان ساوه، نرسیده به خروجی صباشهر، خیابان امام رضا، پلاک۱۸
اطلاعات تماس جهت ارتباط با مشاورین واحد فروش