مراحل راه اندازی رستوران سنتی

مراحل راه اندازی رستوران سنتی

امروزه یکی از تفریحات و سرگرمی های مردم رفتن به رستوران های مختلف و تجربه لحظاتی ارام و دلنشین به همراه چشیدن یک غذای خوشمزه است. به همین دلیل مردم تمایل دارند به همراه دوستان و خانواده خود به رستوران های مختلف سر بزنند. این موضوع باعث شده که برخی از سرمایه گذاران یا کسانی که قصد راه اندازی کسب و کار جدیدی دارند، به افتتاح یک رستوران فکر کنند.

همانطور که می دانید رستوران ها سبک های مختلفی مثل رستوران های ایتالیایی، فرانسوی، فست فودها، سنتی و… دارند. در این میان رستوران های سنتی یکی از پرطرفدارترین رستوران ها هستند و با حس و حال خوبی که به مردم منتقل می کنند به انتخاب اول بسیاری از افراد تبدیل شده اند. راه اندازی یک رستوران سنتی ایده هوشمندانه و پر سودی است. چرا که اکثر افراد به این نوع رستوران ها علاقه دارند. علاوه بر این توریست ها و گردشگران هم همیشه رستوران های سنتی را انتخاب می کنند. این رستوران ها محدودیتی ندارند و هر 4 فصل سال برای مشتریان جذاب هستند.

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات آشپزخانه سنتی توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

در این مطلب تصمیم داریم مراحل راه اندازی رستوران سنتی و نکات مهمی که در خصوص این کسب و کار وجود دارد را به شما معرفی کنیم. پس در صورت تمایل تا انتهای مطلب همراه ما باشید!

 

 

ارزیابی شرایط راه اندازی رستوران سنتی و سرمایه لازم برای آن

برای سرمایه گذاری روی راه اندازی رستوران سنتی، شما باید اطلاعات دقیق و کاملی از تمام جزییات این کار داشته باشید و اصطلاحا بی گدار به آب نزنید! چرا که شما قرار است سرمایه، وقت و تمام انگیزه و شور و شوق خود را روی این کار بگذارید. بنابراین حتما باید در خصوص چالش های این شغل، عوامل تاثیرگذار بر موفقیت، اصول مشتری مداری، روش های جذب مشتری و… به خوی تحقیق کنید.

بهتر است از افرادی که تجربه های مشابهی دارند در این خصوص سوال کرده و از آن ها راهنمایی و مشورت بگیرید.

شما باید به خوبی تمام شرایط را در نظر بگیرید و بررسی کنید که ایا توانایی راه اندازی یک رستوران و اداره کردن آن را دارید یا خیر. سپس باید در خصوص تمام مراحل ان به خوبی فکر کرده و برنامه ریزی دقیقی داشته باشید. یعنی زمانی که تصمیم شما برای راه اندازی این کسب و کار قطعی شد، بدانید که دقیقا قرار است چه اقداماتی انجام دهید.

انتخاب محل افتتاح رستوران

بعد از اینکه تمام شرایط را ارزیابی کرده و تصمیمتان قطعی شد، باید مکان مناسبی برای راه اندازی رستوران سنتی خود پیدا کنید. رستوران های سنتی باید در یک فضای باز و بزرگ  راه اندازی شوند. اگر در مناطق خوش اب و هوای شهر رستوران خود را افتتاح کنید شانس موفقیتتان بالاتر خواهد رفت. اگر قصد دارید یک باغچه در حومه شهر انتخاب کنید، باید در مکانی قرار گرفته باشد که دسترسی  و رفت و آمد به آن راحت باشد.

دریافت مجوز رستوران سنتی

بعد از اینکه مکان راه اندازی رستوران سنتی مشخص شد، باید برای دریافت مجوز اقدام کنید. چرا که فضای اشپزخانه و فضای پذیرایی رستوران باید توسط کارشناسان بهداشت تایید شود. تمام اقدامات مربوط به راه اندازی رستوران را به بعد از دریافت مجوزهای لازم موکول کنید تا با هیچ مشکلی مواجه نشوید.

انتخاب نام رستوران سنتی

نام رستوران تاثیر زیادی در جلب توجه مخاطبان دارد. نام رستوران باید تا حد ممکن ساده و روان باشد و به راحتی در ذهن مخاطبان بماند. مثلا می توانید نام یک غذای محلی و سنتی را برای رستوران خود انتخاب کنید.

طراحی دکوراسیون رستوران سنتی

دکوراسیون رستوران سنتی باید به گونه ای باشد که حس صمیمیت و ارامش به مشتریان القا کرده و یاد اور حال و هوای قدیم باشد. مثلا استفاده از تخت های چوبی، فرش و کوسن هایی با طرح سنتی، هنرهای دستی مثل معرق کاری و منبت کاری، کاشی های رنگی و… ایده های خوبی برای طراحی دکوراسیون رستوران سنتی هستند. وجود یک حوضچه آبی با ماهی های قرمز هم یک فضای فوق العاده در رستوران شما ایجاد می کند.

توجه داشته باشید که دکوراسیون در رستوران های سنتی اهمیت زیادی دارد و می تواند روی جلب رضایت مشتریان تاثیر زیادی داشته باشد.

منوی غذایی رستوران سنتی

منوی رستوران سنتی همانطور که از نامش پیداست باید شامل غذاهای سنتی و محلی باشد. شما می توانید انواع کباب، کوفته، خورش، دلمه، آش و… را در منوی رستوران خود بگنجانید. بهتر است حداقل 100 غذای مختلف در منوی شما وجود داشته باشد.

تجهیزات مورد نیاز برای رستوران های سنتی

شما برای راه اندازی یک رستوران سنتی به تجهیزات مختلفی نیاز خواهید داشت. شما علاوه بر تجهیزاتی که برای طراحی دکوراسیون نیاز دارید اعم از میز و صندلی، تخت، وسایل دکوری و تزیینی و موارد دیگر، به تجهیزاتی هم برای پخت و نگهداری مواد غذایی نیاز خواهید داشت. برای مثال می توان به گاز، یخچال، قابلمه، ظروف سرو و… اشاره کرد.

توجه داشته باشید که تجهیزات رستوران بسیار متنوع می باشند و بهتر است قبل از خرید در خصوص آن ها به خوبی تحقیق کنید.

استخدام پرسنل رستوران سنتی

رستوران سنتی هم درست مانند رستوران های دیگر به تعدادی پرسنل نیاز دارد. البته تعداد پرسنل این نوع رستوران نسبت به انواع دیگر مثل فست فود بیشتر است. چرا که رستوران سنتی فضای بزرگ تری داشته و بدیهی است که به پرسنل بیشتری هم نیاز خواهد داشت.

به طور کلی رستوران سنتی به یک آشپز، تعدادی کمک آشپز، گارسن، نظافت چی، صندوق دار و… نیاز خواهد داشت. تمام این افراد باید از مهارت کافی برخوردار بوده و تعهد شغلی داشته باشند. همچنین آن ها باید بسیار خوش برخورد بوده و در نهایت احترام با مشتریان رفتار کنند. بنابراین در استخدام پرسنل وسواس زیادی به خرج دهید.

استفاده از تبلیغات برای معرفی رستوران به مردم

در صورتی که موفق شدید تمام مراحل فوق را به درستی طی کنید، باید برای جذب مشتریان بیشتر و رسیدن به درآمد بیشتر از جادوی تبلیغات استفاده کنید! خوشبختانه روش های زیادی برای تبلیغات وجود دارد و شما می توانید از طریق این روش ها راه اندازی رستوران خود را به مردم اطلاع داده و آن را معرفی کنید.

به تدریج افراد به رستوران شما می ایند و در صورت رضایت، حتما آن را به دوستان و اشنایان خود هم توصیه می کنند.

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

 

 

برچسب ها : , , ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست