ویژگی های یک رستوران خوب

ویژگی های یک رستوران خوب

امروزه رفتن به رستوران های مختلف به یکی از تفریحات خانواده ها و دوستان تبدیل شده است. خیلی از افراد ترجیح می دهند هر چند وقت یکبار یکی از وعده های غذایی خود را در رستوران ها می کنند و از همنشینی با دوستان و خانواده خود در یک محیط زیبا و دلنشین لذت ببرند. این تمایل برای رستوران گردی باعث شده که انتخاب یک رستوران خوب و باکیفیت به یکی از دغدغه های افراد تبدیل شود.

در واقع با توجه به افزایش تعداد رستوران ها، انتخاب یک رستوران که از هر نظر مورد تایید باشد کار راحتی نیست. به همین دلیل ما تصمیم داریم در این مقاله برخی از مهم ترین ویژگی های یک رستوران خوب و معتبر را به شما معرفی کنیم. همراه ما باشید!

شرکت استیل ارمیا سابقه فعالیت ۱۵ ساله در کارنامه دارد که همواره با تولید ملزومات و تجهیزات رستوران توانسته رضایت صدها مشتری را نیز جلب نماید. ارائه خدمات پس از فروش و قیمت مقرون به صرفه برای تمامی مشتریان که ساکن شهرهای مختلف کشور هستند، کمک می‌کند بتوان از دغدغه های مختلف رها شد و شاهد خدمات پس از فروش قابل اطمینان نیز بود.

 

 

ارائه غذای با کیفیت

اصلی ترین موضوعی که افراد از رستوران های مختلف انتظار دارند، یک غذای با کیفیت و لذیذ است. عوامل یک رستوران خوب و معتبر باید تمام تلاش خود را به کار ببرند که غذاهایی با کیفیت و کاملا بهداشتی، و در عین حال لذیذ و خوشمزه به مشتریان خود ارائه دهند.

غذای سالم و بهداشتی به راحتی از طریق عطر و بوی آن قابل تشخیص می باشد. در واقع غذاهای مانده خیلی زود عطر و طعم خود را از دست می دهند و به هیچ عنوان طراوت قبل را نخواهند داشت.

رستوران هایی که غذای سالم و خوشمزه ارائه می دهند، خیلی زود در میان مردم محبوب و معروف می شوند. به طوری که حتی اگر یک مسافر وارد آن شهر شود، تمام اهالی می توانند ادرس آن رستوران را به او بدهند.

 

تمیز بودن و توجه به نکات بهداشتی

بدون شک هیچ کس دوست ندارد غذای خود را در یک محیط کثیف و غیر بهداشتی بخورد. به همین دلیل اکثر مشتریانی که به یک رستوران با محیط کثیف پا می گذارند، بلافاصله و بدون هیچ سفارشی آن رستوران را ترک خواهند کرد. چرا که نگران مسمومیت و به خطر افتادن سلامتی خود هستند.

پاکیزگی یک رستوران و اهمیت عوامل آن رستوران به نکات بهداشتی به راحتی و با توجه به تمیزی میز و صندلی ها، تمیزی سرویس بهداشتی و… به راحتی مشخص است. همچنین رستوران هایی که به تمام استانداردهای بهداشتی توجه داشته باشند، از گواهینامه بهداشت برخوردار می باشند. آن ها گواهینامه خود را در معرض دید مشتریان قرار می دهند تا حس اطمینان و اعتماد را به آن ها منتقل کنند.

 

دکوراسیون رستوران

بیشتر مردم علاقه دارند دورهمی های دوستانه و خانوادگی خود را در رستوران هایی با فضای زیبا و دلنشین برگزار کنند. چرا که یک محیط جذاب و زیبا لذت غذا خوردن را دو چندان کرده و می تواند خاطرات خوشی برای مشتریان رقم بزند.

رستوران های سطح بالا سعی می کنند از میز و صندلی های راحتی استفاده کرده و فاصله آن ها از یکدیگر را به خوبی رعایت کنند. همچنین آن ها تلاش می کنند با نورپردازی مناسب و پخش موسیقی، فضای رستوران را جذاب تر کنند.

 

پرسنل رستوران

افرادی که در رستوران کار می کنند باید از اخلاق خوبی برخوردار بوده و با نهایت ادب و احترام با مشتریان برخورد کنند. آن ها باید از همان ابتدای ورود، به استقبال مشتری رفته و در انتخاب جای مناسب به او کمک کنند. سپس منوی غذایی را در اختیار مشتری قرار داده و با نهایت ادب و احترام منتظر سفارش بمانند. سپس هر چه سریع تر غذای مشتری را آماده کرده و به شکل زیبایی روی میز بچینند. در صورتی که مشتری سوال یا درخواست و حتی انتقادی داشته باشد، کارکنان باید با رعایت ادب پاسخگو باشند.

از نظر ظاهری هم کارکنان یک رستوران معتبر باید کاملا منظم و تمیز بوده و آراستگی از ظاهرشان کاملا پیدا باشد. جالب است بدانید پرسنل رستوران مستلزم به داشتن کارت بهداشت هستند و مشتریان می توانند این موضوع را بررسی نمایند.

 

منوی مناسب

یک رستوران خوب باید منوی غذایی متنوعی در اختیار مشتریان قرار دهد و سعی کند تا حد امکان، تمام سلیقه های مختلف را پوشش دهد. یعنی علاوه بر غذاهای معمولی، غذاهای رژیمی را هم در لیست غذایی خود قرار دهد. انتخاب چند غذای محلی در منو هم می تواند یک ایده هوشمندانه باشد. این موضوع به خصوص برای مسافرانی که از نقاط دیگر به آن شهر سفر کرده باشند بسیار جذاب خواهد بود.

 

قیمت غذاها در رستوران

متاسفانه بسیاری از مردم تصور می کنند هرچقدر قیمت غذاهای یک رستوران بالاتر باشد، نشانه کیفیت بالاتر مواد اولیه استفاده شده در غذاها و لوکس بودن رستوران است. در صورتی که یک رستوران خوب غذاهای خود را با قیمتی کاملا منصفانه و مناسب به مشتریان خود ارائه می دهد.

 

قابل رویت بودن اشپزخانه

رستوران های معتبر آشپزخانه خود را در معرض دید مشتریان قرار می دهند تا آن ها بتوانند تمام کارهای انجام شده برای تهیه غذا را مشاهده کنند. به این ترتیب خیال مشتریان از بابت رعایت نکات بهداشتی راحت خواهد شد.

 

حضور مسئول رستوران در محیط

مسئول رستوران باید در کنار مشتریان حضور پیدا کرده و نظر آن ها در خصوص کیفیت و طعم غذاها را بپرسد. همچنین او باید با صبر و حوصله به انتقادات و درخواست های مشتریان گوش داده و تا حد ممکن مشکلاتی که وجود دارد را برطرف نماید.

 

سایر نکات و ویژگی های یک رستوران خوب

از نظر بهداشتی بهتر است میزهایی که در رستوران ها قرار دارند به صورت شیشه ای باشند. چرا که در این صورت هر نوع لکه و آلودگی روی آن ها قابل مشاهده بوده و کارکنان می توانند هرچه سریع تر آن را تمیز کنند.

همچنین بهتر است برای سرو نوشیدنی از پارچ و لیوان استفاده نشود چرا که احتمال انتقال آلودگی بیشتر خواهد شد. بهتر است نوشیدنی ها به صورت وکیوم و با نی در اختیار مشتریان قرار بگیرند.

هر چقدر که رستوران از نور کافی برخوردار باشد، محیط آن دلچسب تر شده و رضایت مشتریان هم بیشتر خواهد شد.

نکته دیگر شلوغ نبودن رستوران است. مسئولان باید پذیرش مشتریان را مدیریت کنند تا فضای داخل رستوران خیلی هم شلوغ و پر سروصدا نباشد.

 

سایت استیل ارمیا را می‌توان به عنوان یک بستر آنلاین و با صرفه در نظر گرفت که تمامی مشخصات محصولات ارائه شده اند علاوه بر آن که کارشناسان فروش نیز می توانند برای مشاوره تخصصی افراد را راهنمایی کنند، ضمن آنکه خدمات پس از فروش و گارانتی برای تمام افراد فراهم است بی جهت نیست که رضایت مشتریان همواره جلب میشود.

 

 

 

برچسب ها : ,

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

فهرست